Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bunu buldum kızlar umarım sorularımıza cvp olur birazda olsa

Eklentiler

• 0285815C-7F31-42B6-82A9-F24E52469D69.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 118
Bilmem cnm öyle dedilerse dogrudr hep bir sınraki günü sayıyoruz diye biliyrm bn bnmde test tarhm 4 aralık. İnş sonuclarımız güzel olsnda gerisi teferruat varmı hiç hissetiğin birşey daha cok erken ama

Yok inan hic bir sey ilac ta yok ya o etkileri de hissetmiyorum sadece bel agrisi var oda zaten cizik atmisti semra hoca ondan sonra hep vardi dinlememeye calisiyorum kendimi sen de durum nasil?

Yok inan hic bir sey ilac ta yok ya o etkileri de hissetmiyorum sadece bel agrisi var oda zaten cizik atmisti semra hoca ondan sonra hep vardi dinlememeye calisiyorum kendimi sen de durum nasil?
Bn jel kullanıyrm cnm bndede pek birşey yok ilk 2 gün sanki rahmimde sızı var gibiydi işlemin bıraktgı agrımı bilmem şimdi birşey hissetmyrm. İlaçlardn fln göğüs agrısı var ztn baştan beri. Birde bazen cok sıcak basıyor özellkle sabah yataktan kalkarkn cok ısınmış oluyrm bn genelde kabız olurdm o da yok çok su içiyrö diye galıba tuvalete cıkablyrm. Sende kabızlık varmı

Yok canim ilac kullanmiyorum bide cok yatmadim bu sefer sadece evden cikmadim belki ondan ne bileyim her deneme farkli tabi insallah hakkimizda hayirli olur ya

Yok canim ilac kullanmiyorum bide cok yatmadim bu sefer sadece evden cikmadim belki ondan ne bileyim her deneme farkli tabi insallah hakkimizda hayirli olur ya
İnş hayırlısıyla pozitf sonuclar alırız aslında belirti diye birşey aramamk lazm pozitf gördükten snra yavas yavas baslıyr belirtiler. Sadece sabrdecegm test günümüz kdr

Kızlar merhaba bugün histereskopi oldum ve sizle detaylari paylaşmak istedim. Çünkü ben histereskopi olmadan önce çok araştırdım bu sayfaları herkesten bilgi almaya çalıştım. Bugün adetimin 10. Günüydü. Normalde ameliyatım yarındı ama sonradan arayıp bir gün öne çektiler. Rahimde perde vardı o alındı ve rahim injury yapıldı. Sabah 8.5 da hastanedeydik. Ilk önce yücel bey muayeneye aldi rahim kalınlığı falan ölçüldü. Operasyonla ilgili bilgi verdi. Sonra yatis yaptık odaya çıkardılar. Hemsire tansiyon nabiz vs ölçtü. Işleme alınmadan 10 dk önce de sakinleştirici bir ilaç verdi. Sonra ameliyathaneye indirdiler. Semra hanim ve yücel bey geldi. Semra hanim yapılacak işlemle ılgili bilgi verdi. Sonra uyuttular zaten uyanınca odaya aldılar. Biraz agrım vardi ama dayanamayacak kadar degil. Serum taktilar. Yücel bey gelip ameliyatın nasıl geçtiği ve bundan sonra ne olacağı ile ilgili bilgi verdi. Ben semra hanımı bekliyordum aslında. Saat 2 gibi yemek geldi. Ondan sonra hemşireler biraz yürüttü 4 gibi de çıktık hastaneden. Bi antibiyotik ve agri kesici yazdı doktor. Şuan gayet iyiyim lekelenme şeklinde kanamam var. Cisimi yaparkende sanki pıhtı geliyor. Ama normalmiş doktor bir kaç gün devam eder dedi. Ben bu haftayi rapor aldım. Memorialin raporunu çalıştığım kurum kabul etmediği için raporu başka bir doktordan ayarladım ama gerekte yokmuş aslında. Rapor alamayanlar ertesi gün ise başlayabilirler bence. Kusura bakmayın çok uzun ve ayrıntılı yazdım ama merak eden arkadaşlara fikir olur belki. Ben çok stres yaptim gece hiç uyuyamadım falan ama gerçekten gerek yokmuş. Gayet basit bir işlem.

Teşekkürler, çok makbule geçti bu detaylı bilgi:) geçmiş olsun canım, inşallah transferin de böyle kolay ve pozitif olsun! Peki histereskopi sonrasındaki adette bir gecikme vs olur muymuş, ondan hiç bahsettiler mi?

Aminn canım ins. hepimizin dualarini kabul etsin allahım. Valla onunla ılgili bir şey söylemedi doktor. Benimde sormak aklıma gelmedi açıkçası. Bi kaç gün lekelenmeden bahsetti sadece. Adetin ikinci gününe randevu verecekler. Ilacli yada ilaçsız olacağına o zaman karar verilecek.

Benim ilk opudan 5 gün sonra adet olmuştum ve o adetin 6 günü histereskopi yapıldı. Aslında 8.güne ayarlanmıştı ama hocanın programında bişeyler olmuş 2gün önceye aldılar adetimin son gününde yapılmış oldu lekelenme şeklinde olduğu için son günler sorun olmaz dediler. Sonrasında bi kaç gün lekelenme oldu yine ama ağrım falan olmamıştı. Yani hiç ağrı kesici içme ihtiyacı duymamıştım. Sonraki adetim 28 günde tam gününde oldu ama kist varmış transfer hazırlığı ertelenmişti.
Yani kişiden kişiye durum değişiyor olabilir bende bu şekilde olmuştu.

Bana tam olarak söylemediler. Blast aşamasından bir önceki aşamada olduklarını günüyle uyumlu olmadıklarını söylediler
Anladım canım ne diyim bir dahaki tedavinde Rabbim oldursun muradına erdirsin kalite felan filan bunlar hep birer sebep biz kudreti sonsuz olanın ol demesine muhtacız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…