Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ismin çok tanıdık geldi, özelden yazacaktım ama kapalı sanırım. Hatırlıyorum seni farklı bir konudan, inşallah 2018 güzel bir yıl olur ikimiz için de:)
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
Tek yumurta ikizlerinden olabilir mi acaba?
Oraya yazmıştım birara ama kızlarım melek oldular

Kızlar bu kalıtelere bır yorum yapan olur mu acaba:) pozitif alanların ilerleyişi nasıldı? yada 3. gun bu kalıtede olup 5. gun kalıtesı grade 1 e yukselen oldumu?

Kızlar bu kalıtelere bır yorum yapan olur mu acaba:) pozitif alanların ilerleyişi nasıldı? yada 3. gun bu kalıtede olup 5. gun kalıtesı grade 1 e yukselen oldumu?
Cnm benim de 3. Gün 1 ve 2. Kaliteydi 4. Gün yavaşladılar 5. Gün Blast olmadılar olsaydı pgt ye gidecekti

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
Tek yumurta ikizlerinden olabilir mi acaba?
Oraya yazmıştım birara ama kızlarım melek oldular
Benim de öyle olmuştu hatırlarsın Mayıs ayında. Senin o zamanlar daha başlarıydı
Nasibimiz böyle diyip devam etmekten başka bir şey yok. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın bir daha

Cnm benim de 3. Gün 1 ve 2. Kaliteydi 4. Gün yavaşladılar 5. Gün Blast olmadılar olsaydı pgt ye gidecekti
baştan mı yumurta gelişteceksnz şimdi ozmn hıc embrıyon kalmadı. %5 ihtimalle hiç embrıyo kalmayabılır dedı. bakalım yrn gelecek hbr gidişatı brz belli eder sanırım. benm gecen yıl yaptrdgm merkezde 4. gun aradıklarında hepsi cok iyi dediler 5. gun bi gittik sadece 1 tanesı orta kalıte kalmıs transfer ettıler. yıne boyle birşey olacak diye korkuyrm.

Arkadaslar kimyasaldan sonra ara vermek mi daha iyi.yoksa arka arkaya yaptrmak sansi artiriyor mu.
Bence artırmıyor benim ilk tutmadı 7 ay ara verdim vucudüm anca toparlandı pskoljk rahatladım o kadar ilaç kullandım onu vucüt dışarı attı çok şükür ikincisi tuttu bence ara ver

Bence artırmıyor benim ilk tutmadı 7 ay ara verdim vucudüm anca toparlandı pskoljk rahatladım o kadar ilaç kullandım onu vucüt dışarı attı çok şükür ikincisi tuttu bence ara ver
Bende tam tersi biliyorum bi arkadaşın tutmamış peşine bi daha denemiş tutmuş ilaçlar vücutta etkisi varken denemek daha iyi demişti ama psikoloji olarak siz haklısınız

Tesekkurler canim ben pgtyi sormadim kendimize yapilan kandan bakilan genetik testi sordum zaten yazmissin sizinde varmis o zaman standart sanirim herkesten isteniyor gibi geldi bana bunlari nerde nasil yaptirdiniz acaba
Canım bizden kimse istemedi biz kendimiz yaptırmştk hazır elimizde bulunsn diye çünkü dediğin gibi herkesten istiyorlar ben devlet hastanesinde yaptırmştm sonuç geç çıkıor bilgin olsn özelde bilmiorm kaç günde çıkar

Cnm iki embriyo kalmıştı Blast değildi ama transfer ettiler 5. Gün salı günü tahlil günü pek umut yok muhtemelen yeniden başlayacağız bizde erkek faktörü var bende de rezerv problemi var geçen sefer 9 embriyo 5. Güne gitti iki tanesi hariç hepsinin gelişimi durdu kalan iki tane transfer edildi olmadı sizde sorun ney cnm inşallah hepsi 1. Kalite embriyo olur onlar da sana evlat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…