- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
İyi yaptn cnm yazdgn duayıda okuyacagmEvet canım tabiki hatırlatma amaçlı yardımcı olur diye yazdım
hayırlı olsun Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inş.Kızlarrrrrrrr hamileyiimmmmm inanamıyorummm gerçi evde test yaptım inşallah kanda da çıkar Rabbim isteyen herkese nasip etsn inşallahh Semra hocadan Allah bin kez razı olsunnnnn darısı isteyen tüm kardeşlerime kızlar sizlere olsun inşallahhh
Cnm Tantavi Eczanesi var 220 tl ye almıştım iki ay önceArkadaşlar gonalf 450 Anadolu yakasın da uygun fiyata alabileceğim bir eczane var mı?
Cnm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh embriyo kalitesi nasıldı belirtin var mıydıKızlarrrrrrrr hamileyiimmmmm inanamıyorummm gerçi evde test yaptım inşallah kanda da çıkar Rabbim isteyen herkese nasip etsn inşallahh Semra hocadan Allah bin kez razı olsunnnnn darısı isteyen tüm kardeşlerime kızlar sizlere olsun inşallahhh
Canım sağolasn iyi kaliteydi 5. Gün embyosu göğüs ağrım çoktu birde kasık ağrım vardı darısı sizlere olsun canım benim en kısa zamandaCnm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh embriyo kalitesi nasıldı belirtin var mıydı
Amin canım darısı sana olsun inşallahhayırlı olsun Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inş.
Amin inşallah cnm hamile arkadaşlar ne dua adin bizlereCanım sağolasn iyi kaliteydi 5. Gün embyosu göğüs ağrım çoktu birde kasık ağrım vardı darısı sizlere olsun canım benim en kısa zamanda
Canım benim darısınsizlere olsun 5. Gün embyosu iyi kaliteydi yumurtam 8. Günümdü idrarda çıktı canım çizgide net belliydiSüperrrr haber ne mutlu sana cnm bizede umut oldun yrn transfere gdyrm moral oldun banaembryo kalıten nasıldı idrar testını kacıncı gün yaptın? Erken gebelık testimi normal mi
Amin canım darısı sana olsun inşallahhayırlı olsun Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inş.
Amin canım darısı sana olsun herkes pozitif sonuçlar alsın inşallahhhAyyyy hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah hep pozitif haberleri alalım bize de umut oluyor negatif duyunca çok moralim bozuluyor Allahım kucağına da almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Yrnda kanda tescillersn artık cnm bıyle hbrler hepimize cok iyi geliyor saglıkla kucagna da almak nasil olsn inşCanım benim darısınsizlere olsun 5. Gün embyosu iyi kaliteydi yumurtam 8. Günümdü idrarda çıktı canım çizgide net belliydi
Canım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar cok şükür sonucum pozitif inşAllah bu sefer kucağıma almak da nasib olur
Teşekkür ederim canımS Sevdali44 senin için çok üzgünüm inşallah sonraki denemen başarılı sonuç verir. @Kumru55 Değerler artarak devam etsin inşallah. Hepimiz bebek haberleri paylaşalım ilerki günlerde. Soru sormadan merak etmeden sadece bebek haberi. Tedavi sürecini unutturacak o güzel haberler Allah hepimizin yüzüne gülsün
Ay maşaallah,darısı gönlünden geçiren herkese..Kızlar cok şükür sonucum pozitif inşAllah bu sefer kucağıma almak da nasib olur
4a en kaliteli mi demek,bunu bi yazar mısınız ya size zahmet,embriyo kalitelerinin seviyeleriniAmiin canım inşAllah Allahım sana da tez zamanda nasib etsin4a canım
Embriyolarla ilgili terimleri bende çok merak ediyorum bilen arkadaşlar yazar inşallah4a en kaliteli mi demek,bunu bi yazar mısınız ya size zahmet,embriyo kalitelerinin seviyelerini
PGT YE GİTMİŞMİYDİ BİRDE İLK HAMİLELİK KAN TESTİNİ MEMORİAL YAPIYOR MU ACABACanım benim darısınsizlere olsun 5. Gün embyosu iyi kaliteydi yumurtam 8. Günümdü idrarda çıktı canım çizgide net belliydi
sanırım en iyisi 5aa sonrası 5ab sonrası 4aa ben öyle biliyorum4a en kaliteli mi demek,bunu bi yazar mısınız ya size zahmet,embriyo kalitelerinin seviyelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?