Çok teşekkür ederim arkadaşlar başka yardımcı olabilecek biri var mı kadiköy, Pendik kadar bildiğiniz eczane Antalya’dan geldim gonalf toz kalmadı bir de hafta sonuna giriyoruz yabancı olunca şaşırdım kaldıCnm Tantavi Eczanesi var 220 tl ye almıştım iki ay önce
260 tl ye genelde fiyatlar her zaman bu fiyata aldığınızı söyleyin belki verirler o fiyataÇok teşekkür ederim arkadaşlar başka yardımcı olabilecek biri var mı kadiköy, Pendik kadar bildiğiniz eczane Antalya’dan geldim gonalf toz kalmadı bir de hafta sonuna giriyoruz yabancı olunca şaşırdım kaldı
Ah bir bilsem her eczane de bulunmuyor çünkü bu iğne bir de cumartesi eczaneler açık olur dimi260 tl ye genelde fiyatlar her zaman bu fiyata aldığınızı söyleyin belki verirler o fiyata
Evet canım açık oradaki eczanelere netten bak istersen numaralarını al arayıp sor fiyatını gerekirse bu iğne 260 tl siz neden o fiyata veriyorsunuz diyin ben buraya sordum bi arkadaş yardımcı oldu sağolsun yoksa ilk alırken 378 tl ye satacaktı bi eczacı bize buraya sorunca 260 diye duyunca eşimin arkadaşından aldık o da 265 e verdiAh bir bilsem her eczane de bulunmuyor çünkü bu iğne bir de cumartesi eczaneler açık olur dimi
Amiin bitanem inşAllahCanım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amiiin Allahım hepinize hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin inşAllah. Sonucu öğrendikten sonra önce şükretim sonra burdaki herkese dua ettim Allahım hic birimizin kucağını boş bırakmasınAy maşaallah,darısı gönlünden geçiren herkese..
En kaliteli 6AA ama bu 6AA kalitesine embriyonun 5.gün ulaşması gerekiyormuş sonra sırasıyla 6BA diye gidiyor4a en kaliteli mi demek,bunu bi yazar mısınız ya size zahmet,embriyo kalitelerinin seviyelerini
Bana hic 6AA transfer edilmedi benim en kaliteli embriyom 5aa olmuştu onlarda tutmadı ama bu seferki 4a onu biliyorum D DefnekuzuuEn kaliteli 6AA ama bu 6AA kalitesine embriyonun 5.gün ulaşması gerekiyormuş sonra sırasıyla 6BA diye gidiyor
Demek oluyoki 6 yı 5 i 4 ü takmayalım fazla:)))Rabbim verecekse veriyor...Allah tamamına erdirsin canımmBana hic 6AA transfer edilmedi benim en kaliteli embriyom 5aa olmuştu onlarda tutmadı ama bu seferki 4a onu biliyorum D Defnekuzuu
Anladım canım,ne karışık işler yaBana hic 6AA transfer edilmedi benim en kaliteli embriyom 5aa olmuştu onlarda tutmadı ama bu seferki 4a onu biliyorum D Defnekuzuu
Hayırlı olsun Buarada canım,sağlıkla al kucağınaBana hic 6AA transfer edilmedi benim en kaliteli embriyom 5aa olmuştu onlarda tutmadı ama bu seferki 4a onu biliyorum D Defnekuzuu
Aynen katıldım sana çok karışıkAnladım canım,ne karışık işler ya
Canim hayirli ugurlu tutunanindan olsun insaallan.histeroskopiden kac ay sonra yapıldı transferin.Toplam beş defa yüp bebek yapdırdık canım ama memorial de ikinci denemem ve son embriyom du. Histeroskopi oldum rahimim kalb şeklindeydi onu düzeltiler birde rahime cizik attı semra hanım birde kan pıhtılaşmasını önlemek icin aspirin kullanıyorum (daha önce iki düşüğüm oldu biri 3,5 aylıkdı)
Semra hocayı bilmem ama benim perinatologum çok sıkı takipte olcağımı söyledi gebelikte haftada 1 gerekirse 3 günde birKızlar gebelikte sık ultrasona girme konusunu Semra hoca ile konuşan oldu mu hiç zararlı mı diye
Periantoloğunuz kim acaba neredeSemra hocayı bilmem ama benim perinatologum çok sıkı takipte olcağımı söyledi gebelikte haftada 1 gerekirse 3 günde bir
Arda lembet beşiktaş liv hospitalPeriantoloğunuz kim acaba nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?