normal yoldan gebelik oluşabilmesi için ileri hareketlinin 45 olması iyiymiş, siz ilk etapta aşılama mı yaptırmak istiyordunuz cnm bu değerler tüp bebek için uygun mikroenjeksiyon yöntemiyle normal morfolojide sperm ve hareketli spermleri seçiyorlar nasılsaCanım bizimde daha önce değerlerimiz düşüktü geçen ocak ayında yaptırdığımız testte sonuç morfoloji 3 ileri hareketlimiz 7 çıkmıştı. Proxeed plus kullandık 7 8 oldu nerdeyse. 4 ay önceki testte sonuç ileri hareketli 32 morfoloji 15 çıktı ama hala gebelik yok. 2 senedir bekliyoruz
cnm ne diyeceğimi bilemıyorum işte erken test yaptırmanın dezavantajı birebir şahit oldun kimyasal gebelık yaşadığına ... Allahtan ümit kesilmez hayırlısı buymuş diyip yola devam etmekten başka çaremız yokKanamam yok cnm ama pek umudumuz da yok ya cok az bir artis var
cnm benım embriyolarımda pgt ye gitmedı ama ilk denemem negatif öyle düşünmePgt giden embriyolarla ya düşük ya negatif sonuç oluyor taze transferde daha çok pozitif ve sağlıklı gebelik varokudukça yolladığıma pişman oldum
Cnm sende mi kimyasal gebelik yasamistin? Sanki oyle hatrliyrm senin degeerlern nasildi nezmn adet olduncnm ne diyeceğimi bilemıyorum işte erken test yaptırmanın dezavantajı birebir şahit oldun kimyasal gebelık yaşadığına ... Allahtan ümit kesilmez hayırlısı buymuş diyip yola devam etmekten başka çaremız yok
yook cnm ben hiç gebelık yaşamadım 10. gün test yaptırdığımda değerim 0.45 çıktı ertesi günde adet oldum zatenCnm sende mi kimyasal gebelik yasamistin? Sanki oyle hatrliyrm senin degeerlern nasildi nezmn adet oldun
Merhaba ne yaptin nasilsinCnm sende mi kimyasal gebelik yasamistin? Sanki oyle hatrliyrm senin degeerlern nasildi nezmn adet oldun
Valla karalari bagladim dunden beri berbat hossedyrm hic umudum yok.yrn gonul hanimla randevm var bhcg yapilcak ve muayene olacakmsm. Ya kimyasal gebelik yada dis gebelik gbi bir suphe var sanrm. Bnmki dususe gecmedi cnku az da olsa artiyor o yuzden dis gebelik varmi diye de bakilacak ins oyle brsy olmaz. Bu saatten snra bu tablonun duzelecegni inanmiyrm ztn hastanede umutlu konusmadi riskli gozukuyor gecmis olsn dediMerhaba ne yaptin nasilsin
Yanlis hatirlamisim demekki ins bu transfernde saglikli dvm eden gebeligin olur cnm. Keske bnmde dondrlmusum olsa da bir an once deneyblilseydim.yook cnm ben hiç gebelık yaşamadım 10. gün test yaptırdığımda değerim 0.45 çıktı ertesi günde adet oldum zaten
İkinci sdenemede indirim var, ilk denemenin raporlu fiyatı gibi bir şeydi. Biraz kendini toparla vücut olarak da kafa olarak da. Ek gıdalar takviyeler falan al sana tavsiyem. Ben ikinci tedavi için çok acele ettim, hem az yumurtam oldu hem de sağlıklı bulamadık, sonra daha fazla bekledim, şimdi iyi ki acele etmedim diyebiliyorum.Kizlar simdi bnm durumum parlak gitmiyor adet olduktn snra sifirdan tedaviye baslamak icin nekdr sure gecmesi gerekiyor? Bnm hic dondrlmusum olusmamisti cnku. Birde ikinci denemede bir indrm oluyor diye biliyrm nekdr oduyorz bilen varmi?
Ayni sabirsizligi yasiyrm suan bir an once tedaviye baslayayim istyrm doktr ne derse oyle yaparz ztn. Senin suan durumun ne cnm? Evt degerime yrn baktrcm suana kdrki degerlermİkinci sdenemede indirim var, ilk denemenin raporlu fiyatı gibi bir şeydi. Biraz kendini toparla vücut olarak da kafa olarak da. Ek gıdalar takviyeler falan al sana tavsiyem. Ben ikinci tedavi için çok acele ettim, hem az yumurtam oldu hem de sağlıklı bulamadık, sonra daha fazla bekledim, şimdi iyi ki acele etmedim diyebiliyorum.
Değerini yarın mı baktıracaksın bi daha, düşmeye başladı mı?
canm benım dondurulmuşlarım olduğu halde 3 ay bekledım bu ay 2. denemeye başlıyacagım inş ... sen de en az 3 ay bekle benım fikrimce , ama yumurta rezerven çok az ise bilemeyeceğim bir doktora danış istersenKizlar simdi bnm durumum parlak gitmiyor adet olduktn snra sifirdan tedaviye baslamak icin nekdr sure gecmesi gerekiyor? Bnm hic dondrlmusum olusmamisti cnku. Birde ikinci denemede bir indrm oluyor diye biliyrm nekdr oduyorz bilen varmi?
