Benim bi sorunum yok canım yani bilindik bir sorunum yok. Daha fazla beklemek istemiyorum bir an önce tedaviye başlamak istiyorum.Merhaba bende geçen ay Semra Hanıma muayene oldum eşim sperm testi verdi banada amh testi yapıldı eşimin sperm sonucunda aynı gün sadece sperm sayısı çıktı ertesi günde detaylı sonucu çıkıyor ve eşini androloğa yönlendiriyor senin özel bir rahatsızlığın varsa druna muayene olmanı istiyor ondan sonra tedaviye başlanıyor mesela benim polikistik böbrek rahatsızlığım var beni hem genetik birimine yönlendirdiler hemde nefroloğa muayene olmam istendi.
Amh testi yapıldı bana bu arada...Merhaba bende geçen ay Semra Hanıma muayene oldum eşim sperm testi verdi banada amh testi yapıldı eşimin sperm sonucunda aynı gün sadece sperm sayısı çıktı ertesi günde detaylı sonucu çıkıyor ve eşini androloğa yönlendiriyor senin özel bir rahatsızlığın varsa druna muayene olmanı istiyor ondan sonra tedaviye başlanıyor mesela benim polikistik böbrek rahatsızlığım var beni hem genetik birimine yönlendirdiler hemde nefroloğa muayene olmam istendi.
Eğer değerler uygunsa başlarsın, ctesi örnek vermek için gittiğinizde sonuç çıkınca doktor mutlaka baksın şu gün adet olcam tedavi olmak istiyorum diye belirtir dosyanıza not aldırırsanoz sıkıntı olmaz diye düşünüyorumAmh testi yapıldı bana bu arada...
Transfer dahil ücreti ödüyoruz en başta. Transfer iptal edilirse paket fiyatın %20si geri veriliyor. İkinci tedavide öyle olmuştu benim1000 tl para yani onu bana verse nolur vermese ne olur da neden böyle birşey dedi bizim kafamız karıştı .. zaten zaman geçmiyordu şimdi pgt sonucu gelene kadar hiç geçmez ooff ya
Ay canım sağol içim rahatladı yaTransfer dahil ücreti ödüyoruz en başta. Transfer iptal edilirse paket fiyatın %20si geri veriliyor. İkinci tedavide öyle olmuştu benim
Eğer transfer gerçekleşmez ise yüzde yirmisi iyade ediliyor.Arkadaşlar eşime muhasebeci bugün ödeme sonrası testten negatif gelirse ödediğiniz paranın yüzde 20 sini iade ediyoruz demiş size böyle birşey söylenildi mi .. bizim pgtye giden embriyolardan birini sonradan eklemişlerdi bizimde içimize şüphe düşmüştü eşim bunu ticari amaçla yaptıysanız sıkıntı çıkartırım demişti bugünde ödeme sonrası tekrar görüşünce eşim böyle söylemiş menekşe hanım canımız sıkıldı biraz ne demek istiyo bunlar şimdi ilk defa duyduk bunu
Ewet cnm menekşe hanım eşimi aradığında demiş bu transfer iptal demek oluyor ya o yüzden o kısmını geri veriyorlar yani.hatta eşim bana dememiş çünkü o süreçte ben çok stresliydim duyupta ümidimi kaybetmeyim üzülmeyim diye dememiş.pgt den sağlıklı geldiği haberinden sonra dedi.yani kötü bi niyet yok cnmArkadaşlar eşime muhasebeci bugün ödeme sonrası testten negatif gelirse ödediğiniz paranın yüzde 20 sini iade ediyoruz demiş size böyle birşey söylenildi mi .. bizim pgtye giden embriyolardan birini sonradan eklemişlerdi bizimde içimize şüphe düşmüştü eşim bunu ticari amaçla yaptıysanız sıkıntı çıkartırım demişti bugünde ödeme sonrası tekrar görüşünce eşim böyle söylemiş menekşe hanım canımız sıkıldı biraz ne demek istiyo bunlar şimdi ilk defa duyduk bunu
Evet benimkide sabah konuştu şimdi dedi bana sende bişey var söyle diyince bende panik oldum açıkcasıEwet cnm menekşe hanım eşimi aradığında demiş bu transfer iptal demek oluyor ya o yüzden o kısmını geri veriyorlar yani.hatta eşim bana dememiş çünkü o süreçte ben çok stresliydim duyupta ümidimi kaybetmeyim üzülmeyim diye dememiş.pgt den sağlıklı geldiği haberinden sonra dedi.yani kötü bi niyet yok cnm
Hiç panik olma cnm dua et hayırlısını iste senin daha fazla embriyon gitti pgt ye inşallah hepsi ii gelir şansın daha yüksek yani cnmm merak etmeEvet benimkide sabah konuştu şimdi dedi bana sende bişey var söyle diyince bende panik oldum açıkcası
Eğer eşinin sperm değerleri de uygunsa hemen başlatırlar diye düşünüyorum, eşimin morfoloji %1 hareketlilik 1 çıktığı için androlog bi ilaç verdi 1ay onu kullanacak benim işlemim de ay sonunu bulur hayırlısı olsun cnmAmh testi yapıldı bana bu arada...
