Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bulup kaybetmek çok acı , zor günler geçirmişsin .. son durumun neydi canım seninle konuşmuştuk ama hatırlayamadım şimdi .. inşallah hayırla sağlıkla evlat nasip eder Rabbim sana bana herkese

Mozaik geldi canım %20 tutma olasılığı dedi ama ben kabul ettim daha farklı sorunlar olmasın inşallah negatife hazırım sorun değil olurda tutarsa..
Şimdi hatırladım seninle de konuşmuştuk mozaik embriyo dediğinde biraz araştırmıştım .. transferin ne zaman inşallah

Şimdi hatırladım seninle de konuşmuştuk mozaik embriyo dediğinde biraz araştırmıştım .. transferin ne zaman inşallah
Transferim ne zaman olacak hiç bir bilgim yok açıkçası haftaya perşembe kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak ilaçsız olduğu için rahmin kendiliğinden kalınlaşması beklenecek bu aşamada yumların 17 18 olması ve çatlamaması gerek yoksa adet olurum bu parçalar birleşirse transferim olacak.. ama bunlar ne zamana denk gelir bilmiyorum

Hmm yani ilaçlı olsa bunlar kontrollü şekilde olup tarihte belli olacak .. inşallah hayırlı zamanda olsun o zaman

Bulup kaybetmek çok acı , zor günler geçirmişsin .. son durumun neydi canım seninle konuşmuştuk ama hatırlayamadım şimdi .. inşallah hayırla sağlıkla evlat nasip eder Rabbim sana bana herkese
Bulup kaybetmek çok kötü gerçekten ben 3.denemede buldum ama sadece 8 hafta sürdü.negatif sonuç bir süre sonra alışılıyo yeniden başlıyorsun hemen ama kürtaj düşük çok acı rabbim bi daha yaşatmasın ne bana ne de ewlat isteyen hiç kimseye

Amin inşallah canım Allahım yardımcımız olsun

Arkadaşlar negatif görüşme için çağırmayacaklar mı acaba? Aranacaksınız dendi ama hala aranmadım. Geçen cuma almıştım haberi. Daha önce bu durumu yaşayanlar cevap yazabilir mi?
Canım bende yakın zamanda negatif sonuç aldım sonrası için randevu aldım görüşme yaptım onların aramasını beklemedim

Benimde 19kasımda negatif sonucu aldım ve sonra Semra hocayla görüştüm tek dondurulmuş embriyom kaldı ve transferi aralık ayı için ilaçsız transferi uygun gördü Semra hanım.kısmetse aralık ayında transferim yapılacak fakat yumurta takibi olacağını söyledi doktorun eğer yumurta oluşursa çatlatma iğnesi yapılarak transferin gerçekleşeceğini söyledi Semra hocam bakalım hayırlısı inşallah.negatif sonucu aldıktan kısa bir süre sonra transfer olması beni biraz tedirgin yaptı ama Semra hocam en iyisini bilir güvenin sonsuz

ilaçlı transfer de rahim kalınlaşması, ve yumurta baskılaması için estrofem ve jel veriyorlar bazı kişiler bant kullanıyor... ilaçsız ise vücut tamamen doğal haline bırakılıyor ilaç kullanılmıyor ... ilaçsız transferde adetlerin düzenli olması şart... tutunmada iki yöntemde de fark yok tamemn senin özel durumun belirleyecek ilaçlı mı yada ilaçsız olacagını

Hmm adetlerim normalde çok düzenli opudan sonra bakalım ne olacak .. inşallah ilaçsız olur ..

Bana şimdiden verdiler reçeteyi gerçi :))

cnm sen dondurulmuş transfer olmıyacakmısın? eğer öyleyse o ilaçlar sana hemen lazım olmayacak
Evet canım dondurulmuş .. hemşire opudan sonra verdi reçeteyi ilaçları almadım daha embriyolar takipte 5.güne sağlıkla çıkıp testten sağlıkla gelsinde :)

Evet canım dondurulmuş .. hemşire opudan sonra verdi reçeteyi ilaçları almadım daha embriyolar takipte 5.güne sağlıkla çıkıp testten sağlıkla gelsinde :)
anladım cnm benımde ilk denemem ilaçlıydı ve negatifti
2. denemeyi semra hanım ilaçsız deneyelim dedı bakalım ne olacak

ben bir kaç hastaneye görüşmeye gittiğimde pgt bakılan embriyolarda az da olsa bozulma ihtimalinin olduğunu söylediler. kimi %1 kimi %10 bozulma dedi.

anladım cnm benımde ilk denemem ilaçlıydı ve negatifti
2. denemeyi semra hanım ilaçsız deneyelim dedı bakalım ne olacak
Bana da öyle dedi ama ilaçsız transferde adetlerin düzenli olması gerekiyor benim adetlerim düzensiz.çikılata kistim de var bilmiyorum kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…