Evet durumun pek parlak görünmüyor. Yakın zamanda aynı olmasa da benzer bir durum yaşadım. Benim değerim düşük başlamıştı ama düzenli katladı başta. Hep olumlu düşündüm ama bi taraftan da olumsuz örnekleri de gördüm konuları yazanları irdeledikçe. Sonucu kötü oldu belki ama o süreçte kendimi farkında olmadan en kötüye de hazırlamışım ki bi tık altı olduğuna şükrettim.Kizlar simdi bnm durumum parlak gitmiyor adet olduktn snra sifirdan tedaviye baslamak icin nekdr sure gecmesi gerekiyor? Bnm hic dondrlmusum olusmamisti cnku. Birde ikinci denemede bir indrm oluyor diye biliyrm nekdr oduyorz bilen varmi?
Aynen ben de tam bunu yazacaktım sen bahsetmişsin canım. 94-127 idi değerlerim, 9-11.günlerde. Aslında duruma yarın olmadan ümitsiz bakmamak lazım. İnşallah artış beklenen gibi olurEvet durumun pek parlak görünmüyor. Yakın zamanda aynı olmasa da benzer bir durum yaşadım. Benim değerim düşük başlamıştı ama düzenli katladı başta. Hep olumlu düşündüm ama bi taraftan da olumsuz örnekleri de gördüm konuları yazanları irdeledikçe. Sonucu kötü oldu belki ama o süreçte kendimi farkında olmadan en kötüye de hazırlamışım ki bi tık altı olduğuna şükrettim.
Senin duruma gelince 7.günü yapmamış olsa idin 9 gün ilk değerin çok iyi. 11.gün artış yetersiz ama var. 13 gün 2ye katlama ihtimali de var. B BiYesilBiKahve nin başına gelmişti benzeri ve tek yumurta ikizlerine hamile idi. Yarına kadar sabır tavsiye ediyorum sana kendini fazla üzmeden. Yarın belki 260-300 gibi bir değer göreceksin kendini boşa üzmüş olacaksın. Kötü bi sonuç görürsen de zaten yarın üzüleceksin bugünden üzme kendini.
Tedaviye tekrar ikinci adetinle baslayabiliyorsun bir sorun yoksa. Bin lira civarı bir indirim oluyor.inşallah yarın güzel haberler verirsin bize ve bunlara gerek kalmaz.
Yorumun icin cok sagol cnm sanki vucudumdaki belirtiler bile geriliyor gbi hissedyrm ya psikolojik yada gercktn hormon degerm dusuyor ondan. Bakalim yarin onemli bzm icin keske guzel hbrler vereblrsem ama cok parlak gozukmuyor. HakkmiZda hayirlisi bakalimEvet durumun pek parlak görünmüyor. Yakın zamanda aynı olmasa da benzer bir durum yaşadım. Benim değerim düşük başlamıştı ama düzenli katladı başta. Hep olumlu düşündüm ama bi taraftan da olumsuz örnekleri de gördüm konuları yazanları irdeledikçe. Sonucu kötü oldu belki ama o süreçte kendimi farkında olmadan en kötüye de hazırlamışım ki bi tık altı olduğuna şükrettim.
Senin duruma gelince 7.günü yapmamış olsa idin 9 gün ilk değerin çok iyi. 11.gün artış yetersiz ama var. 13 gün 2ye katlama ihtimali de var. B BiYesilBiKahve nin başına gelmişti benzeri ve tek yumurta ikizlerine hamile idi. Yarına kadar sabır tavsiye ediyorum sana kendini fazla üzmeden. Yarın belki 260-300 gibi bir değer göreceksin kendini boşa üzmüş olacaksın. Kötü bi sonuç görürsen de zaten yarın üzüleceksin bugünden üzme kendini.
Tedaviye tekrar ikinci adetinle baslayabiliyorsun bir sorun yoksa. Bin lira civarı bir indirim oluyor.inşallah yarın güzel haberler verirsin bize ve bunlara gerek kalmaz.
Yarın ola hayrola, Allah inşallah güzel seyler gösterir canımYorumun icin cok sagol cnm sanki vucudumdaki belirtiler bile geriliyor gbi hissedyrm ya psikolojik yada gercktn hormon degerm dusuyor ondan. Bakalim yarin onemli bzm icin keske guzel hbrler vereblrsem ama cok parlak gozukmuyor. HakkmiZda hayirlisi bakalim
Ins cnm cok sagolYarın ola hayrola, Allah inşallah güzel seyler gösterir canım
Cnm seninde mj daha once buna benzer bir deger artisin oldu hatrliyrsan o degerlri ve snrasinj yazarmisinYarın ola hayrola, Allah inşallah güzel seyler gösterir canım
Yazmıştım yukarıda ama seni etiketlememişim. 9-94 11-127 13-273 şeklindeydi canım benim de 3 gün değerlerim. İkiz gebelikti hem de, sonra farklı sebeplerden devam etmedi ama ikiz olmasaydı herhangi bir problemimiz yoktu. O yüzden yarını görmeden üzülme diyorum.Cnm seninde mj daha once buna benzer bir deger artisin oldu hatrliyrsan o degerlri ve snrasinj yazarmisin
Gormemisim cnm cok sagol benim 9 ve 11. Gun degerlerm arasindaki artisa cok benziyor demen gbi yrni bi bekleyelim. Cok stres yasadm uzuldm ama ins zarar vermemisimdr. Senin kacinci haftada sonlandi ikiz gebeligin? Allah en kisa surede saglikla kucagina almak nasip etsnYazmıştım yukarıda ama seni etiketlememişim. 9-94 11-127 13-273 şeklindeydi canım benim de 3 gün değerlerim. İkiz gebelikti hem de, sonra farklı sebeplerden devam etmedi ama ikiz olmasaydı herhangi bir problemimiz yoktu. O yüzden yarını görmeden üzülme diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?