Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar yarın transferimi sevinç hanım yapacakmış inş hayırlı olur. semra hoca kongredeymiş. başkada doktor seçme ihtiyacı duymadım tanımıyorum çünkü. sevinç hanım transferde iyimidir
sevinç hanım çok iyi bir doktor canım daha önce muaynene girdimi bilmiyorum ama inş. senin için hayırlı uğurlu çok güzel olur

kızlar embiriyo dondurma ücreti neydi
sanırım 1-3 3-6 arası öylemi gidiyordu fiyatları bilen varsa yazabilir mi muhasebeci yazıp vermişti ama en önemli kağıdı kaybetmişim

Bu tedavinizde farklı bişey uyguladılar mı?şişli memorial da kaçıncı tedavinizdi
Toplam beş defa yüp bebek yapdırdık canım ama memorial de ikinci denemem ve son embriyom du. Histeroskopi oldum rahimim kalb şeklindeydi onu düzeltiler birde rahime cizik attı semra hanım birde kan pıhtılaşmasını önlemek icin aspirin kullanıyorum (daha önce iki düşüğüm oldu biri 3,5 aylıkdı)

İnşallah bunu sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olur cnm

Tşk ederim.benimde 6.denemem olcak.memorial da görüşmem var herkese bişeyler soruyorum.

kız adamı öldürecen fazla abartma tüp bebekte bize lazım olan maksimum 10-20 sağlıklı sperm onuda buluyorlar ımsı yöntemi ile :))
:)))))) bunları denedik olmadı ondan sonra tüpe karar verdik canım şuan sadece havuç ceviz incir yiyor :)) test vermişti hareketli yine 0 çıkmış ilginç yani aktarın yanına çadır kurduk yine olmadı :))

Ayyyy hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah hep pozitif haberleri alalım bize de umut oluyor negatif duyunca çok moralim bozuluyor Allahım kucağına da almayı nasip etsin sağlıkla inşallah

kızlar yarın transferimi sevinç hanım yapacakmış inş hayırlı olur. semra hoca kongredeymiş. başkada doktor seçme ihtiyacı duymadım tanımıyorum çünkü. sevinç hanım transferde iyimidir
Rabbi hebli mines salihin oku bol bol canım inşallah Allahım nasip eder .. yarın benim de son muayenem inşallah.. çatlatma olur dedi Gönül hanım yarın da Sevinç hanıma randevum

Allah herkese bu şekil güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Umudumuza ışık olsun. Hayırlısıyla kandada çıkar ve hep yükselir sağlıkla kucağına alırsın bebişin

Canımmm coook sevindim İnşAllah sağlıkla ilerler hamileliğin ve inşAllah kan sonucunda pozitif cıkar

Allah herkese bu şekil güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Umudumuza ışık olsun. Hayırlısıyla kandada çıkar ve hep yükselir sağlıkla kucağına alırsın bebişin
Allah tazı olsun canım darısı isteyenlerw sizlere olsun inşallahhh

Süperrrr haber ne mutlu sana cnm bizede umut oldun yrn transfere gdyrm moral oldun bana embryo kalıten nasıldı idrar testını kacıncı gün yaptın? Erken gebelık testimi normal mi

Maşallah Suphanallah gözün aydın böyle güzel haberler duydukca mutlu oluyoruz valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…