Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

14ün içindeydim. Tek yumurta olduğu için ikizden ikize kan geçişi oldu o sebeple kaybettik. İnşallah duan gerçek olur, aminn

Inşaallah yarin güzel haber alirsin

E
Senin tek yumurtan mi ikiye bolundu cnm? Eger oyleyse sen tam mucize yasamissin. Suan tedavidemisin
Evet o şekilde oldu, kısmet böyleymiş dedik. Sonrasında bir tedavi daha oldu pgt den sağlıklı gelmediği için tranafer olmadı. Ekimde bir tedavi daha denedik, ondan gelen sağlıklı embriyolar var, Salı günü histereskopi oldum rahimde yapışıklık olmuş Kürtajda. Transfer olacak ilk adette inşallah.
Anlatırken birkaç cümleye sığıyor ama zor günlerdi.. İnşallah daha kötülerini ya da benzerlerini burada hiçbirimiz yaşamayız. İçini ferah tut, inşallah güzel haberler verirsin bize. Testlerin arasında saat farkı tam 48saat miydi? Aynı saatte yapmaya dikkat et yarınkini

Cnm gercekten cok zor seyler atlatmissin ins bndan snra hersey yolunda gider yasadgn acilari unutrsun. Allah hepimize tez zmnda saglikli hayirlisini versin. 9 ve 11. Gunler arasi testleri ayni saat ayni yerde yaptrdm. 7. Gunku test ile 9.gunku arasinda 46 saat fln var yine ayni hastane. Yrn memorila ogleden snra gidip yaptrcgz saat degisecek ama bakalim deger ilerlermi gorecegz

Valla eşim aylarca bu ilaçları kullandı yanında takviye olarak keçi boynuzu pekmezi ari sütü bal polen ginseng ceviz badem muz vs. kullandı ama hiç değişiklik olmadı malesef. Bu yedikleri yüzünden cok kilo aldı ama yinede bırakmadı. Inş sizde etki gösterir. Bizde de sayı morfoloji ve hareket sorunu var. Bizim embriyolar donduruldu henüz transfer olmadım. Allah kismet ederse ay sonu gibi transfer olacak inş.

Kızlar sol kasığımda ağrı var dünden beridir geçmedi enfeksiyon falan olmuş olabilir mi yarında geçmezse bi hastaneye gideyim diyorum

PGT sırasında %0.3 embrioların zarara uğrama olasılığı vardır . Bu oran çok düşük bir orandır. PGT’nin Hatalı Sonuç Verme Oranı Nedir? %2-7arasında değişmekle beraber PGT’nin hatalı sonuç verme oranı kullanılan yönteme bağlı olarak değişir. (Miş)

Bizim transferde başarı şansımız düşük mü oluyor morfoloji ve hareket 0 değil sonuçta ilkkez yaptıracağımız için detayları pek bilmiyorm. eşim maalesef arısütüdür keçiboynuzu pekmezidir ceviz badem incir havuç suyu vb hiç birşeyi içmez yemez midesi bulanır ama omega3 qten takviyesini 1ay kullandı ve sperm sayısı 3kat arttı şimdide dvit k2, omega3qten ve neofortil kullanıyor inş bi miktar artış olur hakkımızda hayırlısı olsun inş başarılı sonuçlar alırız

Kızlar umudunuzu yitirmeyin die bu mesajı yazıyorum 8 hafta olduk bebeğim çok iyi maşallah kanamam olmuştu ilk hafta ondan sonra lavabo dışında kalkmak yasaktı şu an iki bölgemde kanama var çok küçük ama yinede çok iyiyiz bizim umudumuz yoktu ama o bize geldi sizde o sesi duyarsınız inşallah çok heyecanlı sizlere hep dua ediyorum 7 yıl sonra gelen bir minnak ilk gebelik heyecanım sizlerde tatın inşallah duam hep sizinleee Sizde bize dua edin

Canım senin için çok sevindim. Sağlıklı ve mutlu bir bebeğin olur inşallah. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimize bir bebiș verir inşallah

Cok sükür rabbim tamamına erdirsin cok mutlu oldum hem de cok ayni yollardan gectik hatirliyorum cok güzel günler tadini cikar insallah en kisa zamanda rabbim bizi de sevindirir

Transferimin 2. Günü nasıl geçecek bu günler bilmiyorum içimde kocaman bir boşluk. İlk başlarda hiç bir belirti olmuyor dimi arkadaşlar

Transferimin 2. Günü nasıl geçecek bu günler bilmiyorum içimde kocaman bir boşluk. İlk başlarda hiç bir belirti olmuyor dimi arkadaşlar
Göz açıp kapayıncaya kadar gececek emin ol :) ben histereskopi bekliyordum oldum bitti şimdi adet bekliyorum tranfsfee için o da çabucak gelecek, zaman çok çabuk akıyor. Sadece oylanacak bir şeyler bulmak önemli. Kitap, tv, film, vs..

cnm bat ne zaman benım 18 aralıkk sanırım aynı zamanda tedaviye başlıyacagız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…