Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

transfer gününe adetin kaçıncı gününden sonra karar veriyorlar rahmin belli bir kalınlığa ulaşmasınımı bekliyorlar

260 tl ye genelde fiyatlar her zaman bu fiyata aldığınızı söyleyin belki verirler o fiyata

Ah bir bilsem her eczane de bulunmuyor çünkü bu iğne bir de cumartesi eczaneler açık olur dimi
Evet canım açık oradaki eczanelere netten bak istersen numaralarını al arayıp sor fiyatını gerekirse bu iğne 260 tl siz neden o fiyata veriyorsunuz diyin ben buraya sordum bi arkadaş yardımcı oldu sağolsun yoksa ilk alırken 378 tl ye satacaktı bi eczacı bize buraya sorunca 260 diye duyunca eşimin arkadaşından aldık o da 265 e verdi

Ay maşaallah,darısı gönlünden geçiren herkese..
Amiiin Allahım hepinize hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin inşAllah. Sonucu öğrendikten sonra önce şükretim sonra burdaki herkese dua ettim Allahım hic birimizin kucağını boş bırakmasın

Canim hayirli ugurlu tutunanindan olsun insaallan.histeroskopiden kac ay sonra yapıldı transferin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…