- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
canım çok mutlu oldum saglıkla da devam etsin inş. degerin kaç cıktı? embrıyo kalıten nasıldı? bnmde yrn transferım olacak heyecanla beklıyrm dua et bizlereKızlar cok şükür sonucum pozitif inşAllah bu sefer kucağıma almak da nasib olur
Cnm çoookkkk sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah senin embriyo kalitesi nasıldıKızlar cok şükür sonucum pozitif inşAllah bu sefer kucağıma almak da nasib olur
İnşallah canın inşallah Allahım sağlıkla tamamınu erdirsin tebrik ederim hayırlı olsunKızlar cok şükür sonucum pozitif inşAllah bu sefer kucağıma almak da nasib olur
Çok sevindim canım, inşallah sonuna kadar gider bu kezKızlar cok şükür sonucum pozitif inşAllah bu sefer kucağıma almak da nasib olur
Cook sağol canım inşAllah Allahım sana da bu transferde pozitifi görmeyi nasib edercanım çok mutlu oldum saglıkla da devam etsin inş. degerin kaç cıktı? embrıyo kalıten nasıldı? bnmde yrn transferım olacak heyecanla beklıyrm dua et bizlere
Amiin canım inşAllah Allahım sana da tez zamanda nasib etsinCnm çoookkkk sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah senin embriyo kalitesi nasıldı
Amiin bitanem inşAllah bu kez kucağıma da almak nasib olurÇok sevindim canım, inşallah sonuna kadar gider bu kez
İnş saglıkla dvm eder cnm son nazlı bebegın seni hiç bırakmaz. Dikkat et kendine yorma hiç keyfını cıkar bgnlerınCook sağol canım inşAllah Allahım sana da bu transferde pozitifi görmeyi nasib ederinan hepiniz her zaman dualarımdasınız :) benim son embriyom du 4a kalitesi ama daha önce iki düşüğüm oldu bu yüzden hala tedirginlik var bende
Cnm hiç belirtin oldu muAmiin canım inşAllah Allahım sana da tez zamanda nasib etsin4a canım
İnşAllah canım benim Allahım hepimize kucağımıza almayı nasib etsinİnş saglıkla dvm eder cnm son nazlı bebegın seni hiç bırakmaz. Dikkat et kendine yorma hiç keyfını cıkar bgnlerın
Yok canımCnm hiç belirtin oldu mu
Bende de hiç yok gibi gerçi benim embriyolar maalesef Blast bile olamadı hayırlısı inşallahYok canımhatta dün gece baya ağladım kesin olmadı diye düşündüm akıntım yok kasık da batma yok diğer bozitif de cok belirtim olmuştu ama bunda sanki transfer olmamış gibiyim
Varikoser ameliyatı çok gereksizmiş. Eşimdede üç milim var. Tedaviye başlarken Semra hanım olmasın dedi. Bize tek sperm yeter dedi. İyiki olmamış. Memorial de yapılan testte herşey gayet güzel demişti yücel bey. Varikoser ameliyatı iyi etmezmiş dahada kötü olurmuş. Geçte olsa öğrendik. Keçiboynuzu pekmezi tavsiye ederim.Eşim varikosel ameliyatı olmuştu .. olmadan önce hareketli %10 du sonra sıfıra düştü 2 seneyi geçti ameliyat olalı hala sıfır
Amiin bitanem inşAllah bu kez kucağıma da almak nasib olursana da cok dua ediyorum inşAllah bu sefer kavuşursun bebeğine
Onu da yedi canım 10 şişe bitti kendim taze alıp kaynattıp suyunu da içti karışım yaptı aktar onu da yedi hakiki yağda incir beklettim onu da yedi çakşır içti havuç sıktım suyunu da içirdim yani bir sürü şey denedik artık hayırlısı AllahtanVarikoser ameliyatı çok gereksizmiş. Eşimdede üç milim var. Tedaviye başlarken Semra hanım olmasın dedi. Bize tek sperm yeter dedi. İyiki olmamış. Memorial de yapılan testte herşey gayet güzel demişti yücel bey. Varikoser ameliyatı iyi etmezmiş dahada kötü olurmuş. Geçte olsa öğrendik. Keçiboynuzu pekmezi tavsiye ederim.
Allah'ın mucizeleri bitmez. Eğer inanırsan mucizeler gerçek olurmuş. Herşey güzel olacakOnu da yedi canım 10 şişe bitti kendim taze alıp kaynattıp suyunu da içti karışım yaptı aktar onu da yedi hakiki yağda incir beklettim onu da yedi çakşır içti havuç sıktım suyunu da içirdim yani bir sürü şey denedik artık hayırlısı Allahtan
İnşallah canım yavrum gelmeden sayesinde meryem suresini ezberledim okuya okuya :)Allah'ın mucizeleri bitmez. Eğer inanırsan mucizeler gerçek olurmuş. Herşey güzel olacak
Canım hic öyle düşünme benim arkadaşlarım hep 3. Gün embriyosu ile hamile kaldılar (almanya da 5. Gün transfer kolay kolay yapmıyorlar) sen inan olucağına Allah büyükBende de hiç yok gibi gerçi benim embriyolar maalesef Blast bile olamadı hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?