Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maşallah hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim darısı bize
Aminnn ama aklımızda bulunsun transfer sonrası asla kalkmayın ben o hatayı yaptım kanamam oldu transfer sonrası normal hayata dönün diyorlar ya öyle değil yani inşallah sizinde olur benden size tavsiye

Aminnn ama aklımızda bulunsun transfer sonrası asla kalkmayın ben o hatayı yaptım kanamam oldu transfer sonrası normal hayata dönün diyorlar ya öyle değil yani inşallah sizinde olur benden size tavsiye
Teşekkür ederim yarın opu işlemim var transferim dondurulmuş olacak inşallah güzel ilerler herşey

Teşekkür ederim yarın opu işlemim var transferim dondurulmuş olacak inşallah güzel ilerler herşey
Aa benimde dondurulmuştu çok mutu ol hep iyi düşün ve çok rahat git ben ilkinde ağlayarak gitmiştim olmamıştı ikincisinde çok mutlu gitmiştim kafam çok rahattı inşallah seninde olur güzel haberler verirsin

Amin inşallah canım sağol .. işlemler beni korkutuyor korkumdan stres yapıyorum onu da bi yensem çok iyi olacak yarın ki işlem anestezili olduğu halde acayip gerginim yani atamıyorum bi türlü stresimi

Senin de pgt ye gitti mi embriyolar ..

Hamilelign hayırlı olsn bnde dün transfer oldm inş bnde güzel hbrler alırım. Embriyo kaliten meydi acaba

merhaba biz İzmir'de 3 başarısız deneme yaşadık. ön görüşme için gitmek istiyoruz ancak çalıştığımız için hafta sonu gideceğiz. ön görüşme için hangi doktoru tavsiye edersiniz? semra hanım hafta sonları çalışmıyor o yüzden diğer doktorlardan birine alacağız

Kızlar estrofemi son adet tarihinden itibaren 10 hafta yani 70 gün mü kullandınız acaba, şehir dışında olduğum için memoriale gidemiyorum ama buradaki doktor kesmemi söyledi

Kızlar estrofemi son adet tarihinden itibaren 10 hafta yani 70 gün mü kullandınız acaba, şehir dışında olduğum için memoriale gidemiyorum ama buradaki doktor kesmemi söyledi
Hiç o aşamaya gelemedim ama 7.hafta kalp atışı duyulunca kesiliyor diye biliyorum verdikleri kağıtta da o şekilde yazıyor sanırım. Hemşire hattını arayıp sorabilirsin.

curiositas izmirdeki denemeniz nerede oldu

7. Haftada 3 taneden 2 ye düşürüyorsun 10. Haftada tamamen bırakıyorsun crione jeli de 7. Haftada 1 e düşürüyorsun 12. Haftada bırakıyorsun

bayan erkek farketmez benim için diyorsanız kesinlikle emre bey çok ılımlı neşeli bir dr. benim ön görüşmemde ve opumda var dı diğer muayenleremi sevinç ve günül hanım yaptı

Ben Gönül Hanım diyorum ilk muayenemde biraz keyifsizdi bana yansıttı sonrasında çok güzel geçti hep onu istedim :)

Amin inşallah canım sağol .. işlemler beni korkutuyor korkumdan stres yapıyorum onu da bi yensem çok iyi olacak yarın ki işlem anestezili olduğu halde acayip gerginim yani atamıyorum bi türlü stresimi
Stres şansını azaltıyor öyle düşün ve yapma yok gitmedi benimki bizim sorunumuz yoktu 7 yıl olmayınca normal tüp bebek denedik ikincide tuttu

Emre bey veya gönül hanım emre bey süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…