- 9 Nisan 2017
- 91
- 29
- 38
ben konyadayım bizim burda periantolog yok kaç haftalık oldu sizinki birde bu sıkı takip hangi haftadan başladı gebelik boyunca devam edecek miymişArda lembet beşiktaş liv hospital
Ben istanbuldayım ayrıca benim durumum farklı 27.haftada kaybım var bu yüzden sıkı takip olcam semra hoca memorialde de takipte olmamı istedi 3 doktora gideceğimben konyadayım bizim burda periantolog yok kaç haftalık oldu sizinki birde bu sıkı takip hangi haftadan başladı gebelik boyunca devam edecek miymiş
Çok sağol canım inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsinAmiin bitanem inşAllahCanım sende dualarımdasın Allahım sana tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat cersin
ben konyadayım bizim burda periantolog yok kaç haftalık oldu sizinki birde bu sıkı takip hangi haftadan başladı gebelik boyunca devam edecek miymiş
Merhaba hayirli olsun sen hiç belirti yok dediğin zaman biraz korkmustum acikcasi ama maşallah değerin çok güzel. .. Allah bizede nasip eder insallah tekrardan hayirlisiyla kucagina alir kolay bir hamilelik gecirirsin insallahAmiin bitanem inşAllahCanım sende dualarımdasın Allahım sana tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat cersin
Amiin canım inşAllah :) bende hic belirti yok diye cok üzüldüm ama herkesde farklı oluyo dedikleri bu olsa gerek. İnşAllah değerim artar pazar günü yine kan vericem ve inşAllah hepimiz hayırlısı ile Anne oluruzMerhaba hayirli olsun sen hiç belirti yok dediğin zaman biraz korkmustum acikcasi ama maşallah değerin çok güzel. .. Allah bizede nasip eder insallah tekrardan hayirlisiyla kucagina alir kolay bir hamilelik gecirirsin insallah
İnşallah canım İnşallah hayırlısıyla evlat olur sana o tek kalan embriyooKızlar 1 saate transferim olmus olur beklıyrz 5aa kalıtede bir embryo transfer edilecekmiş dgrleri cok iyi gelişmiyrmus yarını beklryecgz ona göre dondrcgz dediler. Ama bnm pek umudum yok daha önceki denenememde de öyle olmustu 6. Güne bırakmıslardı ama dondrlacaj kalitede olmadı. Elimizdeki embryo bebegimiz olsun inş dualarınızı beklıyrn kızlar
İnş cnm ya dualrm o yönde nasıl gececek bakalım zaman test gününe kdr .İnşallah canım İnşallah hayırlısıyla evlat olur sana o tek kalan embriyoo
Arkadaşım benim iki opumu da Sevinç hanım yaptı. Hatta 2. tedavimde sevinç hanım izne çıkmıştı opuya yetişemezse diye sordum Gönül hanım da yapıyor mu opu diye yapıyormuş o da.Bugün çatlatma iğnemi vuracağım inşallah msj bekliyorum opu için stresim başladı şimdiden Emre bey ve Melih bey yapıyor dedi hemşire erkek istemiyorum dedim bu doktorlar sadece opu işlemi yapıyor bunları öneririm dedi ya ben hiç rahat edemeeemm ki gönül hanıma opu yaptıran var mı
Ben emre beyi istemiştim takiplerimi o yaptığı için. ama sevinç hanım yapacak dediler. Sevinç hanım yaptı. Zaten anesteziyi veriyorlar uyuyorsun. Ben ne uyurken ne uyanırken gördüm. Sonra odama gelip bilgilendirme yaptı.Bugün çatlatma iğnemi vuracağım inşallah msj bekliyorum opu için stresim başladı şimdiden Emre bey ve Melih bey yapıyor dedi hemşire erkek istemiyorum dedim bu doktorlar sadece opu işlemi yapıyor bunları öneririm dedi ya ben hiç rahat edemeeemm ki gönül hanıma opu yaptıran var mı
Sağol canım hem msj attılar hem aradılar sağolsunlar .. melih beyi yazmışlar ben size melih beyi öneririm zaten bayılacaksınız rahat olun falan dedi hemşire bende kararsız kaldım yarına kadar düşünün dedi hem korkuyorum hem gerildimArkadaşım benim iki opumu da Sevinç hanım yaptı. Hatta 2. tedavimde sevinç hanım izne çıkmıştı opuya yetişemezse diye sordum Gönül hanım da yapıyor mu opu diye yapıyormuş o da.
Yani seni yarın aradıklarında söylersin bayan doktor istediğini.
İnşallah bebișin seninle olur canım dualarım seninleKızlar 1 saate transferim olmus olur beklıyrz 5aa kalıtede bir embryo transfer edilecekmiş dgrleri cok iyi gelişmiyrmus yarını beklryecgz ona göre dondrcgz dediler. Ama bnm pek umudum yok daha önceki denenememde de öyle olmustu 6. Güne bırakmıslardı ama dondrlacaj kalitede olmadı. Elimizdeki embryo bebegimiz olsun inş dualarınızı beklıyrn kızlar
Opu dan sonra ağrın çok oldu mu canımBen emre beyi istemiştim takiplerimi o yaptığı için. ama sevinç hanım yapacak dediler. Sevinç hanım yaptı. Zaten anesteziyi veriyorlar uyuyorsun. Ben ne uyurken ne uyanırken gördüm. Sonra odama gelip bilgilendirme yaptı.
Cnm Melih bey sadece opu yaptığı için çok tecrübeli benim 2 opumuda o yaptı eli çok hafif ve çok ii yinede sen bilirsinSağol canım hem msj attılar hem aradılar sağolsunlar .. melih beyi yazmışlar ben size melih beyi öneririm zaten bayılacaksınız rahat olun falan dedi hemşire bende kararsız kaldım yarına kadar düşünün dedi hem korkuyorum hem gerildim
canım çok hafif bir ağrı oluyor o da 2 gün sonra geçiyor ben 1 tane ağrı kesici içtim sadece günde 4 taneye kadar içebilirsin demişlerdi gerek duymadım hiç korkma bu gece iğneyi yapıcağına göre pztesimi opuOpu dan sonra ağrın çok oldu mu canım
Evet canım pztsi günü 8 de burda olun dedicanım çok hafif bir ağrı oluyor o da 2 gün sonra geçiyor ben 1 tane ağrı kesici içtim sadece günde 4 taneye kadar içebilirsin demişlerdi gerek duymadım hiç korkma bu gece iğneyi yapıcağına göre pztesimi opu
O zaman ben Melih beyi değiştirmeyim hakkımızda hayırlısı olsun .. opudan sonra çok ağrı çekende var işi ehline bırakalım o zaman sağol canım teşekkür ettimCnm Melih bey sadece opu yaptığı için çok tecrübeli benim 2 opumuda o yaptı eli çok hafif ve çok ii yinede sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?