- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Düşük mü oldu cnm yoksa negatif mi bende ilkinde çok stresliydim ama şimdi daha rahat olurum gibime geliyorBanada ayni seyi soylediler canim.ilkinde daha rahattim ama suan stresliyim.bu ay gidecegim ins.cok kararsiz kaldim
Hadi güzel haberlerle gelin yarınn İnşallahKan testi canım
Memorial da kı ihmal edildi canım senin önceki gebeliğin,değildir inşallah...yazdıysan da önceden ksuura bakma ben ilk kez duyuyorum,ikiz gebeliklerde bazen sorun olabiliyor ya öyle düşünmüştüm,nasip tabiEvet hatırladım. Amin canım. Çok zor bu aralar doğacaklardi işte.aklıma geldikçe hala kötü oluyorum etkisindeyim.Rabbim birdaha yaşatmasın insAllah. Benimki maalesef doktor ihmalinden gitti pihtilasmam var dr coraspini kesti.o yüzden oldu.cinsiyet öğrenecekKen başıma neler geldimRabbim kimseye yaşatmasın.
Canım bu Pgt ile ngs dedikleri aynı şey mi,bize de yapılacak pgt ama bu ngs ile ilgili hiç bilgim yok,sana zahmet yazar mısın ,bir de pgt ye giden embriyoların sonuçları kaç haftada geldi kaçı sağlıklıydı,çok korkuyorum ben,bizde tek gen hastalığı var,4900 dolar sadece kendi genetik mutasyonumuz için vereceğiz,sonra işte pgt masrafları ve tüp bebek masrafları Of of...elimiz boş dönersek 20.000 civarı çöpe girmiş olacak,hiç dert değil para ama bu kadar masrafı tekrar yapma şansım olmayacak bir iki yıl..pgt den sağlıklı embriyo gelmez belki diye içim içimi yiyoBiyopsi alınıp daha sonrada yollanıyor.biz daha önce başka bir merkezde yapmıştık.6 tane 5.güne giden embriyo vardı.hepsinden biyopsi alındı.4 tanesi ngs ye yolladık.2 tanesinin biyopsisini sakladılar.daha sonra o 2 sinide yolladık.
Hayır yapmadım hayal kırıklığına uğramamak için. Yarın memorial da öğrenirimYok gecen yapmıştım ama bu sefer eşim izin vermedi hayırlı günde öğrenelim dedi. Sen yapdın mı canım
Dusuktu canimDüşük mü oldu cnm yoksa negatif mi bende ilkinde çok stresliydim ama şimdi daha rahat olurum gibime geliyor
Evet benim de aklımda daima, bu ara doğum yapan yapacak arkadaşlar var, onlardan haber alınca daha da aklıma düşüyorEvet hatırladım. Amin canım. Çok zor bu aralar doğacaklardi işte.aklıma geldikçe hala kötü oluyorum etkisindeyim.Rabbim birdaha yaşatmasın insAllah. Benimki maalesef doktor ihmalinden gitti pihtilasmam var dr coraspini kesti.o yüzden oldu.cinsiyet öğrenecekKen başıma neler geldimRabbim kimseye yaşatmasın.
Benim dondurulmuş embriyolarım çözülüp biyopsi yapılıp tekrar dondurulup transfer günü tekrar çözülmüştü. Kalitede bir sıkıntı yaşamamıştık ve tek yumurta ikizlerine hamile kalmıştım, sonra farklı nedenlerden devam etmedi. Ama bunu ben Semra Hanım a da sormuştum, zarar görecek olsa bu yöntemi hiç uygulamamayı tercih ederiz demişti. İçin rahat olsun o yüzden. Zaten farklı alternatif yok, kafanı karıştırma inşallah güzel şeyler düşün. Allah güzelini, hayırlısını versinBiyopsi almanın embriyoya zararı var mı,ilk biyopsisi sonra donduracaklarmış,sonra çözdürüp tekrar alınacak biyopsi sanırım, embriyolar dondur çözdür dondur çözdür mü olacak,kafam çook karışık,hikayesinde bize benzer olan var kı kızlar
sizden neden genetik istendi anlamadımBizim ilk deneme yaşım 29 düşük de yok bizden genetik test istedi
cnm genellıle genç hastalara , pko olan ve ohss riskı olan kadınlara, embriyosu pgt ye gidecek yada histeroskopi olacak kişilere dondurulumuş transfer uyguluyorlar...Hanımlar
Memorialde genellikle ne tür transfer uygulanıyor
Dondurulmuş embriyomu
Taze embriyomu
Yada bunu neyr göre seçiyorlar bileniniz varmı?
Aminnnn,çok teşekkür ederimBenim dondurulmuş embriyolarım çözülüp biyopsi yapılıp tekrar dondurulup transfer günü tekrar çözülmüştü. Kalitede bir sıkıntı yaşamamıştık ve tek yumurta ikizlerine hamile kalmıştım, sonra farklı nedenlerden devam etmedi. Ama bunu ben Semra Hanım a da sormuştum, zarar görecek olsa bu yöntemi hiç uygulamamayı tercih ederiz demişti. İçin rahat olsun o yüzden. Zaten farklı alternatif yok, kafanı karıştırma inşallah güzel şeyler düşün. Allah güzelini, hayırlısını versin
Bizim de eşimin ailesinde var o yüzden istedi eltilerimin hepsinin çok sayıda düşüğü var birinin hiç çocuğu yok birinin engelli çocuğu var bunlardan dolayı istiyor canımsizden neden genetik istendi anlamadım
benım yasım 27, sebebsiz infertilite , daha önceden düşük yada kimyasal gebelık te yok, ilk tüp bebek negatif , üstelik engelli bir kardeşim var , ikinci deneme için bizzat ben pgt olacak mı , genetik test yaptırayımmı dedım ? yok gerek yok dedi semra hanıım ...
ama ben ve eşim her ihtimale karşı ayrıntılı genetik test yaptırdık aralık 25'de bellı olacak... kardeşimede genetik test yapıldı onun temiz çıktı şükür ...
Canım pgt genetik taramaların genel ismi.ngs en son çıkan tarama testi.tüm kromozomlar inceleniyor.bazen 3 bazen 2 haftada sonuçlar çıktı.tek gen hastalığı olunca farklı bişey yapıyorlarmı bilmiyorum.bizim sadece yaştan dolayı yapılıyor genetik tarama.allah yardımcımız olsun.Canım bu Pgt ile ngs dedikleri aynı şey mi,bize de yapılacak pgt ama bu ngs ile ilgili hiç bilgim yok,sana zahmet yazar mısın ,bir de pgt ye giden embriyoların sonuçları kaç haftada geldi kaçı sağlıklıydı,çok korkuyorum ben,bizde tek gen hastalığı var,4900 dolar sadece kendi genetik mutasyonumuz için vereceğiz,sonra işte pgt masrafları ve tüp bebek masrafları Of of...elimiz boş dönersek 20.000 civarı çöpe girmiş olacak,hiç dert değil para ama bu kadar masrafı tekrar yapma şansım olmayacak bir iki yıl..pgt den sağlıklı embriyo gelmez belki diye içim içimi yiyo
anladım canım inş herşey gönlünüzce olurBizim de eşimin ailesinde var o yüzden istedi eltilerimin hepsinin çok sayıda düşüğü var birinin hiç çocuğu yok birinin engelli çocuğu var bunlardan dolayı istiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?