Nasıl ya anlamadım
Canım aradılar beniCnm sana çarşambaya mı verdiler gerçekten randevuyu
Canım kndine çok dikkat et uzan ayakta çok kalma bol bol dua et inşallah sağlıkla sıkı sıkı sana tutunur bebişin bizde duacıyız sana stres yapma sakınBurda iğne satılmıyor yasak canım memoriali aradım aynı ilaclara devam et dediler
Allah razı olsun hepinizden yalnız olucam yani ben böyle istedim Antalya’dan geliyorum transfere inatla eşime gelme dedim. Stres istemiyorum çünkü transfer sonrası taksiyle Pendik gidicem bir kaç gün akrabam da kalıcam baştan sonra ne yapmam gerekli bilmiyorum bilenler lütfen bilgi versin ne yemeli içmeliyim hareketin zararı olur muCanım kndine çok dikkat et uzan ayakta çok kalma bol bol dua et inşallah sağlıkla sıkı sıkı sana tutunur bebişin bizde duacıyız sana stres yapma sakın
Cnm ben Gönül hocaya verilmediği için değil ordayken neden yok izinli dediler diye sinir oldum ondan da haberim yoktu burdan öğrendim yaCanım aradılar beni
Gönül hanımın acil ani işi çıkmış çarşamba randevularını başka dr a kaydırıyorlarmış benide kaydırdılar
Cnm hiç stres olma ben sana şöyle söyliyim benim ilk iki denemem devletteydi ve ben 12 şer gün ilk dışarı çıkmadım hep yattım sadecee iğne için kalktım olmadı hiç tutmadı 3.denemem memorialdaydı arefe günü transfer oldum 2 saatlik yolla eve geldim ertesi gün bayram 4 saatlik yola gittim hiç yatmadım oturdum yürüdüm yol gittim hep ama ağır kaldırmadım eğilmedim uzanmadım tuttu ama malesef 8.haftada kaybettim.sen yüreğini ferah tut olacağı varsa oluyoo zıplasanda hoplasanda oluyoo.sadece. Ağır kaldırma eğilme uzanma çok ağır iş yapma sakın bide hep ii düşün olacağına inan Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahAllah razı olsun hepinizden yalnız olucam yani ben böyle istedim Antalya’dan geliyorum transfere inatla eşime gelme dedim. Stres istemiyorum çünkü transfer sonrası taksiyle Pendik gidicem bir kaç gün akrabam da kalıcam baştan sonra ne yapmam gerekli bilmiyorum bilenler lütfen bilgi versin ne yemeli içmeliyim hareketin zararı olur mu
Orada olduğu kanaatine nasıl vardın?Cnm ben Gönül hocaya verilmediği için değil ordayken neden yok izinli dediler diye sinir oldum ondan da haberim yoktu burdan öğrendim ya
Sen dedin ya buraya yazmışssın bana verdiler ama diyeOrada olduğu kanaatine nasıl vardın?
Bak burda işteAaa bana yarın için dün gönül hanıma randevu vermişlerdi
Allah razı olsun canım inan sende benim hep dualarımdasın inşAllah 2018 anneleri oluruzCanım kndine çok dikkat et uzan ayakta çok kalma bol bol dua et inşallah sağlıkla sıkı sıkı sana tutunur bebişin bizde duacıyız sana stres yapma sakın
Senin transfer ne zaman canım?Ben zaten tek tük içiyorum da kahve içince sigara içesim geliyor :) tedaviye başlayınca hiç içmedim opudan sonra da içmedim dün ve bugün başladım :)) o da 2 tane
Amiinn inşallah canım benimAllah razı olsun canım inan sende benim hep dualarımdasın inşAllah 2018 anneleri oluruz
Böle bi saygısızlık görmedim ya arıyorum bağlıyorlar açan yok sonra açılıyor kapatıyorlar meşgule atıyorlar çok sinir oldum Vallaha bu ne ya
Sen dedin ya buraya yazmışssın bana verdiler ama diye
Ya ama bak DÜN verdiler diye yazdımBak burda işte
Canım benim embriyolar teste gitti (pgt) sonuç bekliyoruz daha 4 gün oldu .. inşallah sağlıklı gelirlerSenin transfer ne zaman canım?
