Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Memorial da kı ihmal edildi canım senin önceki gebeliğin,değildir inşallah...yazdıysan da önceden ksuura bakma ben ilk kez duyuyorum,ikiz gebeliklerde bazen sorun olabiliyor ya öyle düşünmüştüm,nasip tabi

Canım bu Pgt ile ngs dedikleri aynı şey mi,bize de yapılacak pgt ama bu ngs ile ilgili hiç bilgim yok,sana zahmet yazar mısın ,bir de pgt ye giden embriyoların sonuçları kaç haftada geldi kaçı sağlıklıydı,çok korkuyorum ben,bizde tek gen hastalığı var,4900 dolar sadece kendi genetik mutasyonumuz için vereceğiz,sonra işte pgt masrafları ve tüp bebek masrafları Of of...elimiz boş dönersek 20.000 civarı çöpe girmiş olacak,hiç dert değil para ama bu kadar masrafı tekrar yapma şansım olmayacak bir iki yıl..pgt den sağlıklı embriyo gelmez belki diye içim içimi yiyo

KIzlar bi şey sorucam,bilgisi olan varsa nolur bi akıl versin;şimdi bizim tek gen mutasyonu bir hastalıkta taşıyıcılığımız var,hatta bilen bilir söylemiştim 2 yaşında yavrumuzu kaybettik geçen sene biz..şimdi bizim oluşturulacak embriyolardan önce bu tek gen mutasyonu için biyopsi alacaklar,oradan sağlıklı raporu gelenlerden de sonra pgt (kromozomal tarama ) için biyopsi alacaklar,ben şunu merak ediyorum: bu embriyoların canlılığı ve gelişimi iki kez biyopsi almaya dayanıyor mu,b

Biyopsi almanın embriyoya zararı var mı,ilk biyopsisi sonra donduracaklarmış,sonra çözdürüp tekrar alınacak biyopsi sanırım, embriyolar dondur çözdür dondur çözdür mü olacak,kafam çook karışık,hikayesinde bize benzer olan var kı kızlar

Evet benim de aklımda daima, bu ara doğum yapan yapacak arkadaşlar var, onlardan haber alınca daha da aklıma düşüyor
Nasibimiz böyleymiş diyorum.
Ben temmuzda tekrar tedavi denedim sağlıklı embriyo bulamadık, ekimde yine denedim şu an sağlıklı embriyo muz var çok şükür. Önce histereskopi sonra transfer olacak inşallah.

Benim dondurulmuş embriyolarım çözülüp biyopsi yapılıp tekrar dondurulup transfer günü tekrar çözülmüştü. Kalitede bir sıkıntı yaşamamıştık ve tek yumurta ikizlerine hamile kalmıştım, sonra farklı nedenlerden devam etmedi. Ama bunu ben Semra Hanım a da sormuştum, zarar görecek olsa bu yöntemi hiç uygulamamayı tercih ederiz demişti. İçin rahat olsun o yüzden. Zaten farklı alternatif yok, kafanı karıştırma inşallah güzel şeyler düşün. Allah güzelini, hayırlısını versin

Bizim ilk deneme yaşım 29 düşük de yok bizden genetik test istedi
sizden neden genetik istendi anlamadım
benım yasım 27, sebebsiz infertilite , daha önceden düşük yada kimyasal gebelık te yok, ilk tüp bebek negatif , üstelik engelli bir kardeşim var , ikinci deneme için bizzat ben pgt olacak mı , genetik test yaptırayımmı dedım ? yok gerek yok dedi semra hanıım ...
ama ben ve eşim her ihtimale karşı ayrıntılı genetik test yaptırdık aralık 25'de bellı olacak... kardeşimede genetik test yapıldı onun temiz çıktı şükür ...

Hanımlar
Memorialde genellikle ne tür transfer uygulanıyor
Dondurulmuş embriyomu
Taze embriyomu
Yada bunu neyr göre seçiyorlar bileniniz varmı?
cnm genellıle genç hastalara , pko olan ve ohss riskı olan kadınlara, embriyosu pgt ye gidecek yada histeroskopi olacak kişilere dondurulumuş transfer uyguluyorlar...

Aminnnn,çok teşekkür ederim

Bizim de eşimin ailesinde var o yüzden istedi eltilerimin hepsinin çok sayıda düşüğü var birinin hiç çocuğu yok birinin engelli çocuğu var bunlardan dolayı istiyor canım

Canım pgt genetik taramaların genel ismi.ngs en son çıkan tarama testi.tüm kromozomlar inceleniyor.bazen 3 bazen 2 haftada sonuçlar çıktı.tek gen hastalığı olunca farklı bişey yapıyorlarmı bilmiyorum.bizim sadece yaştan dolayı yapılıyor genetik tarama.allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…