Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah vesile olurlar canım.6 aralıkta randevum.malesef istanbulda yaşamıyorum.gidip gelicem.çok zor oluyor ama yapcak bişey yok.
Bende İstanbulda yaşamıyorum öngörüşmeye uçakla gidip geldim hakkımızda hayırlısı 6 Aralık’ta haberlerini bekliyoruz

Ben şimdi 2 ay sonra gideceğim transfer için inş bu defa hüsran olmaz
İnşallah canım ama sen kendini hazır his ettiğinde git kendini iki ay diyip odaklama aklını vucudunu hazır dediğin an git gerçekten mıral oluyor ve hep iyi düşün ben şu an yatıyorum doktor kalkmayı yasakladı yinede hep güzel düşünüyorum inşallah olacak

Belli mi olur cnm kalitesz diye görünüp pozitf alan cok kişi var inş sende onlardan olursn cnm. Bzde spermlerde sorun var dediler 6 aydr tedavi oldu eşim kalite artmıs. Bndede rezerv az ve çikolata kisti varmıs her iki yumurtalıkta 1.5 cm fln o da dogal yolla olmasına engel olblrmıs yani parca parca sorunlar var cnm

Amin inşallahhhh cnm geçen sefer semra hocam yumurta üç güne kadar taşıyor daha sonra sperm devreye giriyor o yüzden durmuş olabilir yaştan kaynaklı kromozom bozukluğu olmuş olabilir demişti inşallah Bebişlerimize kavuşuruz en kısa sürede

Canım bir çok kişi yapıyor benim işkini semra hanım yaptı tutmadı ikincisini ben emre beyi istedim hamileyim şu an kendi tercihin yani
BENİM de semra hanım yaptı transferimi canım sen istediğin kişiyi secebiliorsn diye biliorm tabi o gün izin günleri değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…