- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
benımde 15 yumurta toplanmıştı 11 tanesi balst olup dondurulmuştu... senden de güzel haber alırız inş :)Arkadaşlar opudan çıktım 15 yumurtam toplanmış işlemi Melih bey yaptı .. inşallah sağlıkla döllenirler
Maşallah büyük bi aşamayı da atlattın, gözünaydın :)Arkadaşlar opudan çıktım 15 yumurtam toplanmış işlemi Melih bey yaptı .. inşallah sağlıkla döllenirler
Canım içini ferah tut. Allah isterse her koşulda çocuk sahibi yapabilir. Tek yumurtayla hamile kalan çok var burada.. Nasipte yoksa 30-40 yumurta çıksa da pozitif sonuç alınamayabiliyor. Benim de rezervim çok iyi değil, ama ümit kesmek yok, gücümüz yettiğince deneyeceğiz. Allah nasip eder tez zamanda inşallah, sen korkulara kapılma sakın
Hadi hayirli olsun en ugrastirici kısmı atlattin :)Arkadaşlar opudan çıktım 15 yumurtam toplanmış işlemi Melih bey yaptı .. inşallah sağlıkla döllenirler
Benim opumuda melih bey yapmıştı hiç ağrım olmadı diyebilirim çok iyi doktorHadi hayirli olsun en ugrastirici kısmı atlattin :)
Cnm pgt için embriyoların ilk önce 5.güne gitmesi gerekiyor inşallah hepsi 5. Güne gider sonra seni arayacaklar ve pgt için onay verip vermedipini ksç tanesine onay verdiğini soracaklar belli bi kısmını yollarsın olmadı diğerleri ni dondurtturursunHemşire geldi şimdi anlattı .. embriyoların hepsinden biyopsi alınsa ama ben maddi durumuma göre pgt ye 3 4 tane yollasam diğerlerini daha sonra yollasam olur mu dedim olmuyor öyle dedi
Sağol canım benim ilk çıktığımda çok ağrım vardı ağrı kesici yaptık hemen yapamayız dediler şuan hafif ağrım var çok rahatsız değilim çok şükür .. çıkarmadılar halaBenim opumuda melih bey yapmıştı hiç ağrım olmadı diyebilirim çok iyi doktor
Evet canım burda bi arkadaş demişti hepsinden biyopsi alınıyor ama sen istediğin kadarını yolluyorsun .. ilk transfer tutmazsa da diğerlerini yolluyorsun dondur çözdür bi daha dondur yine çözdür işlemi olmasın diyeCnm pgt için embriyoların ilk önce 5.güne gitmesi gerekiyor inşallah hepsi 5. Güne gider sonra seni arayacaklar ve pgt için onay verip vermedipini ksç tanesine onay verdiğini soracaklar belli bi kısmını yollarsın olmadı diğerleri ni dondurtturursun
yanlış bilgilendirmek istemem ama donduruluncada para ödemek gerekiyor ekstra sen tam öğrenip burda bilgilendirirsin artıkArkadaşlar opudan çıktım 15 yumurtam toplanmış işlemi Melih bey yaptı .. inşallah sağlıkla döllenirler
Evet canım 1.3 embriyoya kadar 1800 tl demişlerdi ilk gldiğimiZdeyanlış bilgilendirmek istemem ama donduruluncada para ödemek gerekiyor ekstra sen tam öğrenip burda bilgilendirirsin artık
geçmiş olsun canım inş. bundan sonrada çok güzel olurArkadaşlar opudan çıktım 15 yumurtam toplanmış işlemi Melih bey yaptı .. inşallah sağlıkla döllenirler
Amin inşallah canım sağolgeçmiş olsun canım inş. bundan sonrada çok güzel olur
Canım benim çok üzüldüm dondurulmuşun var mıydı bi dahakine inşallah Allahım nasip ederArkadaşlar sonuç negatif maalesef
Cok üzüldm cnm Allah sabrınıda versin. Embriyo kaliten neydi cnmArkadaşlar sonuç negatif maalesef
Ne desek boş bu aşamada, Rabbim tez zamanda bu sıkıntılarını unutturacak güzellikler nasip etsinArkadaşlar sonuç negatif maalesef
Merhaba 6.gun embriyo larindan haber varmıCok üzüldm cnm Allah sabrınıda versin. Embriyo kaliten neydi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?