Çok uzuldum Allah sabir versin...Arkadaşlar sonuç negatif maalesef
Cnm dondrlacak kalıtede olmadılar ayni bu transfer edilenden baska kalmadı. İnş bu tutunur cnm yoksa yine sil bastan olacakMerhaba 6.gun embriyo larindan haber varmı
Gecem seneki tedavimde 3bc kalitede tramsfer edildi negtf olu. Bu seneki 5aa bakalım ıns yuzumuz güler. %50 tutma olasılıgı var dedi embrıyolog.Insallah canim... kaliteli bir embriyo koydular... benim hiç 5aa olmamisti.
canım merhaba kaan aydosun tedavisi kaliteye fayda ettimi merak ettim.Önceki denemeni nerede yapmıştın bide ?Gecem seneki tedavimde 3bc kalitede tramsfer edildi negtf olu. Bu seneki 5aa bakalım ıns yuzumuz güler. %50 tutma olasılıgı var dedi embrıyolog.
Canım Rabbim yardım etsin kalpten inan Rabbimin merhameti kudreti sonsuz inşallah birgun sende anne olacaksınArkadaşlar benim embriyolar 5. Gün Blast olamamışlardı kaliteleri iyi değildi dondurulmuş embriyo da yok maalesef hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah sizler pozitif sonuç alırsınız rabbim her isteyene nasip etsin inşallah
Önceki denemem bahceci fulyadaydı. Bu tedavide iyi kalite de bir embrıyo olustu 3. Gün grade 2 dediler 4-5. Günlerde grade 1 e cıktı. Sperm devreye giriyor diyorşarya o gunlerde herhlde spermın kalıtesi 1. Kaliteye cıkmasına vesile oldu diye düşündk. Tabi bu eşimle kendi yorumumuz cnm eger sonucta poztf olursa bunu etkileyen 2 sebepten biri sperm tedavisi diğeri de embriyolarn direkt 5. Güne gönderilmesi olacak. Diğer merkezde 3. Gün dondrldu snra transfer zmnı 5. Güne gittiler o da embriyo gelişmini olumsz etkilemiş olblr demişti semra hocacanım merhaba kaan aydosun tedavisi kaliteye fayda ettimi merak ettim.Önceki denemeni nerede yapmıştın bide ?
Canımm cook mutlu oldum inşAllah transferinde güzel gecerArkadaşlar opudan çıktım 15 yumurtam toplanmış işlemi Melih bey yaptı .. inşallah sağlıkla döllenirler
Canım cok üzüldüm inan inşAllah bir dahaki sefere kavuşursun yavruna bu da bi sınav inşAllah hepimiz hayırlısı ile atlatırızArkadaşlar sonuç negatif maalesef
İnşallah canım teşekkür ederimCanımm cook mutlu oldum inşAllah transferinde güzel gecer
Merhaba bende daha olumlu sonuc almadim ama benim ilk denememde 3bc 3cc 2 embriyo koymuslardi tutmadi. Daha sonra 4aa ve 3aa koydular kimyasal oldu sonra 5ab koydular gene kimyasal oldu sonra gene 5ab kondu negatif sonuc sonra 1 tane 3aa pgt gitti ve saglam gelmedi ama halen mucadeleye devam. Yani benimde hic dondurulmus olnadi sil bastan yilmak yok insallah bizde birgun o evlat kokusunu icimize cekicez yapcak hicbirsey yok umutsuz yasanmiyor. Bundan sonra kendin ve esin icin vitamin kullan..belki faydası olurArkadaşlar benim embriyolar 5. Gün Blast olamamışlardı kaliteleri iyi değildi dondurulmuş embriyo da yok maalesef hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah sizler pozitif sonuç alırsınız rabbim her isteyene nasip etsin inşallah
Cnm bizim spermler Tese spermi dondurulmuş kullanıyorlar dolayısıyla vitamin kullansa da değişiklik olmaz üç tüp sperm kaldı inşallah içinden kaliteli çıkarMerhaba bende daha olumlu sonuc almadim ama benim ilk denememde 3bc 3cc 2 embriyo koymuslardi tutmadi. Daha sonra 4aa ve 3aa koydular kimyasal oldu sonra 5ab koydular gene kimyasal oldu sonra gene 5ab kondu negatif sonuc sonra 1 tane 3aa pgt gitti ve saglam gelmedi ama halen mucadeleye devam. Yani benimde hic dondurulmus olnadi sil bastan yilmak yok insallah bizde birgun o evlat kokusunu icimize cekicez yapcak hicbirsey yok umutsuz yasanmiyor. Bundan sonra kendin ve esin icin vitamin kullan..belki faydası olur
Allah tez zaman da bebisine kavuşmayı nasip etsin canımMerhaba bende daha olumlu sonuc almadim ama benim ilk denememde 3bc 3cc 2 embriyo koymuslardi tutmadi. Daha sonra 4aa ve 3aa koydular kimyasal oldu sonra 5ab koydular gene kimyasal oldu sonra gene 5ab kondu negatif sonuc sonra 1 tane 3aa pgt gitti ve saglam gelmedi ama halen mucadeleye devam. Yani benimde hic dondurulmus olnadi sil bastan yilmak yok insallah bizde birgun o evlat kokusunu icimize cekicez yapcak hicbirsey yok umutsuz yasanmiyor. Bundan sonra kendin ve esin icin vitamin kullan..belki faydası olur
Malesef bizde de ileri hareketli sıfır .. yerinde hareketli de 9 ya da 10 diğer sayfada 12 yazıyodu ama strese sokmucam kendimi inşallah sağlıklı ilerler herşeyEvet şimdi senin yazdiklari okudum insallah kalan spermler kalitelidir. Ben yumurta kalitesinede çok inaniyorum. Bizde erkek fak.diye basladik. Bizde de hic hareketli yok ve normal morfolojiye sahip sperm de yok o sebepten 3. Gunden sonra embriyoda bozulma oluyor dendi. Kaan hocaya gittik oda duzelmez doğuştan dedi kalite icin esime vitamin verdi yolladi. Ama hocaya ben dedim ki. Hocam siz olmaz deseniz bile biz gene denicez cunku umutsuz yasanmiyor. ALLAH ol deyince hersey olur. Tasin icinden çiçek cikartan Allahim bir gun insallah o cicek bizdede yeserecek.
Bence herşey kişiye göre değişiyor opudan sonra hafif ağrıyla atlatanlar var ben kasık ağrısı çekiyorum hala geçmedi yatıyorum :)Merhaba kizlar haftaya sali günü histeroskopi olucam şehir dışından uçakla gelip aynı gün 17.00 ucaği ile dönmeyi düşünüyordum ama Feyza hemşire aynı gün dönmeyi önermiyoruz dedi
Histeroskopi olanlar aynı gün geri döndünüz mü nasıl yapayım karar veremedim ağrı sizi oluyormu histo sonrasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?