Öyle canım Rabbim isterse her şey olurAnladım canım ne diyim bir dahaki tedavinde Rabbim oldursun muradına erdirsin kalite felan filan bunlar hep birer sebep biz kudreti sonsuz olanın ol demesine muhtacız
Ah ah ne güzel anlatmışsın,inşallah her şeyin hayırlısı olur ama Rabbim gönlümüzdekini de hayırlı eylesin, kötü bir tecrübe yaşayınca tabi bakış açısı şah farklı oluyor,ya nasip...diyecek başka söz yok... canım bir de bana set up 2 ay sürer dediler,bizimki hastane laboratuvarında yapılacakmış çünkü,gerekli materyal Amerika’dan istenecekmiş,hastanede yapılacak tarama,o da 8 haftayı bulur dediler,size 14 haftayı önceden söylemişler miydi,uzadı mı yoksaÇok üzüldüm canım, mekanı cennet olsun. Senin sınavın çok büyük olmuş, ama çok şükür ki Allah çözüm kapısını açmış bak. Bundan sonra her şey çok güzel olacak, O'nun da izniyle.
Setup bu tarz ikili gen taramalarında zaruri, bize de yapıldı. Benden, eşimden hatta incelenen gen bölgesine ait ailevi bilgilendirici marker ların belirlenmesi için annemin hayatta olan kardeşlerinden kan örnekleri alındı ve Memorial'ın anlaşmalı olduğu Amerika'daki bir hastaneye gönderildi. 14 haftaya yakın devam ediyor bu hazırlık, yani en azından bizim için öyle oldu. Bu süreçte tek yapman gereken sabırla beklemek. Süreç tüp bebek ekibi tarafından değil, genetik ekibince takip ediliyor. Tamamlandığında hastaneden bilgi veriyorlar ve ilk reglin ile birlikte tüp bebek kısa protokolü başlıyor. Üreme ile ilgili bir sıkıntı yoksa elbette, bu konuda en doğru yönlendirmeyi tüp bebek doktorun yapacaktır.
Yumurta toplandıktan sonra embriyolar 5. güne kadar izleniyor ve uygun bulunanlar incelemeye gidiyor mutasyon taraması için, daha önce hazırlanan setup referans alınarak. Bu süreçte 2 hafta kadar sürüyor. Allah kısmet ederse sağlıklı bulunanlar son olarak da standart kapsamlı kromozom taramasına giriyor. Bu da 2 hafta kadar devam ediyor. Sonra Allah'ın izniyle hayırlı haberleri alacaksın. Bizim yolculuğumuz tek sağlıklı embriyo ile sonlandı, buna da şükür. Dilerim sen de sayı daha çok olsun, olmazsa hiç üzülme Allah ol derse birden de olur nasılsa, nasip çok güzel bir ihtimal!
Ben dayanamamış aramıştım. İnşallah embriyoların sağlıklıdır canımTelefon beklemek ne kötüymüş ya uyuyamadım hala bekliyorum :) İnşallah güzel haber verirler embriyolarım 3.günü görmüşlerdir inşallah
Amin inşallah canım nedense cesaret edemedim 1 saat daha bekleyeceğim yüreğim ağzımda yani arayacak durumda değilim o dereceBen dayanamamış aramıştım. İnşallah embriyoların sağlıklıdır canım
Rabbim yardımetsin,insaAllah güzel haberlerini alırsın.Benden tavsiye sadece şimdi değil bütün tedavi sürecinde birşeylerle oyalan,çok fazla düşününce stres artiyo ve insanı olumsuz etkiliyAmin inşallah canım nedense cesaret edemedim 1 saat daha bekleyeceğim yüreğim ağzımda yani arayacak durumda değilim o derece
Amin sağol canım inşallah .. çok haklısın Rabbim ol derse olmayacak yok inşallah bize de nasip etmiştir hayırlısıylaRabbim yardımetsin,insaAllah güzel haberlerini alırsın.Benden tavsiye sadece şimdi değil bütün tedavi sürecinde birşeylerle oyalan,çok fazla düşününce stres artiyo ve insanı olumsuz etkiliylabildiğince tevekkül edip Allah a sığınmak en güzeli
cnm kaçı döllenmişti inş güzel haberler alırsın :)Telefon beklemek ne kötüymüş ya uyuyamadım hala bekliyorum :) İnşallah güzel haber verirler embriyolarım 3.günü görmüşlerdir inşallah
cnm çok sevındımm :))Kızlar telefonum geldi :)) Allahıma şükürler olsun 7 tane iyi kalite 2 tanesi orta kalitede ilerliyor dedi
Sağol canım ya bende o kadar çok sevindim ki üstümden yük kalktı resmen Allahım hayırlısıyla önce transfer olmayı sonra da hayırlı sağlık bir evladı nasip eder inşallah .. şükürler olsuncnm çok sevındımm :))
son 2 gün kaldı inş bol bol blast embriyoların olur :))Sağol canım ya bende o kadar çok sevindim ki üstümden yük kalktı resmen Allahım hayırlısıyla önce transfer olmayı sonra da hayırlı sağlık bir evladı nasip eder inşallah .. şükürler olsun
Amiiinnn inşallah :)son 2 gün kaldı inş bol bol blast embriyoların olur :))
Hadi hayirli olsun çok sevindimKızlar telefonum geldi :)) Allahıma şükürler olsun 7 tane iyi kalite 2 tanesi orta kalitede ilerliyor dedi
Teşekkür ederim canım sağolHadi hayirli olsun çok sevindim
Çok sevindim inşallah sonuna kadar böyle güzel haberler verirsinKızlar telefonum geldi :)) Allahıma şükürler olsun 7 tane iyi kalite 2 tanesi orta kalitede ilerliyor dedi
İnşallah canım sağol ..Çok sevindim inşallah sonuna kadar böyle güzel haberler verirsin
Darısı gebelik haberini almaya inşallahİnşallah canım sağol ..
Amin inşallah Eyüp Sultana yola çıktım hemen :) hepimize dua edeceğim şimdi :)Darısı gebelik haberini almaya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?