Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

4.gün durumları nasıl embriyolarının? İnşallah kaliteli kaliteli bol bol blast embriyoların olsun. Transfer olan sağlıklı bir şekilde tutsun diğerleri de kardeş olsun.
3. gün 3 tanesi grade 2 kaliteydi. 2 tanesi de grade 3 e yakındı.
4. gün ise 1 tanesi grade 1 olmuş, 1 tanesi grade 2, 3 tanesi grade 3 dediler.
yarın bakalım ne durumda olacaklar. sizce nasıl gidişat ? grade 3 lerin blast olma ihtimali oluyormu?

Bu çok değişken bir durum. Kuralı yok. Dün 2.kalite olan bugün 1.kalite olabildiğine göre diğerlerinde de gelişme ilerleme olabilir neden olmasın örnekleri var. Allah'tan umut kesilmez. İyi düşünelim dua edelim iyi olsun inşallah.

inş atağa geçerler cnm :) dondurulmuş embrıyom kalmasını cok istyrm sil bastan tedavıye baslamak cok zor oluyor. yrn gittiğimzde öğrenecegz herhlde embrıyo durumlarını. bir daha telefondan bılgı almayacagz. yarın transfer günüm

Hakkınızda hayırlısı canım inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur

2. Adeti beklediğiniz için zaman konusunda o noktada bir sıkıntı olmuyor ama işte o sonuç bekleme sitresi gün sayısı arttıkça daha da artıyor. Maksimumunu söylemişlerdir 20 gün diye. Yoksa 9-10 günde sonuç alanlar da vardı burda yazan. Hayırlısı olsun inşallah.

Hadi bakalım :) güzel haberlerle gel.

Sağol canım maalesef dondurulmuş yok. Benim yumurta rezervim az o yüzden tedaviye tekrar baştan başlayacağım
bnmde ilk negatfımde öyle olmuştu cnm çok üzülmüştüm ama insan toparlıyor kendını. anne olmayı bukdr arzularken pes edemıyorsun ztn. şimdi 2. denemeye başladık 1 tane de olsa dondurulmusum kalsa keske dıyorum. kısmet bakalım yavrumuzu kucagımıza alana kdr gücümüz yettiğince devam edecegız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…