- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Bişe diil cnm bide sadece bende olabilir böyle durumlarda kısmeyim kimde ise onu değiştirmek bana pek ii gelmiyor yani kendimi ii hissetmiyorum değiştirince nasibimde kim varsa o fiye hayırlısı odur diye düşünüyorum batıl olabilir belki bana has bişeydir:)O zaman ben Melih beyi değiştirmeyim hakkımızda hayırlısı olsun .. opudan sonra çok ağrı çekende var işi ehline bırakalım o zaman sağol canım teşekkür ettim
Opudan çıktım. İzmire gittim az bi ağrım oldu ağrı kesici içtim. Ertesi gün gayet iyiydim.Opu dan sonra ağrın çok oldu mu canım
Annem başımın etini yedi Melih demişler Melih olsun sen bilecen diyor hahahahah tamamdır Melih bey olsun değiştirmiyorum :))Bişe diil cnm bide sadece bende olabilir böyle durumlarda kısmeyim kimde ise onu değiştirmek bana pek ii gelmiyor yani kendimi ii hissetmiyorum değiştirince nasibimde kim varsa o fiye hayırlısı odur diye düşünüyorum batıl olabilir belki bana has bişeydir:)
canım geçmiş olsun nasılsın ağrın varmı nasıl geçti transferinKızlar 1 saate transferim olmus olur beklıyrz 5aa kalıtede bir embryo transfer edilecekmiş dgrleri cok iyi gelişmiyrmus yarını beklryecgz ona göre dondrcgz dediler. Ama bnm pek umudum yok daha önceki denenememde de öyle olmustu 6. Güne bırakmıslardı ama dondrlacaj kalitede olmadı. Elimizdeki embryo bebegimiz olsun inş dualarınızı beklıyrn kızlar
İyiyim cnm karnım gurulduyor süreklicanım geçmiş olsun nasılsın ağrın varmı nasıl geçti transferin
ağırıın olmamasına sevindim . bundan sonra bol bol dua edip olumlu düşünmen lazım. karnın neden gurulduyor acaba :) tahmini kaç dk sürdü kaç tane embiriyo transfer ettiler jeli bebek tutunsun diye veriyorlar değilmiİyiyim cnm karnım gurulduyor süreklitransfer snrası iğne fln birşey vermediler saha önceki merkezim pruluton depot vermişti. Sadece jel ve folik asite dvm
Transfer cok kısa sürüyor ilk muayenede taktıkları spektrumu takıyorlar snra muayene gbi içine bi katater mi ne sokuyor çubugu ultrasonda görüyrsn ztn snra embrıyoyu gönderyr onu da gördm beyaz birşey bezelyeden kucukağırıın olmamasına sevindim . bundan sonra bol bol dua edip olumlu düşünmen lazım. karnın neden gurulduyor acaba :) tahmini kaç dk sürdü kaç tane embiriyo transfer ettiler jeli bebek tutunsun diye veriyorlar değilmi
Transferini hangi doktor yaptı canım bir de acıdı mı :)Transfer cok kısa sürüyor ilk muayenede taktıkları spektrumu takıyorlar snra muayene gbi içine bi katater mi ne sokuyor çubugu ultrasonda görüyrsn ztn snra embrıyoyu gönderyr onu da gördm beyaz birşey bezelyeden kucuksnra sedyene geçiyrsn odana cıkartıyorlar. Biz doktru cok bekledık 3-3.30 da olacak dediler 4.30 da geldi. Karnım da ztn gazlıydı opudam beri bi durulamadı o yüzden mi gurulduyor bilmem
Sevinç hnm yaptı cnm o spektrumu takarken bnm canım yanıyor brz kasıldım snra gevsettim kendimi şükür snrasında embriyoyu yolladı. Normalde acılı bi tarafı yok o alet gıcıl birşy cnmTransferini hangi doktor yaptı canım bir de acıdı mı :)
İnşallah hayırlısıyla o aşamaya geliriz bizdeSevinç hnm yaptı cnm o spektrumu takarken bnm canım yanıyor brz kasıldım snra gevsettim kendimi şükür snrasında embriyoyu yolladı. Normalde acılı bi tarafı yok o alet gıcıl birşy cnm
Canım saçmamı bilmiyorum ama opu yapılırken ameliyata girer gibi önlük giyip komple soyunuyor muyuz nasıl oluyorSevinç hnm yaptı cnm o spektrumu takarken bnm canım yanıyor brz kasıldım snra gevsettim kendimi şükür snrasında embriyoyu yolladı. Normalde acılı bi tarafı yok o alet gıcıl birşy cnm
Valla bn komple soyundm ama içine atletle gideblrsn cnm metal sey olmasn diye okuyrdm ben üstnzde. Altına brsy giymeyeceksın tabiCanım saçmamı bilmiyorum ama opu yapılırken ameliyata girer gibi önlük giyip komple soyunuyor muyuz nasıl oluyor
Gelirsin tabi cnm inş hepimiz güzel hbrlerimizi paylasrzİnşallah hayırlısıyla o aşamaya geliriz bizde
embiriyo kaç tane transfer yapıcaklarına ne zaman karar veriyorlar ben 2 tane isticem yaşım 37 olduğu içinGelirsin tabi cnm inş hepimiz güzel hbrlerimizi paylasrz
Bize bastan beri 1 dediler ztn cnm yas 30 kanunen de boyle oluyor. Sana 2 koyablrler embrıyolar cok kalitelıyse cogul gebelık olmasn diye iki koymak istemeyeblırler ama sende yasal bi sıkıntı yok. Embriyo gelişimine göre belki brsy soylerler.embiriyo kaç tane transfer yapıcaklarına ne zaman karar veriyorlar ben 2 tane isticem yaşım 37 olduğu için
Bnde bgn transferdm snra recete yazılacak diye bekledm prulutonu daha önceki merkezm vermişti ama burda vermediler. Bnmde aklıma takıldıKızlar neden bize pruloton iğme vermiyorlar inanın bazen düşünüyorum düşük riskine karşı hiç önlem almıyorlar her yer 3 günde 1 haftada 1 pruloton verirken benim kanamam çok kötü yoğunken bile vermiyolardı gittim kendim yaptırdım hiç mantığıma yatmıyo bu iş sonuçta tüp bebekte düşük riski normale göre biraz fazla
Kızlar neden bize pruloton iğme vermiyorlar inanın bazen düşünüyorum düşük riskine karşı hiç önlem almıyorlar her yer 3 günde 1 haftada 1 pruloton verirken benim kanamam çok kötü yoğunken bile vermiyolardı gittim kendim yaptırdım hiç mantığıma yatmıyo bu iş sonuçta tüp bebekte düşük riski normale göre biraz fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?