- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Allah Allah Semra hanım Türkiye de bu işlemleri ilk yapan prf değil mi şuan bende karıştım .. zaten fazlaca pinpiriğimÜstelik perinatologum bana sadece aspirin dedi semra hanım ısrarla iğne aspirin kullancaksin 27.haftada kaybın var dedi iğne aspiri kullandım burnum kanadı yetmedi vajinal kanamam oldu ilk kanamam fazla kan sulandırıcıdan oldu yani bilmiyorum kafam çok karışık
Allah Allah Semra hanım Türkiye de bu işlemleri ilk yapan prf değil mi şuan bende karıştım .. zaten fazlaca pinpiriğim[/QUOT
Vallahi bende şaşırmış durumdayım özellikle bu iğne aspirim yüzünden bana hit perinatologunu değiştir dedi perinatologumun 2sinin bana fazla geleceğini söylediğinde ama perinatologum haklı çıktı açıkcası o kanamayı yaşayınca burnum filanda kanayınca yücel bey hemen aspirni kesti iç kanama olmasın diye üstüne düşük sonrası ben yücel beye asla bi daha aspirin iğne kullanmam dedim yücel bey bana sana ikisi çok zaten dedi yani ben anlamıyorum bu işi
Neden bu iğneyi ıygun görmüyorlarki bnmde aklımda olsn olurda pozitf plursa ve kanama gbi brsy olursa hemen vurdurymKızlar bende inan bu konuda asla tatmin olamiyorum ama başka merkezlerede gidip rezil olmaktan korkuyorum test günümde poztifi gördük eve geldik kanamam başlado ağlaya ağlaya hemşireyi arıyorum bana yapcak bişry yok yat dinlen jele devam dedi tabi ben o korku ile telefonda bağırdım bunlara hastaneye çağırıp pruloton ya da serum yapmıcakmisiniz diye bana telefonda sana kalmış istiyosan git yaptır dendi tabi ben o sinirle perinatologumun hastanesine gittim hemen bana pruloton yaptılar istirahat verdiler o akşam hem emre bey hem yücel bey aradı beni emre bey ısrarla asla pruloton derken yücel bey yaptırabilirsin dedi bunun üzerine ben haftada 1 pruloton yaptırdım 2 hafta boyunca ama kendi isteğimle onlara kalsa asla vermiyolar bence burda bi hata var diğer merkezler 3 günde 1 pruloton vurulurken bize gebe olduğumuz halde vermiyolar düşerse düşsün gibi bi muamele gördüm ben 2.kanamamda şakır şakır kanamam geliyordu yücek bey hemen vurdu hastanede ama inanın bu konuda içimde kuşkular var neden verilmiyor ben eminim ki o iğne bana düzenli vurulsa düşük yaşamıcaktım çünkü düşük olması için bi sebep sunamıyorlar herşey yapıldı
Ben şart koşacağım açıkcası 2. Transferde 3 günde 1 isteyeceğim madem neden düştüğüne dair açıklama yapamıyolar o zaman düşük önleyici iğne vermek zorundalar çünkü pgtli embriyo idi kromozamal bi durumdu diye açıklama yapamıyolar düşük içinNeden bu iğneyi ıygun görmüyorlarki bnmde aklımda olsn olurda pozitf plursa ve kanama gbi brsy olursa hemen vurdurym
Doğru diyorsun cnm biz bütün önlemleri alıp yapılması gerekeni yapalımda ilk önce ondan snra kısmet değilmiş deriZBen
Ben şart koşacağım açıkcası 2. Transferde 3 günde 1 isteyeceğim madem neden düştüğüne dair açıklama yapamıyolar o zaman düşük önleyici iğne vermek zorundalar çünkü pgtli embriyo idi kromozamal bi durumdu diye açıklama yapamıyolar düşük için
Yok cnm memorialda değil ama oradan ayrılan bir dr du.başka hastaneye geçmişti.bizde maddi manevi kendimizi zorlayarak ona muaynelere gidiyorduk.günahı boynuna o sebep oldu.Memorial da kı ihmal edildi canım senin önceki gebeliğin,değildir inşallah...yazdıysan da önceden ksuura bakma ben ilk kez duyuyorum,ikiz gebeliklerde bazen sorun olabiliyor ya öyle düşünmüştüm,nasip tabi
Evet aklıma çok düşüyorlar düştükçe ağlayıp üzülüyorum Rabbimin zoruna gitmesin.Allah kimseye evlat acısı vermesin elbette daha kötü şeyler yaşayanlar var.Rabbim beterinden korusun inşallah.Evet benim de aklımda daima, bu ara doğum yapan yapacak arkadaşlar var, onlardan haber alınca daha da aklıma düşüyor
Nasibimiz böyleymiş diyorum.
