Amiin bitanem inşAllahYaaa inşallah. Allah razı olsun canım, inşallah yetişcez siz hamilelere burda tüm transfer bekleyenler:)
Bu güzel dua ya icten gelerek amiiin diyorum :) Allahım kucaklaımızı doldursun inşAllah@Sevdali44 senin için çok üzgünüm inşallah sonraki denemen başarılı sonuç verir.Mavera3 Değerler artarak devam etsin inşallah. Hepimiz bebek haberleri paylaşalım ilerki günlerde. Soru sormadan merak etmeden sadece bebek haberi. Tedavi sürecini unutturacak o güzel haberler Allah hepimizin yüzüne gülsün
Canım benim transferimi de sevinc hanım yapdı transfer işleminde hic birşey hissetmedi ve en güzeli besmele cekerek başlıyor :) inşAllah rahime sımsıkı tutunsun embriyonkızlar yarın transferimi sevinç hanım yapacakmış inş hayırlı olur. semra hoca kongredeymiş. başkada doktor seçme ihtiyacı duymadım tanımıyorum çünkü. sevinç hanım transferde iyimidir
insallah.cok sevindim.degerin kac cikti?Kızlar cok şükür sonucum pozitif inşAllah bu sefer kucağıma almak da nasib olur
hadi inşallah eli banada uğurlu gelir cnm. sen 9. gun mu kan testi verdin cnm? ben 8. gun vermeyı planlıyorum pazar gunune gelıyor sonucu evımızde öğrenelım istyrm olumsuzsa fln daha rahat atlatrz. pztsi işbaşında öğrenmek istemıyrm. 8. gun de cıkar sanrm kandaCanım benim transferimi de sevinc hanım yapdı transfer işleminde hic birşey hissetmedi ve en güzeli besmele cekerek başlıyor :) inşAllah rahime sımsıkı tutunsun embriyon
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Cook sağol canım inşAllah Allahım sana da bu transferde pozitifi görmeyi nasib ederinan hepiniz her zaman dualarımdasınız :) benim son embriyom du 4a kalitesi ama daha önce iki düşüğüm oldu bu yüzden hala tedirginlik var bende
Tşkler canım değerim 150insallah.cok sevindim.degerin kac cikti?
Evet canım 8. de cıkıyor kan da amiin inşAllah canımhadi inşallah eli banada uğurlu gelir cnm. sen 9. gun mu kan testi verdin cnm? ben 8. gun vermeyı planlıyorum pazar gunune gelıyor sonucu evımızde öğrenelım istyrm olumsuzsa fln daha rahat atlatrz. pztsi işbaşında öğrenmek istemıyrm. 8. gun de cıkar sanrm kanda
Amiin Allahım hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik nasib etsinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Varikosel ameliyatının gerekliliği veya gereksizliği kişinin hatta çiftin duruma göre değerlendirilmesi gereken bir durum. Bir çok prof ameliyata uygun kişilerde tüp bebek tedavisi öncesinde varikosel ameliyatı yapılmasının tüp bebekte hamilelik ve sağlıklı doğum oranlarını ciddi oranda artırdığını savunuyor ve bu konuda yapılmış çalışmalar var. Hatta önce aşılama tüp bebek tedavilerini defalarca görmüş ve sonuç alamamış daha sonra varikosel ameliyatı olup 3-4ay sonra doğal yolla hamile kalan çok örnek var. Yani durumun iyi değerlendirilmesi lazım artısı eksisi iyi hesaplanıp bi kaç üroloji uzmanının görüşünü alarak hareket etmek gerek.Varikoser ameliyatı çok gereksizmiş. Eşimdede üç milim var. Tedaviye başlarken Semra hanım olmasın dedi. Bize tek sperm yeter dedi. İyiki olmamış. Memorial de yapılan testte herşey gayet güzel demişti yücel bey. Varikoser ameliyatı iyi etmezmiş dahada kötü olurmuş. Geçte olsa öğrendik. Keçiboynuzu pekmezi tavsiye ederim.
Gözün aydın hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun bu sefer inşallah.Tşkler canım değerim 150
inşAllah canım benim Allahım sana hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin tez zamandaGözün aydın hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun bu sefer inşallah.
Amin İnşallah ...gözün aydın olsun çok sevindikKızlar cok şükür sonucum pozitif inşAllah bu sefer kucağıma almak da nasib olur
Rabbim sabır versin canımm gönlünü ferah tut hayırlısı olsunArkadaşlar maalesef sonuç negatif
Canım embriyon kalitesi neydi benim de yumurta rezervim düşük ama iyi kalite transfer yapılmıştı 4aa tutmadıRabbim sabır versin canımm gönlünü ferah tut hayırlısı olsun
Allah razı olsun canım darısı sana ve tüm isteyenlereAmin İnşallah ...gözün aydın olsun çok sevindik
kız adamı öldürecen fazla abartma tüp bebekte bize lazım olan maksimum 10-20 sağlıklı sperm onuda buluyorlar ımsı yöntemi ile :))Onu da yedi canım 10 şişe bitti kendim taze alıp kaynattıp suyunu da içti karışım yaptı aktar onu da yedi hakiki yağda incir beklettim onu da yedi çakşır içti havuç sıktım suyunu da içirdim yani bir sürü şey denedik artık hayırlısı Allahtan
İstisnalar kaideyi bozmaz sıfır sperme kalanların sayısının daha fazla olduğu bir gerçektir. Yaşam kalitesini etkileyecek durumda değilse gereksiz.Varikosel ameliyatının gerekliliği veya gereksizliği kişinin hatta çiftin duruma göre değerlendirilmesi gereken bir durum. Bir çok prof ameliyata uygun kişilerde tüp bebek tedavisi öncesinde varikosel ameliyatı yapılmasının tüp bebekte hamilelik ve sağlıklı doğum oranlarını ciddi oranda artırdığını savunuyor ve bu konuda yapılmış çalışmalar var. Hatta önce aşılama tüp bebek tedavilerini defalarca görmüş ve sonuç alamamış daha sonra varikosel ameliyatı olup 3-4ay sonra doğal yolla hamile kalan çok örnek var. Yani durumun iyi değerlendirilmesi lazım artısı eksisi iyi hesaplanıp bi kaç üroloji uzmanının görüşünü alarak hareket etmek gerek.
canımmm tebrikler darısı başımıza inş :))Allah razı olsun canım darısı sana ve tüm isteyenlere
Amiin Allahım hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?