Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım çok mutlu oldum saglıkla da devam etsin inş. degerin kaç cıktı? embrıyo kalıten nasıldı? bnmde yrn transferım olacak heyecanla beklıyrm dua et bizlere
Cook sağol canım inşAllah Allahım sana da bu transferde pozitifi görmeyi nasib eder inan hepiniz her zaman dualarımdasınız :) benim son embriyom du 4a kalitesi ama daha önce iki düşüğüm oldu bu yüzden hala tedirginlik var bende

İnş saglıkla dvm eder cnm son nazlı bebegın seni hiç bırakmaz. Dikkat et kendine yorma hiç keyfını cıkar bgnlerın

Yok canım hatta dün gece baya ağladım kesin olmadı diye düşündüm akıntım yok kasık da batma yok diğer bozitif de cok belirtim olmuştu ama bunda sanki transfer olmamış gibiyim
Bende de hiç yok gibi gerçi benim embriyolar maalesef Blast bile olamadı hayırlısı inşallah

Eşim varikosel ameliyatı olmuştu .. olmadan önce hareketli %10 du sonra sıfıra düştü 2 seneyi geçti ameliyat olalı hala sıfır
Varikoser ameliyatı çok gereksizmiş. Eşimdede üç milim var. Tedaviye başlarken Semra hanım olmasın dedi. Bize tek sperm yeter dedi. İyiki olmamış. Memorial de yapılan testte herşey gayet güzel demişti yücel bey. Varikoser ameliyatı iyi etmezmiş dahada kötü olurmuş. Geçte olsa öğrendik. Keçiboynuzu pekmezi tavsiye ederim.

Onu da yedi canım 10 şişe bitti kendim taze alıp kaynattıp suyunu da içti karışım yaptı aktar onu da yedi hakiki yağda incir beklettim onu da yedi çakşır içti havuç sıktım suyunu da içirdim yani bir sürü şey denedik artık hayırlısı Allahtan

S Sevdali44 senin için çok üzgünüm inşallah sonraki denemen başarılı sonuç verir. Mavera3 Değerler artarak devam etsin inşallah. Hepimiz bebek haberleri paylaşalım ilerki günlerde. Soru sormadan merak etmeden sadece bebek haberi. Tedavi sürecini unutturacak o güzel haberler Allah hepimizin yüzüne gülsün

Allah'ın mucizeleri bitmez. Eğer inanırsan mucizeler gerçek olurmuş. Herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…