Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O zaman ben Melih beyi değiştirmeyim hakkımızda hayırlısı olsun .. opudan sonra çok ağrı çekende var işi ehline bırakalım o zaman sağol canım teşekkür ettim
Bişe diil cnm bide sadece bende olabilir böyle durumlarda kısmeyim kimde ise onu değiştirmek bana pek ii gelmiyor yani kendimi ii hissetmiyorum değiştirince nasibimde kim varsa o fiye hayırlısı odur diye düşünüyorum batıl olabilir belki bana has bişeydir:)

Annem başımın etini yedi Melih demişler Melih olsun sen bilecen diyor hahahahah tamamdır Melih bey olsun değiştirmiyorum :))

Kızlar peki cinsiyetleri ne olacak bunların ben çok heycanlıyım ve merak ediyorum siz ne düşünüyorsunuz. Transfere girenler inşallah güzel haberlerle gelirsiniz tekrar tedaviye başlayanlar inşallah başlamadan güzel haberler verirsiniz

canım geçmiş olsun nasılsın ağrın varmı nasıl geçti transferin

İyiyim cnm karnım gurulduyor sürekli transfer snrası iğne fln birşey vermediler saha önceki merkezim pruluton depot vermişti. Sadece jel ve folik asite dvm
ağırıın olmamasına sevindim . bundan sonra bol bol dua edip olumlu düşünmen lazım. karnın neden gurulduyor acaba :) tahmini kaç dk sürdü kaç tane embiriyo transfer ettiler jeli bebek tutunsun diye veriyorlar değilmi

Transfer cok kısa sürüyor ilk muayenede taktıkları spektrumu takıyorlar snra muayene gbi içine bi katater mi ne sokuyor çubugu ultrasonda görüyrsn ztn snra embrıyoyu gönderyr onu da gördm beyaz birşey bezelyeden kucuk snra sedyene geçiyrsn odana cıkartıyorlar. Biz doktru cok bekledık 3-3.30 da olacak dediler 4.30 da geldi. Karnım da ztn gazlıydı opudam beri bi durulamadı o yüzden mi gurulduyor bilmem

Transferini hangi doktor yaptı canım bir de acıdı mı :)

Sevinç hnm yaptı cnm o spektrumu takarken bnm canım yanıyor brz kasıldım snra gevsettim kendimi şükür snrasında embriyoyu yolladı. Normalde acılı bi tarafı yok o alet gıcıl birşy cnm
Canım saçmamı bilmiyorum ama opu yapılırken ameliyata girer gibi önlük giyip komple soyunuyor muyuz nasıl oluyor

embiriyo kaç tane transfer yapıcaklarına ne zaman karar veriyorlar ben 2 tane isticem yaşım 37 olduğu için
Bize bastan beri 1 dediler ztn cnm yas 30 kanunen de boyle oluyor. Sana 2 koyablrler embrıyolar cok kalitelıyse cogul gebelık olmasn diye iki koymak istemeyeblırler ama sende yasal bi sıkıntı yok. Embriyo gelişimine göre belki brsy soylerler.

Kızlar neden bize pruloton iğme vermiyorlar inanın bazen düşünüyorum düşük riskine karşı hiç önlem almıyorlar her yer 3 günde 1 haftada 1 pruloton verirken benim kanamam çok kötü yoğunken bile vermiyolardı gittim kendim yaptırdım hiç mantığıma yatmıyo bu iş sonuçta tüp bebekte düşük riski normale göre biraz fazla

Bnde bgn transferdm snra recete yazılacak diye bekledm prulutonu daha önceki merkezm vermişti ama burda vermediler. Bnmde aklıma takıldı

Bana verdiler ama memorial değil kanamam olduktan sonra acil doktoru verdi kıntrollerimi onda devam ediyorum şu an kanamam olduğu gün kese çok az görünüyordu iğnelerden sonra gittim baya toplamış kendini dedi iğnelere devam dedi çarşamba tekrar gidecem

Kızlar bende inan bu konuda asla tatmin olamiyorum ama başka merkezlerede gidip rezil olmaktan korkuyorum test günümde poztifi gördük eve geldik kanamam başlado ağlaya ağlaya hemşireyi arıyorum bana yapcak bişry yok yat dinlen jele devam dedi tabi ben o korku ile telefonda bağırdım bunlara hastaneye çağırıp pruloton ya da serum yapmıcakmisiniz diye bana telefonda sana kalmış istiyosan git yaptır dendi tabi ben o sinirle perinatologumun hastanesine gittim hemen bana pruloton yaptılar istirahat verdiler o akşam hem emre bey hem yücel bey aradı beni emre bey ısrarla asla pruloton derken yücel bey yaptırabilirsin dedi bunun üzerine ben haftada 1 pruloton yaptırdım 2 hafta boyunca ama kendi isteğimle onlara kalsa asla vermiyolar bence burda bi hata var diğer merkezler 3 günde 1 pruloton vurulurken bize gebe olduğumuz halde vermiyolar düşerse düşsün gibi bi muamele gördüm ben 2.kanamamda şakır şakır kanamam geliyordu yücek bey hemen vurdu hastanede ama inanın bu konuda içimde kuşkular var neden verilmiyor ben eminim ki o iğne bana düzenli vurulsa düşük yaşamıcaktım çünkü düşük olması için bi sebep sunamıyorlar herşey yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…