- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
Bugün bende ordaydım belki karşılaşmış bile olabiliriz :)) kaçta gittinizBen
Amh 0.02. Yaş 37.2 yumurta toplandı. 3.gün iyiydi durumları embriyoların fakat 5.gün blast olmamışlardı. Normalde pgt ye gönderileceklerdi ama blast aşamasına gelmedikleri için gönderilemedi. Transfer yapalım mı dediler. Tutma ihtimali çok düşüktü. Ama ben yine de şansımı deneyeyim dedim. Transfer edildi ikisi de fakat olmadı. Şimdi bugün görüşmeye gideceğim. Bu ayın sonunda başlayacağız inşallah
Canım tabi ki bol sayıda embtiyon var hiç umutsuz olma olacak hep diyorum inanıyorum.tutmayan embriyonun nasibbi yokmuş eğer nasibi olsa mutlaka dünyaya gelirdi.anne olacaksın hep olumlu düşün öyle dua et imtihanimiz bu inşallah Rabbim yardımcımız olsun çok zor biliyorum zor elde edince de hep korkular oluyor ama kucağımıza alınca unutacağız inşallahinş canım nasip:)) bu halime de şükür bir arkadaşım da tüp bebek yaptırdı acıbademde ama embriyoları 3. gün gelişimi durdu nedenı bılınmıyor üstelık yaşıda genç çok üzüldük ona ... dün bülent tıraşı dinledim tv de rahim transferiyle yurt dışında ilk doğum gerçekleşmiş, bülent hoca artık öyle bir dönem gelecek ki dedi bebeğin gelişimi için anne rahmine ihtiyacımız olmayacak yapay rahim olacak labaratuvarda dedi... birde yumurtası ve spermı olamayan kişilerde ise kök hücre tedavisi uygulanacak yane kısırlık tarih olacak diyordu ... bunlaı dinledikçe daha bir umutlandım inş hakkımızda hayırlısı olur
Bence transfer ol canım . Saglikliysa inşallah tutunur sana sımsıkı .Kızlar tek embriyo 4. Gün blasenta olmuş isterseniz yarın transfer edebiliriz dediler ama istersen teste de yollayabiliriz dediler kararı bana bıraktılar sizce?
Sayfayi 2-3 haftasir eksiksiz takip ediyorum kalabaliksiniz kim neydi bazen unutuyor yada bilmiyorum ama mesajini okuyunca içimden bir ses yükseldi transfer ol diye Rabbim nasip ederse olur inşallahKızlar tek embriyo 4. Gün blasenta olmuş isterseniz yarın transfer edebiliriz dediler ama istersen teste de yollayabiliriz dediler kararı bana bıraktılar sizce?
Valla ben normalde gönül hocanın hastasıyım kendisini de sewerim ama o izinliymiş emre hocanın toplaması varmış yücel beyin ameliyatı gönül hoca yoksa emre bey yücel bey ya daa sevinç hanım dedim sevinç hanım denk geldibaşka bayan doktor yok mu cnm sen hangisine aldın?
Nasıl ya anlamadımAaa bana yarın için dün gönül hanıma randevu vermişlerdi
Arıyorum arıyorum kimse açmıyoo böle bi yalan neden acaba hastası var dolu demek daha dügün ve doğru diilmi artık donmuş transfer başlangıcı olduğu için mi kaale alınmıyoo ben anlamadımNasıl ya anlamadım
Cnm sana çarşambaya mı verdiler gerçekten randevuyuAaa bana yarın için dün gönül hanıma randevu vermişlerdi
Ben böle bişi görmedim ya yarın gittiğimde ben orda görücem hani izinliydi diye sorucam ne diyecekler niye böle bi yalan söylüyorlar ki nasıl bi sinir kırgınlıkla başlıycam ben bu tedaviye anlamadım doğrusuCnm sana çarşambaya mı verdiler gerçekten randevuyu
Daha önce 2 başarısız deneme oldu için Cnm iptal oldu yapalım test denildi ve 9 kromozomum bozukmuşSayfayi 2-3 haftasir eksiksiz takip ediyorum kalabaliksiniz kim neydi bazen unutuyor yada bilmiyorum ama mesajini okuyunca içimden bir ses yükseldi transfer ol diye Rabbim nasip ederse olur inşallah
Pgt ye niye ihtiyaç duyuldu sizde bilmiyorum zaruri bir durum değilse transferi ol duani et gerisini Allah a bırak
Ben zaten tek tük içiyorum da kahve içince sigara içesim geliyor :) tedaviye başlayınca hiç içmedim opudan sonra da içmedim dün ve bugün başladım :)) o da 2 taneAslında sigara başlı başına zarar bende kullanıyorum ve bırakamıyorumda azalttım ama napıcam inan bilmiyorum
Bence transfer ol cnmKızlar tek embriyo 4. Gün blasenta olmuş isterseniz yarın transfer edebiliriz dediler ama istersen teste de yollayabiliriz dediler kararı bana bıraktılar sizce?
Canım sen hastaneye gitmiştin bir şey demediler mi iğne falan vurulsan ya da memoriale ulaşmaya çalışsanBu seferde kırmızı lekelenmem var
Allahım icimi ferahlat.. korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok nolur bana da dua edin
Burda iğne satılmıyor yasak canım memoriali aradım aynı ilaclara devam et dedilerCanım sen hastaneye gitmiştin bir şey demediler mi iğne falan vurulsan ya da memoriale ulaşmaya çalışsan
Kardeşim Allah şifa versin tez zamanda güzel haberlerle dön inşaAllah Balım haber bekliyoruzBurda iğne satılmıyor yasak canım memoriali aradım aynı ilaclara devam et dediler
Amiin canım inşAllah Allahdan tek isteğim tutunmasıKardeşim Allah şifa versin tez zamanda güzel haberlerle dön inşaAllah Balım haber bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?