Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ah ah ne güzel anlatmışsın,inşallah her şeyin hayırlısı olur ama Rabbim gönlümüzdekini de hayırlı eylesin, kötü bir tecrübe yaşayınca tabi bakış açısı şah farklı oluyor,ya nasip...diyecek başka söz yok... canım bir de bana set up 2 ay sürer dediler,bizimki hastane laboratuvarında yapılacakmış çünkü,gerekli materyal Amerika’dan istenecekmiş,hastanede yapılacak tarama,o da 8 haftayı bulur dediler,size 14 haftayı önceden söylemişler miydi,uzadı mı yoksa

Telefon beklemek ne kötüymüş ya uyuyamadım hala bekliyorum :) İnşallah güzel haber verirler embriyolarım 3.günü görmüşlerdir inşallah

Amin inşallah canım nedense cesaret edemedim 1 saat daha bekleyeceğim yüreğim ağzımda yani arayacak durumda değilim o derece
Rabbim yardımetsin,insaAllah güzel haberlerini alırsın.Benden tavsiye sadece şimdi değil bütün tedavi sürecinde birşeylerle oyalan,çok fazla düşününce stres artiyo ve insanı olumsuz etkiliylabildiğince tevekkül edip Allah a sığınmak en güzeli

Amin sağol canım inşallah .. çok haklısın Rabbim ol derse olmayacak yok inşallah bize de nasip etmiştir hayırlısıyla

son 2 gün kaldı inş bol bol blast embriyoların olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…