Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Her doktor farklı bir şey söylüyor 2.gün transfer edip anne rahmi daha sağlıklı gelişim gösteren embriyo hemen transfer edilmeli diyen de var 5.güne çıksın teste gitsin diyende var embriyo pgt de zarar görüyo diyen de var zarar görmez diyende var .. Allahım sen isteyen herkese içlerinde de bize hayırla sağlıkla bir evlat nasip et .. süreç beni yordu

demek oluyorki ne desek ne yapsak boş nasipten ötesi yok. çok düşünüp kafanı bulandırma. bende pgt konusunda biraz kafa karışıklığı yaşadım. ama demek böyle olması gerekiyor nasibin ötesi yok. allahın ol demesi gerek. mucizeler inanırsak gerçekleşirmiş. sakin ve rahat ol. pgt den çok sayıda embriyon dönsün inşallah tek denemede anne olasın

Sağol canım Allah razı olsun inşallah

Neden gittin ki hemşireleri çağırman lazımdı

5aa idi cnm taze transferdi pgt yapilmadi. Baska embrymda yok bi tanesi gelisebldi sifirdan tedaviye baslmk gerekecek
inşallah değerler artar. eğer artmazsada kürtaja gerek kalmadın kurtulursun inşallah. temennim her aşama yıpratıcı bir umut güzel haber bekleyeceğim

Kızlar merhaba benim eşim de bu cumartesi merkezde semen verecek. Haftaya salı ya da çarşamba adet günüm sizce hemen tedaviye başlarlar mı? Öncesinde ilk muayenemi Gönül Hanım' a olmuştum.

Semra Hanım yaptı transferimi 5. Gün 6aa embriyo dedi bakalım ayın 15 de test yapıcam şimdide eve geldim oturuyorum. Arkadaşımdayım yatıp daha da fazlalık yapmamaya çalışıyorum eve gidene kadar.
Hayırlı olsun :) ilk iki gün oturmak yerine uzanmaya çalışsan daha iyi olur ya da en azından uzanakarak oturmaya çalış :)

Aaaa gerçekten mi tamam ayaklarımı uzatayım arkadaşım da kaldım için ev de ki kadar rahat olamıyorum ayıp olmasın diye
hayırlı olsun abimin eşine dru transfer sonrasında 3 gün zaruri ihtiyaçların hariç kalkma hep uzanıp dinlen demişti cnm

Kızlar merhaba benim eşim de bu cumartesi merkezde semen verecek. Haftaya salı ya da çarşamba adet günüm sizce hemen tedaviye başlarlar mı? Öncesinde ilk muayenemi Gönül Hanım' a olmuştum.

Merhaba bende geçen ay Semra Hanıma muayene oldum eşim sperm testi verdi banada amh testi yapıldı eşimin sperm sonucunda aynı gün sadece sperm sayısı çıktı ertesi günde detaylı sonucu çıkıyor ve eşini androloğa yönlendiriyor senin özel bir rahatsızlığın varsa druna muayene olmanı istiyor ondan sonra tedaviye başlanıyor mesela benim polikistik böbrek rahatsızlığım var beni hem genetik birimine yönlendirdiler hemde nefroloğa muayene olmam istendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…