Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aynen öyle, benim 5. günde 16 çok iyi kalite embriyom vardı. Brca2 gen testinde 14 ü elendi, şimdi 2'si için kapsamlı kromozom testi yapılıyor. Nasipte ne varsa o, 26 embriyo döllendi sona kaldı 2. onlardan kaçı sağlıklı olacak, olsa da tutacak mı ALLAH bilir. kesinlikle sayı hiç önemli değil, 1 tane de olsa Allah ol diyor oluyor sonuçta..

Hemşire geldi şimdi anlattı .. embriyoların hepsinden biyopsi alınsa ama ben maddi durumuma göre pgt ye 3 4 tane yollasam diğerlerini daha sonra yollasam olur mu dedim olmuyor öyle dedi

Hemşire geldi şimdi anlattı .. embriyoların hepsinden biyopsi alınsa ama ben maddi durumuma göre pgt ye 3 4 tane yollasam diğerlerini daha sonra yollasam olur mu dedim olmuyor öyle dedi
Cnm pgt için embriyoların ilk önce 5.güne gitmesi gerekiyor inşallah hepsi 5. Güne gider sonra seni arayacaklar ve pgt için onay verip vermedipini ksç tanesine onay verdiğini soracaklar belli bi kısmını yollarsın olmadı diğerleri ni dondurtturursun

Benim opumuda melih bey yapmıştı hiç ağrım olmadı diyebilirim çok iyi doktor
Sağol canım benim ilk çıktığımda çok ağrım vardı ağrı kesici yaptık hemen yapamayız dediler şuan hafif ağrım var çok rahatsız değilim çok şükür .. çıkarmadılar hala

Evet canım burda bi arkadaş demişti hepsinden biyopsi alınıyor ama sen istediğin kadarını yolluyorsun .. ilk transfer tutmazsa da diğerlerini yolluyorsun dondur çözdür bi daha dondur yine çözdür işlemi olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…