Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Birde çok yanlış yeri tercih ettiğimi düşünüyorum ya. Direk bize yakın diye hiç araştırmadan girdik oraya... ( Herşey nasib işi ama ne bileyim
Hiç öyle düşünme başladın artık kafanı karıştırma .. ben de Anadolu sağlık merkezi bana yakın diye oraya görüşme aldım sonra birden Semra hanımın reklamını görünce oraya görüşmeye gitmeden buraya geldim var bi hayır diyip buraya başladım .. iyi düşünelim iyi olsun herşey güzel olacak Allahın izniyle

Senin şimdi kesin transfer aralık ortasında mı olcak canım.?
Bilmiyorum ki canım embriyolar döllenip 5.güne giderse pgt gidecek o da 20 gün falan sürüyomuş ordan da sağlıklı gelirse inşallah transfer olacak Allahım bi tane de olsa sağlıklı gelir inşallah beni de bu strese sokuyor en çok pgt giden embriyomdan dondurulacak embriyo kalmayacak diye korkuyorum

İnşaAllah canım. Birazda çevrese etkiliyo orası olmasaydı x yer daha iyi falan diye.. zaten benim kendimce bi stresim var birde böyle şeyler söyleyip dahada bi strese sokuyolar bizi

O iş nasıl oluyo canım anlamadım hiç. Pgt dediğin şey ne ve oraya neden gidiyo?

Bir yandan sana umut aşılıyorum iyi düşün iyi olsun falan :) kendi korkularımı atamıyorum ama nasıl olacak :)))

Evet ya haklısın... seninde derdin benden farksızmı sanki ... ama benim amacım aslında merak ettiklerimi sormaktıda ne ara dertleşmeye döndü bu iş anlamadım :)))

İnşaAllah canım. Birazda çevrese etkiliyo orası olmasaydı x yer daha iyi falan diye.. zaten benim kendimce bi stresim var birde böyle şeyler söyleyip dahada bi strese sokuyolar bizi
Ben bu yüzden hiç kimseye söylemedim tüp bebek yapıyoruz diye bir kaç kişi biliyor çünkü hep boş konuşuyorlar zaten insanın canını sıkmaktan başka bişey yaptıkları yok takma canım boşver .. benim bi gittiğim doktor sana nasıl yaklaşırlarsa içinden gelen cvbı ver herkes haddini bilsin sende rahatlarsın demişti dene iyi geliyor :)

Bir de benim sigara mevzum var. Onu napıcam bilmiyorum... biliyorum şuan yumurtaları çok etkiliyo ama stresliyim zaten bırakamıyorum bu durumda ((

Ben eşimin anne babası ve kendi ailem hariç diğer kişilere zaten aşılama diye bahsettim canım. Tüp bebek olduğunu söylemedim... Ama keşke onuda söylemeseydim yani

Ben eşimin anne babası ve kendi ailem hariç diğer kişilere zaten aşılama diye bahsettim canım. Tüp bebek olduğunu söylemedim... Ama keşke onuda söylemeseydim yani
Biz bu merkezi uygun gördük buraya başladık gayet iyi de .. doktoruna sorularını sor bildiklerini anlat muayene olup çıkma senin bilgili bir şekilde orda olduğunu anlasın ona göre ilgilensin araştırıp gelmiş desin :)))) canım ya şaka bi yana da Rabbim verecekse nerde olursan ol farketmez Allah ol desin yeter içimizi ferah tutalım

Aynen canım. Biraz içime kurt düşmüştü millet öyle deyincede eşimlede konuştum bunu. Sonra hayırlısı buraymış dedik olacağı varsa zaten olur dedik... inşaAllah olumlu sonuçlar alırız. İşte benimde pek bilgim yok öyle burdan öğreniyorum bi kaç bişey ama.. sen benden önde ilerliyosun şuan doktora söylemem gereken neler olabbilir canım. Nelere dikkat etmem gerekir tedavi aşamasında muayenelerde

Allah Allah. Öyle bişeyde mi varmış. Bunu senmi istiyosun canım yoksa buda uygulanan işlemlerden birimi? Heryer yaparmı bunu
Bunu doktorum istedi bizden herkesten istemiyorlar canım .. benim eltilerim hepsi düşük yapmış birinin hiç çocuğu yok hepsinin geç çocuğu olmuş doktorum da gerekli gördü bu yüzden genetik bir durum olabilir riske atmayalım teste gitsin dedi bende çok kararsızdım yollamayacaktım en son kararım yollamak oldu

Hımmm anladım canım... inşaAllah olumlu sonuçlar çıkar ve hayırlısıyla transferini gerçekleştirirler...

Valla burayı bulduğumuz iyi oldu bende herşeyi burdan arkadaşlardan öğrendim sağolsunlar .. muayene esnasında sohbetiniz nasıl gelişirse ona göre aklında kalan sorularını sor kafanda hiç şüphe kalmasın ..

Ever aklıma takılanları soruyorum zaten de ekstra herhangi bi bilgim yok canım işte ilaçlar olsun vs ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…