Ben temmuzda tekrar tedavi denedim sağlıklı embriyo bulamadık, ekimde yine denedim şu an sağlıklı embriyo muz var çok şükür. Önce histereskopi sonra transfer olacak inşallah.
Aynen öyle açıkcası düşük olmaması için hiçbi önlem almıyorlar takmışlar bi jele dicem istemiyorum jel filan iğne istiyorum herkes sabah akşam jel üstüne birde pruloton progesteron iğne olurken bizlere sadece jel veriliyor hiç mantıklı değil pruloton iğne o kadar etkili vurulmam ile kanamamı kesmişti ağrılarımı kestiDoğru diyorsun cnm biz bütün önlemleri alıp yapılması gerekeni yapalımda ilk önce ondan snra kısmet değilmiş deriZ
Hayırlı olsun canım ben de bugün son olarak çatlatma iğnemi vurdum:)) sms atıyor hemşireler zaten biliyorsun kafana takılan bişey olursa hiç düşünme ara sor .. açıkcası ben bişeye dikkat etmedim msjları dikkatle okuyup uyguladım :))İyi akşamlar arkadaşlar. Bende tüp bebek tedavisine yeni başladım.Şuan gonal f kullanıyorum. Daha önce tedavi gören arkadaşlar. Bana önerilerde bulunabilirmisiniz nelere dikkat etmem gerektiği hususunda..
Hayırlı olsun canım ben de bugün son olarak çatlatma iğnemi vurdum:)) sms atıyor hemşireler zaten biliyorsun kafana takılan bişey olursa hiç düşünme ara sor .. açıkcası ben bişeye dikkat etmedim msjları dikkatle okuyup uyguladım :))
Pgt ye gitmedi cnm evet testi memorial yapıor verdikleri kağıtta yazıordı biz şehir dışında olduğumz için orda yaptırmadkPGT YE GİTMİŞMİYDİ BİRDE İLK HAMİLELİK KAN TESTİNİ MEMORİAL YAPIYOR MU ACABA
Şişi memorial canım .. pzrtsi günü opu olacağım inşallah .. sms geliyor 5 10 dkka sonra da arıyorlar sms geldi mi diye .. 10.gün çatlatma iğnemi vurdum 50 dkka önce :)Sağol canım sanada... Bana sms le falan bildirim gelmiyoMerkezden merkeze değişiyo heralde canım. Sen nerde görüyodun. Senle konusmustuk da bahsetmişmiydin ozaman tüpten hatırlayamadım... kaçıncı günün canım şuan
Şişi memorial canım .. pzrtsi günü opu olacağım inşallah .. sms geliyor 5 10 dkka sonra da arıyorlar sms geldi mi diye .. 10.gün çatlatma iğnemi vurdum 50 dkka önce :)
Amin inşallah sağol canım .. opu yumurta toplama oluyor .. sen hangi merkezdesin .. hepimiz için hayırla sağlıkla ilerlesin herşey Allahım nasip eder inşallah ..Aaa hayırlı olsun canım. İnşaAllah herşey zamanında ve güzel ilerler canım süper maşaAllah çok sevindimopu ne oluyo canım. ?
Amin inşallah sağol canım .. opu yumurta toplama oluyor .. sen hangi merkezdesin .. hepimiz için hayırla sağlıkla ilerlesin herşey Allahım nasip eder inşallah ..
saol canım çalışıyormusun rapor verdiler mi istirahat içinBize bastan beri 1 dediler ztn cnm yas 30 kanunen de boyle oluyor. Sana 2 koyablrler embrıyolar cok kalitelıyse cogul gebelık olmasn diye iki koymak istemeyeblırler ama sende yasal bi sıkıntı yok. Embriyo gelişimine göre belki brsy soylerler.
Gonal f = 1.2.3.gün dozu 150Ben erdem hastanesinin tüp bebeğindeyim canım ya. Aslında aşılama diye oraya bi gidelim dedik tüp bebek yoktu hiç kafada... Birden tüpe başlarken bulduk kendimizi :) hayırlısı böyleymiş demekki diyoruz... amin canım inşaAllah... hangi iğneden vuruldun canım sen büyütmek için ve kaç gün vuruldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?