Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O kadar bekledin canım bak sayılı gün çabuk geçti çoğu gitti azı kaldı.. inşallah sonuda güzel olacak yavruna kavuşacaksın
İnş canım benım hepimiz Allahın izniyle bu yıla hamiş olarak gireceğiz :)) çokça aminnnnn

Kızlar perşembe günü doktorum izinliymiş ilk defa kadın doktora randevu yazdırdım.. sevinç hanım nasıl biri acaba canım sıkıldı şimdi
transferimi sevınç hanım yapmıştı iyi bir doktor cnm ... canını sıkma

Geri sayım başladığından beri heyacanım hergün artıyor. Boğazımla kalbim ve midem arasında bir ılık rüzgar esiyor. İçinde endişe olan bir heyecan. Herkes böyle oluyormu bilmiyorum ama. Allah hepimize yardımcı olsun perşembe rahim duvarı kalınlığı ölçülecek.

xra221 ve R rune nasılsınız kızlar hamilelık nasıl gidiyor?
Rune bi süredir girmiyo neden bilmiyorum.ben iyiyim canım dualarım sizinle biyesilbi kahve jalapeno kavimler göçü ve seninle Rabbim Burda kırık gönül bırakmasın . Ikili test sonucunu bekliyorum.hAftaya çıkar.11.haftada doktor kıza benziyor dedi içimden erkek geçmişti yanlış hissetmisim . Sen nasılsın kardeşinin sonucu çıktı mi ?

Maşallah:)) ben de bugün histereskopi oldum, şimdi eve gidiyorum. İnşallah güzel şeylere vesile olur. Dualarına bu ara çokça ihtiyacımız var canım :)

çıktı cnm frajil x sendromu testi yapıldı yane bu test kişideki zeka geriliğinin anneden geçen genetik bir durum mu olduğuna bakıyorlar şükür temiz çıktı... 3 test daha istedi genetik doktoru oda ocakta çıkacak... ben ve eşimde genetik test yaptırdık daha çıkmadı sonuç aralık 25 'de çıkacak ama ben beklemeyecegım sanırım bu ay adet olursam tedaviye başlıyacagımm

Inşallah iyidir canım.hadi biran önce hamile kal ne olur :)))
inş canım nasip:)) bu halime de şükür bir arkadaşım da tüp bebek yaptırdı acıbademde ama embriyoları 3. gün gelişimi durdu nedenı bılınmıyor üstelık yaşıda genç çok üzüldük ona ... dün bülent tıraşı dinledim tv de rahim transferiyle yurt dışında ilk doğum gerçekleşmiş, bülent hoca artık öyle bir dönem gelecek ki dedi bebeğin gelişimi için anne rahmine ihtiyacımız olmayacak yapay rahim olacak labaratuvarda dedi... birde yumurtası ve spermı olamayan kişilerde ise kök hücre tedavisi uygulanacak yane kısırlık tarih olacak diyordu ... bunlaı dinledikçe daha bir umutlandım inş hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…