Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bklm cnm yrn belli olur sperm kalitemz arttıysa eğer daha ii gelişirler herhlde merakla beklıyrm.kac yasındasn?

Hanımlar
Memorialde genellikle ne tür transfer uygulanıyor
Dondurulmuş embriyomu
Taze embriyomu
Yada bunu neyr göre seçiyorlar bileniniz varmı?

Hanımlar
Memorialde genellikle ne tür transfer uygulanıyor
Dondurulmuş embriyomu
Taze embriyomu
Yada bunu neyr göre seçiyorlar bileniniz varmı?
2 türlü de uygulanıyor canım kişinin durumuna göre yani problemine göre karar veriyor Semra hanım .hangisi hasta için uygun olursa yapılıyor dönmüş yada taze tabi bu süreçte embriyonun kalitesi de önemli dondurulma aşamasına geliyorsa döndürülüyor

hayırlısıyla inş. herşey çok güzel olur senin için müjdeli haberlerini bekliyoruz kan testini memorial yapıyor mu ilk kan testini gebelik için
Evet canım ücret almıyorlar. Amiin inşAllah güzel haberler ile glirim. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin

Benim de öyle olmuştu hatırlarsın Mayıs ayında. Senin o zamanlar daha başlarıydı
Nasibimiz böyle diyip devam etmekten başka bir şey yok. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın bir daha
Evet hatırladım. Amin canım. Çok zor bu aralar doğacaklardi işte.aklıma geldikçe hala kötü oluyorum etkisindeyim.Rabbim birdaha yaşatmasın insAllah. Benimki maalesef doktor ihmalinden gitti pihtilasmam var dr coraspini kesti.o yüzden oldu.cinsiyet öğrenecekKen başıma neler geldimRabbim kimseye yaşatmasın.

Benim de öyle olmuştu hatırlarsın Mayıs ayında. Senin o zamanlar daha başlarıydı
Nasibimiz böyle diyip devam etmekten başka bir şey yok. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın bir daha
Memorialda mi tedavi olacaksın sende?
Ben seneye düşünüyorum.baharda yapılan transfer bana yaramadı. Psikolojik olarak sonbahar olsun diyorum.kızımı da eylul de tedavisi olmuştu kızın daha kolay geçiyor. İnşallah Rabbim hayırlı evlat sahibi olmayı nasib eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…