Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba benim eşim de bu cumartesi merkezde semen verecek. Haftaya salı ya da çarşamba adet günüm sizce hemen tedaviye başlarlar mı? Öncesinde ilk muayenemi Gönül Hanım' a olmuştum.
Benim bi sorunum yok canım yani bilindik bir sorunum yok. Daha fazla beklemek istemiyorum bir an önce tedaviye başlamak istiyorum.

Amh testi yapıldı bana bu arada...

Eğer değerler uygunsa başlarsın, ctesi örnek vermek için gittiğinizde sonuç çıkınca doktor mutlaka baksın şu gün adet olcam tedavi olmak istiyorum diye belirtir dosyanıza not aldırırsanoz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Arkadaşlar eşime muhasebeci bugün ödeme sonrası testten negatif gelirse ödediğiniz paranın yüzde 20 sini iade ediyoruz demiş size böyle birşey söylenildi mi .. bizim pgtye giden embriyolardan birini sonradan eklemişlerdi bizimde içimize şüphe düşmüştü eşim bunu ticari amaçla yaptıysanız sıkıntı çıkartırım demişti bugünde ödeme sonrası tekrar görüşünce eşim böyle söylemiş menekşe hanım canımız sıkıldı biraz ne demek istiyo bunlar şimdi ilk defa duyduk bunu

1000 tl para yani onu bana verse nolur vermese ne olur da neden böyle birşey dedi bizim kafamız karıştı .. zaten zaman geçmiyordu şimdi pgt sonucu gelene kadar hiç geçmez ooff ya

1000 tl para yani onu bana verse nolur vermese ne olur da neden böyle birşey dedi bizim kafamız karıştı .. zaten zaman geçmiyordu şimdi pgt sonucu gelene kadar hiç geçmez ooff ya
Transfer dahil ücreti ödüyoruz en başta. Transfer iptal edilirse paket fiyatın %20si geri veriliyor. İkinci tedavide öyle olmuştu benim

Eğer transfer gerçekleşmez ise yüzde yirmisi iyade ediliyor.

Ewet cnm menekşe hanım eşimi aradığında demiş bu transfer iptal demek oluyor ya o yüzden o kısmını geri veriyorlar yani.hatta eşim bana dememiş çünkü o süreçte ben çok stresliydim duyupta ümidimi kaybetmeyim üzülmeyim diye dememiş.pgt den sağlıklı geldiği haberinden sonra dedi.yani kötü bi niyet yok cnm

Evet benimkide sabah konuştu şimdi dedi bana sende bişey var söyle diyince bende panik oldum açıkcası

Eğer eşinin sperm değerleri de uygunsa hemen başlatırlar diye düşünüyorum, eşimin morfoloji %1 hareketlilik 1 çıktığı için androlog bi ilaç verdi 1ay onu kullanacak benim işlemim de ay sonunu bulur hayırlısı olsun cnm

Hangi ilacı verdi canim benim eşimde proxeed plus klomen ve evicap kullandı

Hangi ilacı verdi canim benim eşimde proxeed plus klomen ve evicap kullandı
Neofortil 60tablet takviye edici gıda yazıyor ilaç değil yani reçete geçmiyor 150tl eşimin sperm sayısında problem yok morfoloji ve hareketlilikte sorun var soruna göre ilaç veriyorlar galiba eşin fayda gördümü peki ne durumdasınız dr bu ilacı iç eşinde adetin 2.veya3.günü gelsin demiş

N
Neofortil benim eşimde kullandı o zaman 350 tl idi 300 e almıştık hiç düzelme olmamıştı sizde işe yarar inşallah

Canım bizimde daha önce değerlerimiz düşüktü geçen ocak ayında yaptırdığımız testte sonuç morfoloji 3 ileri hareketlimiz 7 çıkmıştı. Proxeed plus kullandık 7 8 oldu nerdeyse. 4 ay önceki testte sonuç ileri hareketli 32 morfoloji 15 çıktı ama hala gebelik yok. 2 senedir bekliyoruz

inşallah faydalı olur içeriği çok iyi yan etkisi de yokmuş aynı zamanda d vitamini de kullanıyoruz
Kişiden kişiye değişiyor bu ilaçlar doktor bize al bu ilacı geri gelmene gerek kalmıcak zaten dedi .. biraz araştırdım iyiymişte .. hiç etki etmedi .. sadece bu değil evicap zinco ilaçlar işe yaramayınca kürlere döndüm havuç suyu keçi boynuzu incir çakşır karışım Allah ne verdiyse :))) yok olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…