Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar hareketli sperm 0 yerinde hareketli 10 doktorla görüşemedim ben giyinirken doktor çıktı bugün aşırı yoğundu .. bu sonuç hala değişmemiş ameliyata ve o kadar ilaç kür ne varsa yedi içti ya

canım eşin ameliyat mı olucak senin nasıl gidiyor takip bugün kaçıncı günündesin

transferemi gidiyorsun inş. hayırlı olsun senin için herşey çok güzel olsun kim gelicek transefe bide transfer öncesi görüşme oluyor mu kaç embiriyo koyucaklar embiriyonun kalitesi vs.
cnm az önce embryoların 4. gun bilgisini aldım. sizi transferle ilgili arayacaklar dediler. sanırım aradıkların saati ve doktoru söylerler. bana 1 tane embrıyo koyulacak. yarın yuzyuze bılgı alacagz galıba 5. gunleri hakkında bakalım kaçı blastokist olacak. heyecanla beklıyoruz. sen ne durumdaydın

bende taze transfer olmuyacak canım dondurulmuş embiriyolarım var ve pgt ye giden embiriyolar var pgtden sağlam embiriyo gelirse eğer onlar transfer edilicek ama kaç tane olucak bilmiyorum

bende taze transfer olmuyacak canım dondurulmuş embiriyolarım var ve pgt ye giden embiriyolar var pgtden sağlam embiriyo gelirse eğer onlar transfer edilicek ama kaç tane olucak bilmiyorum
sende heyecanla pgt sonucu beklıyorsundr şimdi inş çok sayıda saglıklı embrıyon döner cnm . nezmn bellı olacakmıs

canım ortalama 20 gün dediler ... bunların ücretini ödemedim ben daha acaba ne zaman ödeme yapmam gerekir
transfer için gittiğin zmn mı isterler bilmyrm cnm genelde işlemden önce alıyor ücreti ama pgt de işler nasıl yürüyor bilmyrm. yaptıran arkadaşlar yorum yapar sana.

transfer için gittiğin zmn mı isterler bilmyrm cnm genelde işlemden önce alıyor ücreti ama pgt de işler nasıl yürüyor bilmyrm. yaptıran arkadaşlar yorum yapar sana.
tamam canım çok saol sana telefon gelince transfer için hangi hocanın transfere gireceğini yaz olur mu bende merakla bekliyorum

canım ortalama 20 gün dediler ... bunların ücretini ödemedim ben daha acaba ne zaman ödeme yapmam gerekir
5.gün embriyologla görüşmede onay verdikten birkaç gün sonra Menekşe hanım aramıştı havale yapmıştık ücreti. Benim sonucum 12 günde çıkmıştı. Kaç embriyonuz gitti incelemeye? Hayırlı evlatlar olurlar inşallah size.

4.gün durumları nasıl embriyolarının? İnşallah kaliteli kaliteli bol bol blast embriyoların olsun. Transfer olan sağlıklı bir şekilde tutsun diğerleri de kardeş olsun.

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepimiz için inşallah 4 tanesini gönderdim incelemeye yaşım 37 olduğu için telde görüştüğüm kişi en az 3 tane göndermem gerektiğini mümkünse bize mali olarak yük olmucaksa göndermem gerektiğini söyledi ben de her ihtimale karşı 4 tanesini gönderdim inş. hayırlı sonuçlar olur hepimizi için ortalama 20 bana neden öyle dediler acaba zaten 12 günde çıksada yine adet olmak falan beklicek embiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…