Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugün bende ordaydım belki karşılaşmış bile olabiliriz :)) kaçta gittiniz

Kızlar tek embriyo 4. Gün blasenta olmuş isterseniz yarın transfer edebiliriz dediler ama istersen teste de yollayabiliriz dediler kararı bana bıraktılar sizce?

Canım tabi ki bol sayıda embtiyon var hiç umutsuz olma olacak hep diyorum inanıyorum.tutmayan embriyonun nasibbi yokmuş eğer nasibi olsa mutlaka dünyaya gelirdi.anne olacaksın hep olumlu düşün öyle dua et imtihanimiz bu inşallah Rabbim yardımcımız olsun çok zor biliyorum zor elde edince de hep korkular oluyor ama kucağımıza alınca unutacağız inşallah

Kızlar tek embriyo 4. Gün blasenta olmuş isterseniz yarın transfer edebiliriz dediler ama istersen teste de yollayabiliriz dediler kararı bana bıraktılar sizce?
Sayfayi 2-3 haftasir eksiksiz takip ediyorum kalabaliksiniz kim neydi bazen unutuyor yada bilmiyorum ama mesajini okuyunca içimden bir ses yükseldi transfer ol diye Rabbim nasip ederse olur inşallah
Pgt ye niye ihtiyaç duyuldu sizde bilmiyorum zaruri bir durum değilse transferi ol duani et gerisini Allah a bırak

başka bayan doktor yok mu cnm sen hangisine aldın?
Valla ben normalde gönül hocanın hastasıyım kendisini de sewerim ama o izinliymiş emre hocanın toplaması varmış yücel beyin ameliyatı gönül hoca yoksa emre bey yücel bey ya daa sevinç hanım dedim sevinç hanım denk geldi

Böle bi saygısızlık görmedim ya arıyorum bağlıyorlar açan yok sonra açılıyor kapatıyorlar meşgule atıyorlar çok sinir oldum Vallaha bu ne ya

Daha önce 2 başarısız deneme oldu için Cnm iptal oldu yapalım test denildi ve 9 kromozomum bozukmuş

Aslında sigara başlı başına zarar bende kullanıyorum ve bırakamıyorumda azalttım ama napıcam inan bilmiyorum
Ben zaten tek tük içiyorum da kahve içince sigara içesim geliyor :) tedaviye başlayınca hiç içmedim opudan sonra da içmedim dün ve bugün başladım :)) o da 2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…