sevinç hanım çok iyi bir doktor canım daha önce muaynene girdimi bilmiyorum ama inş. senin için hayırlı uğurlu çok güzel olurkızlar yarın transferimi sevinç hanım yapacakmış inş hayırlı olur. semra hoca kongredeymiş. başkada doktor seçme ihtiyacı duymadım tanımıyorum çünkü. sevinç hanım transferde iyimidir
Amiin canım inşAllah tez zamanda sende hamilelik haberi verirsin bizlerecanımmm tebrikler darısı başımıza inş :))
Toplam beş defa yüp bebek yapdırdık canım ama memorial de ikinci denemem ve son embriyom du. Histeroskopi oldum rahimim kalb şeklindeydi onu düzeltiler birde rahime cizik attı semra hanım birde kan pıhtılaşmasını önlemek icin aspirin kullanıyorum (daha önce iki düşüğüm oldu biri 3,5 aylıkdı)Bu tedavinizde farklı bişey uyguladılar mı?şişli memorial da kaçıncı tedavinizdi
İnşallah bunu sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olur cnmToplam beş defa yüp bebek yapdırdık canım ama memorial de ikinci denemem ve son embriyom du. Histeroskopi oldum rahimim kalb şeklindeydi onu düzeltiler birde rahime cizik attı semra hanım birde kan pıhtılaşmasını önlemek icin aspirin kullanıyorum (daha önce iki düşüğüm oldu biri 3,5 aylıkdı)
Tşk ederim.benimde 6.denemem olcak.memorial da görüşmem var herkese bişeyler soruyorum.Toplam beş defa yüp bebek yapdırdık canım ama memorial de ikinci denemem ve son embriyom du. Histeroskopi oldum rahimim kalb şeklindeydi onu düzeltiler birde rahime cizik attı semra hanım birde kan pıhtılaşmasını önlemek icin aspirin kullanıyorum (daha önce iki düşüğüm oldu biri 3,5 aylıkdı)
:)))))) bunları denedik olmadı ondan sonra tüpe karar verdik canım şuan sadece havuç ceviz incir yiyor :)) test vermişti hareketli yine 0 çıkmış ilginç yani aktarın yanına çadır kurduk yine olmadı :))kız adamı öldürecen fazla abartma tüp bebekte bize lazım olan maksimum 10-20 sağlıklı sperm onuda buluyorlar ımsı yöntemi ile :))
Canım benim kağıtta 1.3 tane 1800 yazıyorkızlar embiriyo dondurma ücreti neydi
sanırım 1-3 3-6 arası öylemi gidiyordu fiyatları bilen varsa yazabilir mi muhasebeci yazıp vermişti ama en önemli kağıdı kaybetmişim
Ayyyy hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah hep pozitif haberleri alalım bize de umut oluyor negatif duyunca çok moralim bozuluyor Allahım kucağına da almayı nasip etsin sağlıkla inşallahKızlarrrrrrrr hamileyiimmmmm inanamıyorummm gerçi evde test yaptım inşallah kanda da çıkar Rabbim isteyen herkese nasip etsn inşallahh Semra hocadan Allah bin kez razı olsunnnnn darısı isteyen tüm kardeşlerime kızlar sizlere olsun inşallahhh
Rabbi hebli mines salihin oku bol bol canım inşallah Allahım nasip eder .. yarın benim de son muayenem inşallah.. çatlatma olur dedi Gönül hanım yarın da Sevinç hanıma randevumkızlar yarın transferimi sevinç hanım yapacakmış inş hayırlı olur. semra hoca kongredeymiş. başkada doktor seçme ihtiyacı duymadım tanımıyorum çünkü. sevinç hanım transferde iyimidir
Allah herkese bu şekil güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Umudumuza ışık olsun. Hayırlısıyla kandada çıkar ve hep yükselir sağlıkla kucağına alırsın bebişinKızlarrrrrrrr hamileyiimmmmm inanamıyorummm gerçi evde test yaptım inşallah kanda da çıkar Rabbim isteyen herkese nasip etsn inşallahh Semra hocadan Allah bin kez razı olsunnnnn darısı isteyen tüm kardeşlerime kızlar sizlere olsun inşallahhh
Canımmm coook sevindim İnşAllah sağlıkla ilerler hamileliğin ve inşAllah kan sonucunda pozitif cıkarKızlarrrrrrrr hamileyiimmmmm inanamıyorummm gerçi evde test yaptım inşallah kanda da çıkar Rabbim isteyen herkese nasip etsn inşallahh Semra hocadan Allah bin kez razı olsunnnnn darısı isteyen tüm kardeşlerime kızlar sizlere olsun inşallahhh
Muayeneme girdi ilk görüşmemi de onunla yapmıstm cnm sevyrm kendisi Eli uğurlu gelecek inşsevinç hanım çok iyi bir doktor canım daha önce muaynene girdimi bilmiyorum ama inş. senin için hayırlı uğurlu çok güzel olur
Amin canım benim Allah razı olsun inşallah kanda da çıkarCanımmm coook sevindim İnşAllah sağlıkla ilerler hamileliğin ve inşAllah kan sonucunda pozitif cıkar
Allah tazı olsun canım darısı isteyenlerw sizlere olsun inşallahhhAllah herkese bu şekil güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Umudumuza ışık olsun. Hayırlısıyla kandada çıkar ve hep yükselir sağlıkla kucağına alırsın bebişin
Süperrrr haber ne mutlu sana cnm bizede umut oldun yrn transfere gdyrm moral oldun banaKızlarrrrrrrr hamileyiimmmmm inanamıyorummm gerçi evde test yaptım inşallah kanda da çıkar Rabbim isteyen herkese nasip etsn inşallahh Semra hocadan Allah bin kez razı olsunnnnn darısı isteyen tüm kardeşlerime kızlar sizlere olsun inşallahhh
Valla hep dualarlayz içimi ancak ferah tutuyrm inş güzel olcakRabbi hebli mines salihin oku bol bol canım inşallah Allahım nasip eder .. yarın benim de son muayenem inşallah.. çatlatma olur dedi Gönül hanım yarın da Sevinç hanıma randevum
Maşallah Suphanallah gözün aydın böyle güzel haberler duydukca mutlu oluyoruz valla....Kızlarrrrrrrr hamileyiimmmmm inanamıyorummm gerçi evde test yaptım inşallah kanda da çıkar Rabbim isteyen herkese nasip etsn inşallahh Semra hocadan Allah bin kez razı olsunnnnn darısı isteyen tüm kardeşlerime kızlar sizlere olsun inşallahhh
Evet canım tabiki hatırlatma amaçlı yardımcı olur diye yazdımValla hep dualarlayz içimi ancak ferah tutuyrm inş güzel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?