benım 2 gün sonra çıktıAmh testini memorialde yaptiran varmı aynı gün çıkıyor mu arkadaşlar
1 ve üzeri tüp bebek için normal... siznde normal benım 5,67 çıktı ve pko teşhisi konulduCanım bende önmüzdeki ay tedaviye başlayacağım orada yani 2.10 sınır galiba korktum o yüzden birazcık
Teşekkür ederim o zaman yaptiripta gitmelim teşekkürlerbenım 2 gün sonra çıktı
Testin çalışıldığı güne denk gelirseniz aynı gün çıkar.Teşekkür ederim o zaman yaptiripta gitmelim teşekkürler
Yumurta gelişimine göre toplanıyor. Adetin şu yada bu günü değil. Mesela ben 5 ekimde başladım tedaviye 17 ekimde toplandı. Daha erken toplananlarda var. Yumurta gelişimi belirliyorBayanlar Yumurta toplama adetin kaçıncı gününde yapılıyor?
Ben 16 kasımda tedaviye başladım 27 sinde toplandıBayanlar Yumurta toplama adetin kaçıncı gününde yapılıyor?
Yumurta toplama işlemi zor mu?Ben 16 kasımda tedaviye başladım 27 sinde toplandı
Canım anestezili oluyor zaten birşey anlamıyorsun ilk uyanınca ağrım oldu 1 saate hafifledi ilk gün hafif ağrılar oluyor adet ağrısından bile hafif ağrı kesici verdiler günde 3 tane içebilirsin dedi ben içmedimYumurta toplama işlemi zor mu?
Ben de soracaktım bugun, transfer yaklaşmıştır diye:) inşallah her şey güzel geçer, hakkında hayırlısını versin Allahkızlar transferden kaç günsonra uçağa binebilirim 4 saatlik bir uçak yolculuğu olacak adet oldum artık geri sayım başladı
Soruna cevap olarak da benden sana tavsiye, transfer gününü 0 sayarak en erken 3.günde dönersen iyi olur. Ertesi günü yolculuk edip pozitif gören çok, ama acelen yoksa 3 gün beklersen içine daha çok siner diye düşünüyorum canımkızlar transferden kaç günsonra uçağa binebilirim 4 saatlik bir uçak yolculuğu olacak adet oldum artık geri sayım başladı
Çok teşekkür ederim amacım üç gün kalmak aslında 4 saatlik bir uçuş olacağı için biraz tedirgin oldum. Ama iki gün öncesi ğç gün sonrasına bilet ayarlayacağım artık umarım on gün sonra rahim kalınlığı istenilen durumda olur. Her aşaması ayrı bir heyecan artık nasibimiz allahtan gelecek. Biz olması gerekeni doğru yapalım.darısı sağlıkla güzellikle senin başınaSoruna cevap olarak da benden sana tavsiye, transfer gününü 0 sayarak en erken 3.günde dönersen iyi olur. Ertesi günü yolculuk edip pozitif gören çok, ama acelen yoksa 3 gün beklersen içine daha çok siner diye düşünüyorum canım
Canim semra hoca cizik atti demisin ama muayene esnasinda mi yoksa anestezi altinda mi attiYok inan hic bir sey ilac ta yok ya o etkileri de hissetmiyorum sadece bel agrisi var oda zaten cizik atmisti semra hoca ondan sonra hep vardi dinlememeye calisiyorum kendimi sen de durum nasil?
Canim semra hoca cizik atti demisin ama muayene esnasinda mi yoksa anestezi altinda mi atti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?