Yapçak bişe yok napalımYa ama bak DÜN verdiler diye yazdım
Bugün gelişmiş bu gönül hanımın yarın olmama işi
Bana dünkü gelen msjda ramdevum gönül hanımaydı evet
Ama sen yazdıktan sonra sana bana dünkü verilen randevu diye yazdım
Seninle burada yazıştıktan sonra aradılar kaydırdılar sevinç hanıma
Sevinç Hanım da çok iyi merak etmeyinYapçak bişe yok napalım
Biliyorum cnm daha önce bi kere muayene olmuştum yumurta takibinde ama gönül hanım benim ordaki bankodan kartını ilk gittiğimde rastgele aldığım doktor ondan sonrada hep ona muayene oldum bi kere sevinç hanım bi kerede emre bey denk gelmişti.hikayeyi baştan sona bilen her yaşadığıma tanıklık eden oydu yani her gidişinde gel farklı doktor denk gelince en baştan en baştan herşeyi anlatmak sıkıcı yorucu ve herşeyi en baştan yaşamaya sebep oluyoo malesef.bide sevdim ben gönül hocayı.şöyle söyliyim embriyolar pgt ye gitti sonuç bekliyor uz ve 15-20 günde çıkacak demişlerdi 10. gün müydü neydi akşam saat 7 de gönül hoca aradı müjde vermek için düşün ki embriyologlar ondan 3 gün sonra aradı çok naif ve çok ilgiliydi o yüzden.Kaç saatte olsa bekliyordum onu yani.Sevinç Hanım da çok iyi merak etmeyin
Anladım canım sende haklısın benim muayenelerimde hep Gönül Hanımla oldu son iki muayeneme Sevinç Hanım girdi inşallah bana müjdeli haberi verir bende pgt sonucu bekliyorum :)Biliyorum cnm daha önce bi kere muayene olmuştum yumurta takibinde ama gönül hanım benim ordaki bankodan kartını ilk gittiğimde rastgele aldığım doktor ondan sonrada hep ona muayene oldum bi kere sevinç hanım bi kerede emre bey denk gelmişti.hikayeyi baştan sona bilen her yaşadığıma tanıklık eden oydu yani her gidişinde gel farklı doktor denk gelince en baştan en baştan herşeyi anlatmak sıkıcı yorucu ve herşeyi en baştan yaşamaya sebep oluyoo malesef.bide sevdim ben gönül hocayı.şöyle söyliyim embriyolar pgt ye gitti sonuç bekliyor uz ve 15-20 günde çıkacak demişlerdi 10. gün müydü neydi akşam saat 7 de gönül hoca aradı müjde vermek için düşün ki embriyologlar ondan 3 gün sonra aradı çok naif ve çok ilgiliydi o yüzden.Kaç saatte olsa bekliyordum onu yani.
Canım hiç sıkma kendini her şey güzel olacak öyle İnan.. benim de 9. Kromozomda bozukluğum varmış ben nasıl doğmuşum.. hem de 14 yıl sonraAllah razı olsun hepinizden yalnız olucam yani ben böyle istedim Antalya’dan geliyorum transfere inatla eşime gelme dedim. Stres istemiyorum çünkü transfer sonrası taksiyle Pendik gidicem bir kaç gün akrabam da kalıcam baştan sonra ne yapmam gerekli bilmiyorum bilenler lütfen bilgi versin ne yemeli içmeliyim hareketin zararı olur mu
Daha önce ki tedavide doktorum kadındı..Bir daha mı asla dedim. Böyle negatif ruh emen bir kadın ne gördüm ne tanıdım.. ön yargı oluştu sonucundaBayan doktor antipatisi olan biri dahami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?