- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
3. gün 3 tanesi grade 2 kaliteydi. 2 tanesi de grade 3 e yakındı.4.gün durumları nasıl embriyolarının? İnşallah kaliteli kaliteli bol bol blast embriyoların olsun. Transfer olan sağlıklı bir şekilde tutsun diğerleri de kardeş olsun.
Bu çok değişken bir durum. Kuralı yok. Dün 2.kalite olan bugün 1.kalite olabildiğine göre diğerlerinde de gelişme ilerleme olabilir neden olmasın örnekleri var. Allah'tan umut kesilmez. İyi düşünelim dua edelim iyi olsun inşallah.3. gün 3 tanesi grade 2 kaliteydi. 2 tanesi de grade 3 e yakındı.
4. gün ise 1 tanesi grade 1 olmuş, 1 tanesi grade 2, 3 tanesi grade 3 dediler.
yarın bakalım ne durumda olacaklar. sizce nasıl gidişat ? grade 3 lerin blast olma ihtimali oluyormu?
inş atağa geçerler cnm :) dondurulmuş embrıyom kalmasını cok istyrm sil bastan tedavıye baslamak cok zor oluyor. yrn gittiğimzde öğrenecegz herhlde embrıyo durumlarını. bir daha telefondan bılgı almayacagz. yarın transfer günümBu çok değişken bir durum. Kuralı yok. Dün 2.kalite olan bugün 1.kalite olabildiğine göre diğerlerinde de gelişme ilerleme olabilir neden olmasın örnekleri var. Allah'tan umut kesilmez. İyi düşünelim dua edelim iyi olsun inşallah.
Hakkınızda hayırlısı canım inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olurinş atağa geçerler cnm :) dondurulmuş embrıyom kalmasını cok istyrm sil bastan tedavıye baslamak cok zor oluyor. yrn gittiğimzde öğrenecegz herhlde embrıyo durumlarını. bir daha telefondan bılgı almayacagz. yarın transfer günüm
inş cnm hepimiz için dua ediyrm , herkesin yüzü gülsün kucagı dolsun inşHakkınızda hayırlısı canım inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur
2. Adeti beklediğiniz için zaman konusunda o noktada bir sıkıntı olmuyor ama işte o sonuç bekleme sitresi gün sayısı arttıkça daha da artıyor. Maksimumunu söylemişlerdir 20 gün diye. Yoksa 9-10 günde sonuç alanlar da vardı burda yazan. Hayırlısı olsun inşallah.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepimiz için inşallah 4 tanesini gönderdim incelemeye yaşım 37 olduğu için telde görüştüğüm kişi en az 3 tane göndermem gerektiğini mümkünse bize mali olarak yük olmucaksa göndermem gerektiğini söyledi ben de her ihtimale karşı 4 tanesini gönderdim inş. hayırlı sonuçlar olur hepimizi için ortalama 20 bana neden öyle dediler acaba zaten 12 günde çıksada yine adet olmak falan beklicek embiriyolar
Hadi bakalım :) güzel haberlerle gel.inş atağa geçerler cnm :) dondurulmuş embrıyom kalmasını cok istyrm sil bastan tedavıye baslamak cok zor oluyor. yrn gittiğimzde öğrenecegz herhlde embrıyo durumlarını. bir daha telefondan bılgı almayacagz. yarın transfer günüm
Çok üzüldüm cnm inşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun bizim durumumuz aynı heyecanla bekliyordum haberini hakkımızda hayırlısı olsunArkadaşlar maalesef sonuç negatif
Bnde çok üzüldm cnm Allah sabrını gücünü de versin. dondurulmusun varmıydı ?tekrar denersın ozmn tutunur inş bebeğinArkadaşlar maalesef sonuç negatif
Canım çok üzüldüm ya benimde moralim iyice bozuldu şimdi Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallahArkadaşlar maalesef sonuç negatif
Canım çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı inşallah 2.ye inşallahArkadaşlar maalesef sonuç negatif
Sağol canım inşallah bir sonraki tedaviden sonra kavuşurum. Senden iyi haber alırız inşallahÇok üzüldüm cnm inşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun bizim durumumuz aynı heyecanla bekliyordum haberini hakkımızda hayırlısı olsun
Sağol canım napalım kısmet her şeyCanım çok üzüldüm ya benimde moralim iyice bozuldu şimdi Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah
Sağol inşallah canımCanım çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı inşallah 2.ye inşallah
Canım bu senin ilk denemendi inşAllah ikinci de kavuşursun bebeğine dualarım seninleArkadaşlar maalesef sonuç negatif
Sağol canım maalesef dondurulmuş yok. Benim yumurta rezervim az o yüzden tedaviye tekrar baştan başlayacağımBnde çok üzüldm cnm Allah sabrını gücünü de versin. dondurulmusun varmıydı ?tekrar denersın ozmn tutunur inş bebeğin
Sağol canım inşallah. senin durum ne?Canım bu senin ilk denemendi inşAllah ikinci de kavuşursun bebeğine dualarım seninle
bnmde ilk negatfımde öyle olmuştu cnm çok üzülmüştüm ama insan toparlıyor kendını. anne olmayı bukdr arzularken pes edemıyorsun ztn. şimdi 2. denemeye başladık 1 tane de olsa dondurulmusum kalsa keske dıyorum. kısmet bakalım yavrumuzu kucagımıza alana kdr gücümüz yettiğince devam edecegız.Sağol canım maalesef dondurulmuş yok. Benim yumurta rezervim az o yüzden tedaviye tekrar baştan başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?