Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Adetinin kaçıncı günü başladın peki canım gonal f a?
Ben adetin 3. Günü başladım. Gonal f 3. Ve 4. Gün 200.Bugün kontrole gittim dozu düşürdüler 5. 6. Güne 150 kullancam şimdi pazartesi tekrar kontrol var.. Bugün gittiğimde gelişimini sordum 2 günde farketmez pzartesi farkedeceğini söyledi canım. Sende farkediliyomuydu canım?

Ben adetin 2.günü başladım .. 5. Günü muayenem oldu o gün güzel dedi doktorum yumurtalardan bahsetti sanırım :) 7. gün muayenesinde evet güzel ilerliyor dedi

Bi de bende hafif pco varmış canım ondan fark olabilir gelişimlerimizde

Arkadaslar merhaba bende ileri derece pco var transfer gunumu bekliorum kullandigim butun ilaclar siskinlik yapiyor.cok rahatsizim onerisi olan var mi

Sende de mi polikistik var canim.su ictikce daha cok sisiyorum ve her tedavide en az 2kilo alıyorum
Evet canım bende de var hafif dedi ama var amh testi 4 çıkmış .. valla bende öyleyim karnım davul gibi birden şişti glifor hapı sabah akşam içerken iştahım yoktu midemi bulandırmıştı birde 3 kilo vermiştim tek akşam içmeye başladım 3 kiloyu geri aldım :))

Hmm seninde mi pco vardı bol yumoşların olur seninde :)

Evet canım ya. Doktor maşallah kum gibi diyo bugün... :) büyüseler bari ya. İçimde bir sıkıntı var şuanda... Seninkiler hemen büyümüş benim çokmu gecikti acaba ya. Bide senin başladığın haplara bende başlicam mı canım?

Canım sıkma kendini hiç doktorlar onu ayarlıyor zaten yumurtaların gelişimine göre dozunu ayarlar büyür gelişir merak etme senin de bu kadar kısa süre de sonuçlanacak zaten daha yeni başlamışsın .. bana hapı ilk muayenemde yazmıştı canım sana verir mi bilmiyorum ..

Birde çok yanlış yeri tercih ettiğimi düşünüyorum ya. Direk bize yakın diye hiç araştırmadan girdik oraya... ( Herşey nasib işi ama ne bileyim

Senin şimdi kesin transfer aralık ortasında mı olcak canım.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…