- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Amin cnm ama anlamadm embrıyo kalitesinin ne oldgunuTeşekürler canım darısı başına evet 100 100
Amin cnm ama anlamadm embrıyo kalitesinin ne oldgunu5aa 4aa fln gbi bir derecelndirmesi varya onu merak ettm
Anladm cnm genetiğe gittimi embriyon?Onu bende bilmiyorum bilgi verdikler zaman bize 100 100 sağlıklı falan demiştiler
Melih Bey girecekmiş canım hemşire de ısrarla Melih bey olsun dedi bende tamam dedim artıkcanım opuna girecek belli mi ?
anladım canım melih beyin opuda çok iyi olduğunu duymuştum. sana seçenek sundular mı bana direk emre bey gelicek demişlerdi ben şimdi transferde kaç kişi var seçim yapabilirmiyim dicemMelih Bey girecekmiş canım hemşire de ısrarla Melih bey olsun dedi bende tamam dedim artık
Bana da direkt Melih bey girecek dediler ben kendim değiştirmek istiyorum dedim neden dedi erkek olduğu için dedim güldü :)) diyor ki ışık kapalı olacak zaten gözgöze gelmiceksiniz e narkoz da var Melih bey iyi siz değiştirmeyin :)) hemşire çok tatlı bişeydi hangisiydi bilmiyorum rahatlattı benianladım canım melih beyin opuda çok iyi olduğunu duymuştum. sana seçenek sundular mı bana direk emre bey gelicek demişlerdi ben şimdi transferde kaç kişi var seçim yapabilirmiyim dicem
Ne iğnesi canımArkadaşlar inatla 45 derecelik açıyla yapıyor iğneyi inatla söylememe rağmen dik olsun diye bir sakıncası olur mu korktum
Ayrıca neyin inadı bu hayret bişey ya başkasına yaptırınArkadaşlar inatla 45 derecelik açıyla yapıyor iğneyi inatla söylememe rağmen dik olsun diye bir sakıncası olur mu korktum
Gonalf 450 iğnesi bir sakıncası olur mu bile var mı dik yerine 45 derecelik açıyla yapmam lazım diyorNe iğnesi canım
Canım onu kendin vurabilirsin bende ilk korka korka vurdum zorladım kendimi hiç anlamıyosun bile .. dik bir şekilde sok kendin iğneyi bas tepesine tamam .. birşey olmaz Allahın izniyle korkmaGonalf 450 iğnesi bir sakıncası olur mu bile var mı dik yerine 45 derecelik açıyla yapmam lazım diyor
Irenbe maalesefcuriositas izmirdeki denemeniz nerede oldu
Teşekkürler tavsiye içinBen Gönül Hanım diyorum ilk muayenemde biraz keyifsizdi bana yansıttı sonrasında çok güzel geçti hep onu istedim :)
Ben de fotoğraflarına baktim ikisi de çok sempatik geldiEmre bey veya gönül hanım emre bey süper
Içimden bir ses Emre bey diyorbayan erkek farketmez benim için diyorsanız kesinlikle emre bey çok ılımlı neşeli bir dr. benim ön görüşmemde ve opumda var dı diğer muayenleremi sevinç ve günül hanım yaptı
45 derece acıyı bilmiyorum ama hafif capraz vurmalısın demiştiler bana hemşireler dik vurma dediler canımGonalf 450 iğnesi bir sakıncası olur mu bile var mı dik yerine 45 derecelik açıyla yapmam lazım diyor
Bana da dik dedi :)) ne dediklerini bilmiyorlar herhalde :)) neyse dik vurdum bişeycik olmadı sanırım çok farketmiyor :)45 derece acıyı bilmiyorum ama hafif capraz vurmalısın demiştiler bana hemşireler dik vurma dediler canım
Saraçoğlunu dinle canım kuru incir ye iyi geliyormuşMerhaba kizlar bende bugün kont gittim maalesef sag tarafta 3 yumurtam sol tarafta hic yok gibi bu ay baslamicam. şimdi bant kullanıp adette gidicem insallah fazla yumurtam olur ... bu benim 6. Tedavim olucak ilk tedavimde 27 tane yumurtam vardı simdi çok azalmış üzüldüm açıkcası. . Sadece sizinle paylasmak istedim yumurta icin ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?