Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar transferden kaç günsonra uçağa binebilirim 4 saatlik bir uçak yolculuğu olacak adet oldum artık geri sayım başladı

kızlar transferden kaç günsonra uçağa binebilirim 4 saatlik bir uçak yolculuğu olacak adet oldum artık geri sayım başladı
Soruna cevap olarak da benden sana tavsiye, transfer gününü 0 sayarak en erken 3.günde dönersen iyi olur. Ertesi günü yolculuk edip pozitif gören çok, ama acelen yoksa 3 gün beklersen içine daha çok siner diye düşünüyorum canım

Arkadaşlar en son bebeğin kalp atışıñı duymaya gittikten sonra memorialden hemşire aramıştı bilgi almıstı.Yanlış mı anladım bilmiyorum sizi doktorunuz arayacak dediler.Ama nerdeyse 1 hafta geçti kimse aramadı.Gerçi ilaclarla ilgili bilgiyi de hemşire verdi ama bilemedim arıyacaklar mi acaba.Bir bilgimiz var mı

Çok teşekkür ederim amacım üç gün kalmak aslında 4 saatlik bir uçuş olacağı için biraz tedirgin oldum. Ama iki gün öncesi ğç gün sonrasına bilet ayarlayacağım artık umarım on gün sonra rahim kalınlığı istenilen durumda olur. Her aşaması ayrı bir heyecan artık nasibimiz allahtan gelecek. Biz olması gerekeni doğru yapalım.darısı sağlıkla güzellikle senin başına

Yok inan hic bir sey ilac ta yok ya o etkileri de hissetmiyorum sadece bel agrisi var oda zaten cizik atmisti semra hoca ondan sonra hep vardi dinlememeye calisiyorum kendimi sen de durum nasil?
Canim semra hoca cizik atti demisin ama muayene esnasinda mi yoksa anestezi altinda mi atti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…