Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Melih Bey girecekmiş canım hemşire de ısrarla Melih bey olsun dedi bende tamam dedim artık
anladım canım melih beyin opuda çok iyi olduğunu duymuştum. sana seçenek sundular mı bana direk emre bey gelicek demişlerdi ben şimdi transferde kaç kişi var seçim yapabilirmiyim dicem

anladım canım melih beyin opuda çok iyi olduğunu duymuştum. sana seçenek sundular mı bana direk emre bey gelicek demişlerdi ben şimdi transferde kaç kişi var seçim yapabilirmiyim dicem
Bana da direkt Melih bey girecek dediler ben kendim değiştirmek istiyorum dedim neden dedi erkek olduğu için dedim güldü :)) diyor ki ışık kapalı olacak zaten gözgöze gelmiceksiniz e narkoz da var Melih bey iyi siz değiştirmeyin :)) hemşire çok tatlı bişeydi hangisiydi bilmiyorum rahatlattı beni

Arkadaşlar inatla 45 derecelik açıyla yapıyor iğneyi inatla söylememe rağmen dik olsun diye bir sakıncası olur mu korktum

Kizlarrr yardim lutfen.dondurulmus embriyo transfer edilecek adetimin 8.gunu estrafem kullaniyorum cok az kirmizi leke geldi tekrar hasta mi oluyorum die korktum bisey olmaz degil mi .tedavim iptal mi edilir

Gonalf 450 iğnesi bir sakıncası olur mu bile var mı dik yerine 45 derecelik açıyla yapmam lazım diyor
Canım onu kendin vurabilirsin bende ilk korka korka vurdum zorladım kendimi hiç anlamıyosun bile .. dik bir şekilde sok kendin iğneyi bas tepesine tamam .. birşey olmaz Allahın izniyle korkma

Merhaba kizlar bende bugün kont gittim maalesef sag tarafta 3 yumurtam sol tarafta hic yok gibi bu ay baslamicam. şimdi bant kullanıp adette gidicem insallah fazla yumurtam olur ... bu benim 6. Tedavim olucak ilk tedavimde 27 tane yumurtam vardı simdi çok azalmış üzüldüm açıkcası. . Sadece sizinle paylasmak istedim yumurta icin ne yapsam acaba

Saraçoğlunu dinle canım kuru incir ye iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…