Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Üstelik perinatologum bana sadece aspirin dedi semra hanım ısrarla iğne aspirin kullancaksin 27.haftada kaybın var dedi iğne aspiri kullandım burnum kanadı yetmedi vajinal kanamam oldu ilk kanamam fazla kan sulandırıcıdan oldu yani bilmiyorum kafam çok karışık

Allah Allah Semra hanım Türkiye de bu işlemleri ilk yapan prf değil mi şuan bende karıştım .. zaten fazlaca pinpiriğim

Üstelik perinatologum bana sadece aspirin dedi semra hanım ısrarla iğne aspirin kullancaksin 27.haftada kaybın var dedi iğne aspiri kullandım burnum kanadı yetmedi vajinal kanamam oldu ilk kanamam fazla kan sulandırıc

Neden bu iğneyi ıygun görmüyorlarki bnmde aklımda olsn olurda pozitf plursa ve kanama gbi brsy olursa hemen vurdurym

Ben
Neden bu iğneyi ıygun görmüyorlarki bnmde aklımda olsn olurda pozitf plursa ve kanama gbi brsy olursa hemen vurdurym
Ben şart koşacağım açıkcası 2. Transferde 3 günde 1 isteyeceğim madem neden düştüğüne dair açıklama yapamıyolar o zaman düşük önleyici iğne vermek zorundalar çünkü pgtli embriyo idi kromozamal bi durumdu diye açıklama yapamıyolar düşük için

Doğru diyorsun cnm biz bütün önlemleri alıp yapılması gerekeni yapalımda ilk önce ondan snra kısmet değilmiş deriZ

Memorial da kı ihmal edildi canım senin önceki gebeliğin,değildir inşallah...yazdıysan da önceden ksuura bakma ben ilk kez duyuyorum,ikiz gebeliklerde bazen sorun olabiliyor ya öyle düşünmüştüm,nasip tabi
Yok cnm memorialda değil ama oradan ayrılan bir dr du.başka hastaneye geçmişti.bizde maddi manevi kendimizi zorlayarak ona muaynelere gidiyorduk.günahı boynuna o sebep oldu.

İyi akşamlar arkadaşlar. Bende tüp bebek tedavisine yeni başladım.Şuan gonal f kullanıyorum. Daha önce tedavi gören arkadaşlar. Bana önerilerde bulunabilirmisiniz nelere dikkat etmem gerektiği hususunda..

Evet aklıma çok düşüyorlar düştükçe ağlayıp üzülüyorum Rabbimin zoruna gitmesin.Allah kimseye evlat acısı vermesin elbette daha kötü şeyler yaşayanlar var.Rabbim beterinden korusun inşallah.
İnşallah sağlıkla gelir kuzun ya da kuzuların canım. Sevinç hanım nasıl iyi bir dr mu? memnun musun?
Önceden bir dr seciyorduk ama kim müsait olursa o bakıyordu

Doğru diyorsun cnm biz bütün önlemleri alıp yapılması gerekeni yapalımda ilk önce ondan snra kısmet değilmiş deriZ
Aynen öyle açıkcası düşük olmaması için hiçbi önlem almıyorlar takmışlar bi jele dicem istemiyorum jel filan iğne istiyorum herkes sabah akşam jel üstüne birde pruloton progesteron iğne olurken bizlere sadece jel veriliyor hiç mantıklı değil pruloton iğne o kadar etkili vurulmam ile kanamamı kesmişti ağrılarımı kesti

İyi akşamlar arkadaşlar. Bende tüp bebek tedavisine yeni başladım.Şuan gonal f kullanıyorum. Daha önce tedavi gören arkadaşlar. Bana önerilerde bulunabilirmisiniz nelere dikkat etmem gerektiği hususunda..
Hayırlı olsun canım ben de bugün son olarak çatlatma iğnemi vurdum:)) sms atıyor hemşireler zaten biliyorsun kafana takılan bişey olursa hiç düşünme ara sor .. açıkcası ben bişeye dikkat etmedim msjları dikkatle okuyup uyguladım :))

Sağol canım sanada... Bana sms le falan bildirim gelmiyo Merkezden merkeze değişiyo heralde canım. Sen nerde görüyodun. Senle konusmustuk da bahsetmişmiydin ozaman tüpten hatırlayamadım... kaçıncı günün canım şuan

Şişi memorial canım .. pzrtsi günü opu olacağım inşallah .. sms geliyor 5 10 dkka sonra da arıyorlar sms geldi mi diye .. 10.gün çatlatma iğnemi vurdum 50 dkka önce :)

Şişi memorial canım .. pzrtsi günü opu olacağım inşallah .. sms geliyor 5 10 dkka sonra da arıyorlar sms geldi mi diye .. 10.gün çatlatma iğnemi vurdum 50 dkka önce :)

Aaa hayırlı olsun canım. İnşaAllah herşey zamanında ve güzel ilerler canım süper maşaAllah çok sevindim opu ne oluyo canım. ?

Aaa hayırlı olsun canım. İnşaAllah herşey zamanında ve güzel ilerler canım süper maşaAllah çok sevindim opu ne oluyo canım. ?
Amin inşallah sağol canım .. opu yumurta toplama oluyor .. sen hangi merkezdesin .. hepimiz için hayırla sağlıkla ilerlesin herşey Allahım nasip eder inşallah ..

Amin inşallah sağol canım .. opu yumurta toplama oluyor .. sen hangi merkezdesin .. hepimiz için hayırla sağlıkla ilerlesin herşey Allahım nasip eder inşallah ..

Ben erdem hastanesinin tüp bebeğindeyim canım ya. Aslında aşılama diye oraya bi gidelim dedik tüp bebek yoktu hiç kafada... Birden tüpe başlarken bulduk kendimizi :) hayırlısı böyleymiş demekki diyoruz... amin canım inşaAllah... hangi iğneden vuruldun canım sen büyütmek için ve kaç gün vuruldun?

saol canım çalışıyormusun rapor verdiler mi istirahat için

Gonal f = 1.2.3.gün dozu 150
4.5.gün dozu 162.5
6.7.8.9 gün dozu 125

4.günüm de gonal f ek olarak cetrotide iğne başladım 6. Günümde ise gonal f ve cetrotide ek olarak luveris iğne başladım canım ..
günde bir tane tok karnına folicasit
Sabah yarım akşam yarım glifor hap verdi
Glifor bana çok ağır geldi şimdi sadece akşam yarım içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…