Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amh yumurtalık için ön bilgi diyebilirim .. yumurtalık sayısını göstermek için amh ölçümü yapılır demişlerdi.. benim 4 çıkmıştı hafif pco dediler ..

Yapmadılar canım. İlk gittim muayene ettiler öyle anlattılar biraz burası bebek yatağı burası bilmem ne falan diye. Bunlar sanırım biraz geri kalmışlar...

Amh yumurtalık için ön bilgi diyebilirim .. yumurtalık sayısını göstermek için amh ölçümü yapılır demişlerdi.. benim 4 çıkmıştı hafif pco dediler ..

Benim bayağı kabarık bi dosyam vardı canım 5 yıldır biriktirdiklerim onları götürdüm yanımda. Dosyalarımı incelediler ileri derecede pco dedi doktor

Benim bayağı kabarık bi dosyam vardı canım 5 yıldır biriktirdiklerim onları götürdüm yanımda. Dosyalarımı incelediler ileri derecede pco dedi doktor
Belki o dosyanda vardır amh da gözünden kaçmıştır .. doktoruna güven kafan karıştığı yerde mantıksız geldiği yerde sor .. olmadı buraya sor :))) herşeyin cvbı var burda arkadaşlar hemen yazarlar sağolsunlar

Aynen ya burası acayip bi dünya... :))) çok sevdim burayı her konuda cevapları var arkadaşların :)))

Perşembe akşamı başladım. 21:00 den 21:00 e vuruluyorum bugün 3. Yü vurduk canım
Mesela saatlerimizde değişik bana 5 ile 7 arası vur dediler .. herkesin tedavi şekli farklı ve herkesin hastalığı ya da sorunu farklı ona göre dozudur ilacıdır doktorlar ayarlıyor .. Allaha emanet edelim kendimizi yumurtalarımızı :) hakkımızda hayırlısı inşllaahh

Tabi canım öyledirde. Bana 4 den sonra vurul herhangi bi saatte dediler. Bizde eşimde o saatlerde anca müsait olabildiğimizden o saate aldık... aynen canım hakkımızda hayırlısı... ama bendeki umut ışığı söndü nedense

Bende öyle karamsar karmakarışıktım bugün topladım kendimi daha .. ne heyecan ne bi sevinç hep bi karamsarlık vardı ..attım üstümden çok şükür .. sende karamsar olma bak ümitsizlik etme Allahım bize de nasip eder hayırlısıyla

İnşaAllah canım.. bende atabilsem bi düşünüyorum iyi hissediyorum. Aklıma türlü türlü şeyler geliyo kötü düşünüyorum... Rabbim işimizi kolaylaştırsın inşaAllah

İnşaAllah canım.. bende atabilsem bi düşünüyorum iyi hissediyorum. Aklıma türlü türlü şeyler geliyo kötü düşünüyorum... Rabbim işimizi kolaylaştırsın inşaAllah
Amiinnn inşallah canım benim .. bana eşimin sperminden dolayı döllenmeyedebilir dedi doktor bugün her ihtimali düşünmek gerek dedi önce bi üzüldüm sonra da dedim ki amaann ben tedbirimi aldım takdir Allahın sperm 0 olsa ne olur .. Allah verecek onu bize

Tabikide canım. O ol derse olmicak şey yoktur... Rabbim dualarımızı kabul edilenlerden eylesin inşaAllah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…