Bklm cnm yrn belli olur sperm kalitemz arttıysa eğer daha ii gelişirler herhlde merakla beklıyrm.kac yasındasn?Amin inşallahhhh cnm geçen sefer semra hocam yumurta üç güne kadar taşıyor daha sonra sperm devreye giriyor o yüzden durmuş olabilir yaştan kaynaklı kromozom bozukluğu olmuş olabilir demişti inşallah Bebişlerimize kavuşuruz en kısa sürede
Sen hiç idrar testi yaptın mı şimdiye kadarİnşAllah canım benimbenimde yarın test günüm Cok gerginim
Güzel hbrlernzi beklıyrz cnm hepimize umut olun inşKan testi
Çok sağol canım inşallahGüzel hbrlernzi beklıyrz cnm hepimize umut olun inş
39 yaşındayım cnm inşallah gönlünce olur her şey. Yarın sonuç alacak arakadailar yarın Doğum gününüz olsun inşallahhhBklm cnm yrn belli olur sperm kalitemz arttıysa eğer daha ii gelişirler herhlde merakla beklıyrm.kac yasındasn?
İnş bu tedavinde sende mutlu sona ulaşrsın cnm uzun zmndr emek vermişssin bu son olur inş39 yaşındayım cnm inşallah gönlünce olur her şey. Yarın sonuç alacak arakadailar yarın Doğum gününüz olsun inşallahhh
Aminnnnn inşallahhhh kuzum rabbimin mucizesi gerçekleşirİnş bu tedavinde sende mutlu sona ulaşrsın cnm uzun zmndr emek vermişssin bu son olur inş
sen semra hanımmı yapsın dedin o zaman bende seçim yapayım teşekkürlerBENİM de semra hanım yaptı transferimi canım sen istediğin kişiyi secebiliorsn diye biliorm tabi o gün izin günleri değilse
AynenBENİM de semra hanım yaptı transferimi canım sen istediğin kişiyi secebiliorsn diye biliorm tabi o gün izin günleri değilse
2 türlü de uygulanıyor canım kişinin durumuna göre yani problemine göre karar veriyor Semra hanım .hangisi hasta için uygun olursa yapılıyor dönmüş yada taze tabi bu süreçte embriyonun kalitesi de önemli dondurulma aşamasına geliyorsa döndürülüyorHanımlar
Memorialde genellikle ne tür transfer uygulanıyor
Dondurulmuş embriyomu
Taze embriyomu
Yada bunu neyr göre seçiyorlar bileniniz varmı?
Banada ayni seyi soylediler canim.ilkinde daha rahattim ama suan stresliyim.bu ay gidecegim ins.cok kararsiz kaldimDüşük yaptım kürtaj olmazsa 2 ay sonra tekrar deneyebilirz dediler
Allah razı olsun canım inşAllah hepimiz tez zamanda anne oluruzMerhaba yarin insallah guzel haber alirsin
Evet canım ücret almıyorlar. Amiin inşAllah güzel haberler ile glirim. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versinhayırlısıyla inş. herşey çok güzel olur senin için müjdeli haberlerini bekliyoruz kan testini memorial yapıyor mu ilk kan testini gebelik için
İnşAllah canım benim :) ben seni hatırlıyorum o gün beraber bekleme odasındaydık. İnşAllah güzel sonuclar alırızİnşallah bebișlerimiz bizimledir
Yok gecen yapmıştım ama bu sefer eşim izin vermedi hayırlı günde öğrenelim dedi. Sen yapdın mı canımSen hiç idrar testi yaptın mı şimdiye kadar
Evet hatırladım. Amin canım. Çok zor bu aralar doğacaklardi işte.aklıma geldikçe hala kötü oluyorum etkisindeyim.Rabbim birdaha yaşatmasın insAllah. Benimki maalesef doktor ihmalinden gitti pihtilasmam var dr coraspini kesti.o yüzden oldu.cinsiyet öğrenecekKen başıma neler geldimRabbim kimseye yaşatmasın.Benim de öyle olmuştu hatırlarsın Mayıs ayında. Senin o zamanlar daha başlarıydı
Nasibimiz böyle diyip devam etmekten başka bir şey yok. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın bir daha
Memorialda mi tedavi olacaksın sende?Benim de öyle olmuştu hatırlarsın Mayıs ayında. Senin o zamanlar daha başlarıydı
Nasibimiz böyle diyip devam etmekten başka bir şey yok. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?