Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu güzel dua ya icten gelerek amiiin diyorum :) Allahım kucaklaımızı doldursun inşAllah

kızlar yarın transferimi sevinç hanım yapacakmış inş hayırlı olur. semra hoca kongredeymiş. başkada doktor seçme ihtiyacı duymadım tanımıyorum çünkü. sevinç hanım transferde iyimidir
Canım benim transferimi de sevinc hanım yapdı transfer işleminde hic birşey hissetmedi ve en güzeli besmele cekerek başlıyor :) inşAllah rahime sımsıkı tutunsun embriyon

Canım benim transferimi de sevinc hanım yapdı transfer işleminde hic birşey hissetmedi ve en güzeli besmele cekerek başlıyor :) inşAllah rahime sımsıkı tutunsun embriyon
hadi inşallah eli banada uğurlu gelir cnm. sen 9. gun mu kan testi verdin cnm? ben 8. gun vermeyı planlıyorum pazar gunune gelıyor sonucu evımızde öğrenelım istyrm olumsuzsa fln daha rahat atlatrz. pztsi işbaşında öğrenmek istemıyrm. 8. gun de cıkar sanrm kanda

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Evet canım 8. de cıkıyor kan da amiin inşAllah canım

Varikosel ameliyatının gerekliliği veya gereksizliği kişinin hatta çiftin duruma göre değerlendirilmesi gereken bir durum. Bir çok prof ameliyata uygun kişilerde tüp bebek tedavisi öncesinde varikosel ameliyatı yapılmasının tüp bebekte hamilelik ve sağlıklı doğum oranlarını ciddi oranda artırdığını savunuyor ve bu konuda yapılmış çalışmalar var. Hatta önce aşılama tüp bebek tedavilerini defalarca görmüş ve sonuç alamamış daha sonra varikosel ameliyatı olup 3-4ay sonra doğal yolla hamile kalan çok örnek var. Yani durumun iyi değerlendirilmesi lazım artısı eksisi iyi hesaplanıp bi kaç üroloji uzmanının görüşünü alarak hareket etmek gerek.

kız adamı öldürecen fazla abartma tüp bebekte bize lazım olan maksimum 10-20 sağlıklı sperm onuda buluyorlar ımsı yöntemi ile :))

İstisnalar kaideyi bozmaz sıfır sperme kalanların sayısının daha fazla olduğu bir gerçektir. Yaşam kalitesini etkileyecek durumda değilse gereksiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…