Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İncir kürü veya her gün zeytinyağının içinde bekletilmiş incir avokadolu zeytin arı sütü q10 diye bir vitamin bunlar faydalı şeyler. Çok yumurtadan ziyade kaliteli yumurta önemli. Diye düşünüyorum

Hiç o aşamaya gelemedim ama 7.hafta kalp atışı duyulunca kesiliyor diye biliyorum verdikleri kağıtta da o şekilde yazıyor sanırım. Hemşire hattını arayıp sorabilirsin.
8.hafta 2 adete, 9.hafta 1 adete düşürüp 10.haftada bitirmiştik içmeyi biz öyle demişlerdi memorialda

Fsh E2 bakıldı mı? Amh en son kaçtı?
Benim ilk tedavimde 1-2 sağda 1-2 solda görünüyordu tedaviye başladığımız gün. 8 yumurtam toplandı hatta toplanamayanlar da vardı sayısını bilmiyorum. 7si olgun çıktı. 7embriyo oluştu. Odönemler muayenelerimde hep az yumurta görünüyordu. 2.tedaviye başlamadan 1ay kadar önce arı sütü ampullerinden kullandım 7-8 sağda 4-5 solda yumurta görüldü ve homojenlerdı.13 yumurtam gelişti ama yine 8 toplandı. 8i de olgundu 7embriyom oluştu.
Yani artral yanıltıcı olabiliyor. İğnelerle görünmeyenler de gelişiyor rezervde ciddi bir azalma yoksa.
Tabi riske atmamak lazım inşallah gelecek ay bol bol yumurtan olur ve sana hayırlı evlatlar olacak sağlıklı embriyoların o yumurtalardan gelişir.

Merhaba ilgin icin teşekkür ederim. Amh 5.2 ama cik kisti ameliyati oldum vallah neden boyle cikti bilemedim son tedavimde 8 cikmisti. 2 ay once 12 tane saymistilar bu ay 3 insallah birdahaki ay 10 ustu cikar.

Merhaba ilgin icin teşekkür ederim. Amh 5.2 ama cik kisti ameliyati oldum vallah neden boyle cikti bilemedim son tedavimde 8 cikmisti. 2 ay once 12 tane saymistilar bu ay 3 insallah birdahaki ay 10 ustu cikar.
İnşallah.
Sizde sperm sorunu vardı sanırım. Tedavi oldu mu eşin aynı şekilde mi devam edeceksiniz tedaviye

Tedavimin 6. Günündeyimm 2 yumurtam olduğunu söyledi gönül hanım suan görünür de diyelim bu iki yumurta döllendi ama 5. Gün değil de 3. Güne kadar geldi yine de transfer ediyorlar mı?

Tedavimin 6. Günündeyimm 2 yumurtam olduğunu söyledi gönül hanım suan görünür de diyelim bu iki yumurta döllendi ama 5. Gün değil de 3. Güne kadar geldi yine de transfer ediyorlar mı?
Duruma göre değişebilir canım ama herşey normalse 3. Gün embriyosunu da transfer ediyorlar. Ve 6. Olduğu icin henüz erken embriyoların cupalabilir. Dualarım seninle

Benim yumurta rezervim az. Benim gibi yumurta rezervi az olup hamile kalan var mı acaba? Çocuk sahibi olamayacağım diye çok korkuyorum.

Benim yumurta rezervim az. Benim gibi yumurta rezervi az olup hamile kalan var mı acaba? Çocuk sahibi olamayacağım diye çok korkuyorum.
Canım içini ferah tut. Allah isterse her koşulda çocuk sahibi yapabilir. Tek yumurtayla hamile kalan çok var burada.. Nasipte yoksa 30-40 yumurta çıksa da pozitif sonuç alınamayabiliyor. Benim de rezervim çok iyi değil, ama ümit kesmek yok, gücümüz yettiğince deneyeceğiz. Allah nasip eder tez zamanda inşallah, sen korkulara kapılma sakın

Sevinç hanım la ilgili bi sıkıntı yaşamadım hiç. Dediğin gibi kim müsait olursa ona randevu yazıyorlar ama öncelik hep senin doktorunda. Ben son trdavide bi kere gönül hanım a gittim sadece. Diğer kontroller hep sevinç hanım a yazılmıştı.
Senin sıfırdan tedavi olacak değil mi?

Kızlar bizde cumartesi günü ilk görüşmeyi Gönül Hanım' la yaptık. Bizde görünürde hiç bir sorun yok. Ama gebelikte yok malesef 2 senedir. Eğer bu ayda olmazsa tedaviye başlıyoruz. :)

bayan erkek farketmez benim için diyorsanız kesinlikle emre bey çok ılımlı neşeli bir dr. benim ön görüşmemde ve opumda var dı diğer muayenleremi sevinç ve günül hanım yaptı
Emre bey erkekler içinde en iyisi sanırım daha doğrusu hastasina en cok pozitif vereni en cok erkeklerden onun adini okudum benimde bayan doktot antipatim var on gorusme icin aralik ayinda gitmeyi planliyorum emre bey tercihim olsun o zaman peki bayan doktorlarin tavırları nasıl hastalarina benim daha önce karsilastigim doktorlar hep tuafti ondan korkuyorum yine oyledirler farkindayim bayanlar bu merkezde daha cok tercih ediliyor

Gönül hanımı gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…