Müjdeli haber ver inşallah cnm bizlereİnşAllah canım benimbenimde yarın test günüm Cok gerginim
İnşAllah güzel haberlerle gelirimMüjdeli haber ver inşallah cnm bizlere
Bende İstanbulda yaşamıyorum öngörüşmeye uçakla gidip geldim hakkımızda hayırlısı 6 Aralık’ta haberlerini bekliyoruzİnşallah vesile olurlar canım.6 aralıkta randevum.malesef istanbulda yaşamıyorum.gidip gelicem.çok zor oluyor ama yapcak bişey yok.
Merhaba yarin insallah guzel haber alirsinAmiin canım inşAllah Allahım hepimize nasib etsin bu da negatif olursa pgt yapılıcak
İnşallah canım bizlerede haber ver inşallah hamilesindirKızlar yarın test yaptıracağım inşallah hamileyimdir
hayırlısıyla inş. herşey çok güzel olur senin için müjdeli haberlerini bekliyoruz kan testini memorial yapıyor mu ilk kan testini gebelik içinİnşAllah canım benimbenimde yarın test günüm Cok gerginim
İnşallah canım ama sen kendini hazır his ettiğinde git kendini iki ay diyip odaklama aklını vucudunu hazır dediğin an git gerçekten mıral oluyor ve hep iyi düşün ben şu an yatıyorum doktor kalkmayı yasakladı yinede hep güzel düşünüyorum inşallah olacakBen şimdi 2 ay sonra gideceğim transfer için inş bu defa hüsran olmaz
Test günü geldi cattı desenize cok heyecanlı ya inş güzel hbrlerinizle hepimiz mutlu olurzKan testi canım
Belli mi olur cnm kalitesz diye görünüp pozitf alan cok kişi var inş sende onlardan olursn cnm. Bzde spermlerde sorun var dediler 6 aydr tedavi oldu eşim kalite artmıs. Bndede rezerv az ve çikolata kisti varmıs her iki yumurtalıkta 1.5 cm fln o da dogal yolla olmasına engel olblrmıs yani parca parca sorunlar var cnmCnm iki embriyo kalmıştı Blast değildi ama transfer ettiler 5. Gün salı günü tahlil günü pek umut yok muhtemelen yeniden başlayacağız bizde erkek faktörü var bende de rezerv problemi var geçen sefer 9 embriyo 5. Güne gitti iki tanesi hariç hepsinin gelişimi durdu kalan iki tane transfer edildi olmadı sizde sorun ney cnm inşallah hepsi 1. Kalite embriyo olur onlar da sana evlat olur
Canım bir çok kişi yapıyor benim işkini semra hanım yaptı tutmadı ikincisini ben emre beyi istedim hamileyim şu an kendi tercihin yanikızlar aranızda daha önce transfer olan varsa yazabilir mi transferleri kim yapıyor memorial şişlide
Amin inşallahhhh cnm geçen sefer semra hocam yumurta üç güne kadar taşıyor daha sonra sperm devreye giriyor o yüzden durmuş olabilir yaştan kaynaklı kromozom bozukluğu olmuş olabilir demişti inşallah Bebişlerimize kavuşuruz en kısa süredeBelli mi olur cnm kalitesz diye görünüp pozitf alan cok kişi var inş sende onlardan olursn cnm. Bzde spermlerde sorun var dediler 6 aydr tedavi oldu eşim kalite artmıs. Bndede rezerv az ve çikolata kisti varmıs her iki yumurtalıkta 1.5 cm fln o da dogal yolla olmasına engel olblrmıs yani parca parca sorunlar var cnm
anladım canım çok saolCanım bir çok kişi yapıyor benim işkini semra hanım yaptı tutmadı ikincisini ben emre beyi istedim hamileyim şu an kendi tercihin yani
BENİM de semra hanım yaptı transferimi canım sen istediğin kişiyi secebiliorsn diye biliorm tabi o gün izin günleri değilseCanım bir çok kişi yapıyor benim işkini semra hanım yaptı tutmadı ikincisini ben emre beyi istedim hamileyim şu an kendi tercihin yani
Kan testiİdrar mı kan testimi cnm
İnşallah bebișlerimiz bizimledirİnşAllah canım benimbenimde yarın test günüm Cok gerginim
Sağol inşallah canımİnşallah canım bizlerede haber ver inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?