İnş canım benım hepimiz Allahın izniyle bu yıla hamiş olarak gireceğiz :)) çokça aminnnnnO kadar bekledin canım bak sayılı gün çabuk geçti çoğu gitti azı kaldı.. inşallah sonuda güzel olacak yavruna kavuşacaksın
başka bayan doktor yok mu cnm sen hangisine aldın?Bende bugün adet oldum yarına randevu aldım sevinç hanıma gönül hoca izinliymiş bakalım hayırlısı bana ne denecek
Çok güler yüzlü pozitif tatlı bir kadın. Opumu o yapmıştı.Kızlar perşembe günü doktorum izinliymiş ilk defa kadın doktora randevu yazdırdım.. sevinç hanım nasıl biri acaba canım sıkıldı şimdi
transferimi sevınç hanım yapmıştı iyi bir doktor cnm ... canını sıkmaKızlar perşembe günü doktorum izinliymiş ilk defa kadın doktora randevu yazdırdım.. sevinç hanım nasıl biri acaba canım sıkıldı şimdi
Bayan doktor antipatisi olan biri dahamiKızlar perşembe günü doktorum izinliymiş ilk defa kadın doktora randevu yazdırdım.. sevinç hanım nasıl biri acaba canım sıkıldı şimdi
Bendede var ne zaman bayan doktora gitsem Sonuç alamamışımdır ve negatif etki bırakmıştır üzerimde :)Bayan doktor antipatisi olan biri dahami
Aaa bana yarın için dün gönül hanıma randevu vermişlerdiBende bugün adet oldum yarına randevu aldım sevinç hanıma gönül hoca izinliymiş bakalım hayırlısı bana ne denecek
Rune bi süredir girmiyo neden bilmiyorum.ben iyiyim canım dualarım sizinle biyesilbi kahve jalapeno kavimler göçü ve seninle Rabbim Burda kırık gönül bırakmasın . Ikili test sonucunu bekliyorum.hAftaya çıkar.11.haftada doktor kıza benziyor dedi içimden erkek geçmişti yanlış hissetmisim . Sen nasılsın kardeşinin sonucu çıktı mi ?
İnşallah canımTeşekkür ederim canım 3 gündür içiyorum inşallah işe yarar
Ben çoğunlukla sevinç hanıma muayene oldum. Sevdim kendisini. Pozitif biriKızlar perşembe günü doktorum izinliymiş ilk defa kadın doktora randevu yazdırdım.. sevinç hanım nasıl biri acaba canım sıkıldı şimdi
Maşallah:)) ben de bugün histereskopi oldum, şimdi eve gidiyorum. İnşallah güzel şeylere vesile olur. Dualarına bu ara çokça ihtiyacımız var canım :)Rune bi süredir girmiyo neden bilmiyorum.ben iyiyim canım dualarım sizinle biyesilbi kahve jalapeno kavimler göçü ve seninle Rabbim Burda kırık gönül bırakmasın . Ikili test sonucunu bekliyorum.hAftaya çıkar.11.haftada doktor kıza benziyor dedi içimden erkek geçmişti yanlış hissetmisim . Sen nasılsın kardeşinin sonucu çıktı mi ?
çıktı cnm frajil x sendromu testi yapıldı yane bu test kişideki zeka geriliğinin anneden geçen genetik bir durum mu olduğuna bakıyorlar şükür temiz çıktı... 3 test daha istedi genetik doktoru oda ocakta çıkacak... ben ve eşimde genetik test yaptırdık daha çıkmadı sonuç aralık 25 'de çıkacak ama ben beklemeyecegım sanırım bu ay adet olursam tedaviye başlıyacagımmRune bi süredir girmiyo neden bilmiyorum.ben iyiyim canım dualarım sizinle biyesilbi kahve jalapeno kavimler göçü ve seninle Rabbim Burda kırık gönül bırakmasın . Ikili test sonucunu bekliyorum.hAftaya çıkar.11.haftada doktor kıza benziyor dedi içimden erkek geçmişti yanlış hissetmisim . Sen nasılsın kardeşinin sonucu çıktı mi ?
Çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır. Sıra transfere geliyorMaşallah:)) ben de bugün histereskopi oldum, şimdi eve gidiyorum. İnşallah güzel şeylere vesile olur. Dualarına bu ara çokça ihtiyacımız var canım :)
cnm geçmiş olsun senle aynı zamanda tedaviye başlıyacagız inş :))Maşallah:)) ben de bugün histereskopi oldum, şimdi eve gidiyorum. İnşallah güzel şeylere vesile olur. Dualarına bu ara çokça ihtiyacımız var canım :)
inş canım nasip:)) bu halime de şükür bir arkadaşım da tüp bebek yaptırdı acıbademde ama embriyoları 3. gün gelişimi durdu nedenı bılınmıyor üstelık yaşıda genç çok üzüldük ona ... dün bülent tıraşı dinledim tv de rahim transferiyle yurt dışında ilk doğum gerçekleşmiş, bülent hoca artık öyle bir dönem gelecek ki dedi bebeğin gelişimi için anne rahmine ihtiyacımız olmayacak yapay rahim olacak labaratuvarda dedi... birde yumurtası ve spermı olamayan kişilerde ise kök hücre tedavisi uygulanacak yane kısırlık tarih olacak diyordu ... bunlaı dinledikçe daha bir umutlandım inş hakkımızda hayırlısı olurInşallah iyidir canım.hadi biran önce hamile kal ne olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?