- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Bn senelik izin aldm cnm. Memorialin yazdgı rapor bızde geçerli olmuyor hıc sormadm yazarlarmıydı bilmyrmsaol canım çalışıyormusun rapor verdiler mi istirahat için
anladım canım 10 gün falan aldın mı ? izin uzan dinlen yat işyerinde insan strese giriyorBn senelik izin aldm cnm. Memorialin yazdgı rapor bızde geçerli olmuyor hıc sormadm yazarlarmıydı bilmyrm
Haftaiçini aldm 5 gün. Bir snraki pztsi yani test günümde baslamıs olcgm o yuZden testi 8. Gün yaptrym diyorum evdeyken alaljm sonucumuzuanladım canım 10 gün falan aldın mı ? izin uzan dinlen yat işyerinde insan strese giriyor
Gonal f = 1.2.3.gün dozu 150
4.5.gün dozu 162.5
6.7.8.9 gün dozu 125
4.günüm de gonal f ek olarak cetrotide iğne başladım 6. Günümde ise gonal f ve cetrotide ek olarak luveris iğne başladım canım ..
günde bir tane tok karnına folicasit
Sabah yarım akşam yarım glifor hap verdi
Glifor bana çok ağır geldi şimdi sadece akşam yarım içiyorum
Ben adetin 2.günü başladım .. 5. Günü muayenem oldu o gün güzel dedi doktorum yumurtalardan bahsetti sanırım :) 7. gün muayenesinde evet güzel ilerliyor dediAdetinin kaçıncı günü başladın peki canım gonal f a?
Ben adetin 3. Günü başladım. Gonal f 3. Ve 4. Gün 200.Bugün kontrole gittim dozu düşürdüler 5. 6. Güne 150 kullancam şimdi pazartesi tekrar kontrol var.. Bugün gittiğimde gelişimini sordum 2 günde farketmez pzartesi farkedeceğini söyledi canım. Sende farkediliyomuydu canım?
Bi de bende hafif pco varmış canım ondan fark olabilir gelişimlerimizdeAdetinin kaçıncı günü başladın peki canım gonal f a?
Ben adetin 3. Günü başladım. Gonal f 3. Ve 4. Gün 200.Bugün kontrole gittim dozu düşürdüler 5. 6. Güne 150 kullancam şimdi pazartesi tekrar kontrol var.. Bugün gittiğimde gelişimini sordum 2 günde farketmez pzartesi farkedeceğini söyledi canım. Sende farkediliyomuydu canım?
Merhaba canım aynı bende şişkinim gaz dolu gibi ama çaresini bilmiyorum :)Arkadaslar merhaba bende ileri derece pco var transfer gunumu bekliorum kullandigim butun ilaclar siskinlik yapiyor.cok rahatsizim onerisi olan var mi
Sende de mi polikistik var canim.su ictikce daha cok sisiyorum ve her tedavide en az 2kilo alıyorumMerhaba canım aynı bende şişkinim gaz dolu gibi ama çaresini bilmiyorum :)
Bi de bende hafif pco varmış canım ondan fark olabilir gelişimlerimizde
Evet canım bende de var hafif dedi ama var amh testi 4 çıkmış .. valla bende öyleyim karnım davul gibi birden şişti glifor hapı sabah akşam içerken iştahım yoktu midemi bulandırmıştı birde 3 kilo vermiştim tek akşam içmeye başladım 3 kiloyu geri aldım :))Sende de mi polikistik var canim.su ictikce daha cok sisiyorum ve her tedavide en az 2kilo alıyorum
Hmm seninde mi pco vardı bol yumoşların olur seninde :)Olabilir canım.. Benim ileri düzey demişti sanırım.
Hmm seninde mi pco vardı bol yumoşların olur seninde :)
Hepimizde olduğuna göre var demek :)Bendede var bu iğneyi kullanalı karında şişlik ya. Anlamadım gitti alakası varmı
Hepimizde olduğuna göre var demek :)
Canım sıkma kendini hiç doktorlar onu ayarlıyor zaten yumurtaların gelişimine göre dozunu ayarlar büyür gelişir merak etme senin de bu kadar kısa süre de sonuçlanacak zaten daha yeni başlamışsın .. bana hapı ilk muayenemde yazmıştı canım sana verir mi bilmiyorum ..Evet canım ya. Doktor maşallah kum gibi diyo bugün... :) büyüseler bari ya. İçimde bir sıkıntı var şuanda... Seninkiler hemen büyümüş benim çokmu gecikti acaba ya. Bide senin başladığın haplara bende başlicam mı canım?
Canım sıkma kendini hiç doktorlar onu ayarlıyor zaten yumurtaların gelişimine göre dozunu ayarlar büyür gelişir merak etme senin de bu kadar kısa süre de sonuçlanacak zaten daha yeni başlamışsın .. bana hapı ilk muayenemde yazmıştı canım sana verir mi bilmiyorum ..
Evet çok stresli bir süreç ya herşeye takılıyor insan .. biraz rahatlasak iyi olacak :)Ne bileyim yaa :)))) kafam bu işe girişeli allak bullak zatenn :)))
Canım sıkma kendini hiç doktorlar onu ayarlıyor zaten yumurtaların gelişimine göre dozunu ayarlar büyür gelişir merak etme senin de bu kadar kısa süre de sonuçlanacak zaten daha yeni başlamışsın .. bana hapı ilk muayenemde yazmıştı canım sana verir mi bilmiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?