Sağol canım inşallah sağlıklı dönerHiç panik olma cnm dua et hayırlısını iste senin daha fazla embriyon gitti pgt ye inşallah hepsi ii gelir şansın daha yüksek yani cnmm merak etme
Hangi ilacı verdi canim benim eşimde proxeed plus klomen ve evicap kullandıEğer eşinin sperm değerleri de uygunsa hemen başlatırlar diye düşünüyorum, eşimin morfoloji %1 hareketlilik 1 çıktığı için androlog bi ilaç verdi 1ay onu kullanacak benim işlemim de ay sonunu bulur hayırlısı olsun cnm
Neofortil 60tablet takviye edici gıda yazıyor ilaç değil yani reçete geçmiyor 150tl eşimin sperm sayısında problem yok morfoloji ve hareketlilikte sorun var soruna göre ilaç veriyorlar galiba eşin fayda gördümü peki ne durumdasınız dr bu ilacı iç eşinde adetin 2.veya3.günü gelsin demişHangi ilacı verdi canim benim eşimde proxeed plus klomen ve evicap kullandı
Neofortil benim eşimde kullandı o zaman 350 tl idi 300 e almıştık hiç düzelme olmamıştı sizde işe yarar inşallahNeofortil 60tablet takviye edici gıda yazıyor ilaç değil yani reçete geçmiyor 150tl eşimin sperm sayısında problem yok morfoloji ve hareketlilikte sorun var soruna göre ilaç veriyorlar galiba eşin fayda gördümü peki ne durumdasınız dr bu ilacı iç eşinde adetin 2.veya3.günü gelsin demiş
Allah tamamına erdirsin canimm benim ben de bi an tereddüt ettim bakalım yarın gidicem inş bi sorun cikmazBenimde öyle olmuştu 3 gün hiç fark yok 8 haftalık hamileyim şu an
Canım bizimde daha önce değerlerimiz düşüktü geçen ocak ayında yaptırdığımız testte sonuç morfoloji 3 ileri hareketlimiz 7 çıkmıştı. Proxeed plus kullandık 7 8 oldu nerdeyse. 4 ay önceki testte sonuç ileri hareketli 32 morfoloji 15 çıktı ama hala gebelik yok. 2 senedir bekliyoruzEğer eşinin sperm değerleri de uygunsa hemen başlatırlar diye düşünüyorum, eşimin morfoloji %1 hareketlilik 1 çıktığı için androlog bi ilaç verdi 1ay onu kullanacak benim işlemim de ay sonunu bulur hayırlısı olsun cnm
inşallah faydalı olur içeriği çok iyi yan etkisi de yokmuş aynı zamanda d vitamini de kullanıyoruzN
Neofortil benim eşimde kullandı o zaman 350 tl idi 300 e almıştık hiç düzelme olmamıştı sizde işe yarar inşallah
Kişiden kişiye değişiyor bu ilaçlar doktor bize al bu ilacı geri gelmene gerek kalmıcak zaten dedi .. biraz araştırdım iyiymişte .. hiç etki etmedi .. sadece bu değil evicap zinco ilaçlar işe yaramayınca kürlere döndüm havuç suyu keçi boynuzu incir çakşır karışım Allah ne verdiyse :))) yok olmadıinşallah faydalı olur içeriği çok iyi yan etkisi de yokmuş aynı zamanda d vitamini de kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?