Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dualarına amin Allah razı olsun .. fakat şunu anlayamıyorsunuz sanırım bilimin önüne geçecek şekilde bir düşünce sunmadım .. burdaki negatif yorumlardan dolayı pgt ye bir türlü netleşemiyorum ve sıcak bakamıyorum .. bilimin önüne nasıl geçiyor bu yorum ?

İnşallah cnmm her defasında senin embriyon büyüdü toplandı döllendi 5.güne ulaştı bi de üstüne ngs yi geçti rahat ol diyorum ama böle şeyler görünce kalbim buruluyoo.bu 4. Denemem artık ilk ikisi devletteydi olmadı hiç 3.deneme memorial daydı 2 tane 5. Gün embriyosuydu biri 5aa diğeri 5ba tuttu fakat kürtaj oldu kanama oldu ve gelişim durdu 8. Haftada aynı şeyleri yaşayacaksam diye düşünmek yoruyoo ve acıtıyoo şunun şurasında 15-20 gün ya var ya yok transfere Allahım bu sefer ii etsin inşallah kalbim ve kafam rahat olsun istiyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum.semra hoca bu 4.deneme olduğu ve 3.cüsü kürtajla sonlandığı için teklif etti pgt yi diyorum ki ya yaptırmasaydık Allah korusun elenen embriyo koyulsaydı ve yine kürtajla karşi karşıya kalsaydım çok zor Allah bi daha aynısını ve daha zorunu yaşatmasın inşallah.bizimde genetikte sorun yok eşimle herşey normal bütün testler yapıldı doktor bi de bunu tavsiye etti diye kabul ettik amacımız sağlam ve canlı bebekle ewe dönmek se ne derler se kabulümüz dedik uzmanlık alanımız diil çünkü inşallah Allahım hayırlı eder bu sefer dua bekliyorum kızlar siz den de ben dua ederken herkese ediyorum Allahım hepimize kucağımızda sewdirsin inşallah ewlatlarımızı

Maşallah arkadaşım. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al hayırlı evlat olsun inşallah. İyi ki yazdın. Ne güzel yazdın. Diğerleri de kardeş olsun yavruna inşallah. En iyi kalite de olsa genetiği sağlıklı da olsa her şey kontrol edilmiş de olsa Allah dilemezse olmaz. Biz sadece müdahale edebildiğimiz son noktaya kadar bütün olumsuz faktörleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Benim 4 embriyomdan 1 tane sağlıklı geldi ve dış gebelik yaşadım. Bu yaşadığım durumdan embriyoya ngs yapılmasını sorumlu tutmak ne kadar mantıklı bir yaklaşım olur...%1 olan ihtimal geldi başıma. Nasip bu da varmış imtihanımızda.

Aynen dediğin gibi canım bazı şeyler kontrolümüz dışında gerceklesiyor hiç olmaz dediğin şeyler başına gelebiliyor tıbbın bilimin müdahale edemediği noktalar var senin de yaşadığın bunlardan biri . Kadere teslim ediyorsun kendini nasipte yokmuş diyorsun elinden geleni yaptığın icin vicdanin rahat ama hir yanında buruk oluyor Allah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canını sıkmamaya caliş. hep dua ederken dermansız derdimiz yok çok şükür bugün olmazsa yarın birgün olur diye ederdim hep o günün cabucak gelsin inşallah

Arkadaşım için rahat olsun inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın. Bu saydıklarının üstüne bir de dondurulmuş transferin tutunma şansı tazele göre biraz daha fazla son verilere göre.

Arkadaşım için rahat olsun inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın. Bu saydıklarının üstüne bir de dondurulmuş transferin tutunma şansı tazele göre biraz daha fazla son verilere göre.
İnşallah cnmm benim inşallah Allahım hepimize nasip etsin en yakın zamanda kucağımızda bebişlerle ewimize girmeyi nasip etsin hepimize

Canım ben bilimsel olarak faydası kanıtlanmış şeylere rağmen ısrarla olumsuz yorumlar yapmaktan bahsediyorum yoksa tabi ki yorumlarınız bilimsel gerçeklerin önüne geçemez. En azından benim için. Ben sizin olumsuz düşüncelerinize de saygı duyuyorum bu sizin hissiyatınız düşünceniz ama bu şekilde yorumlarınızı burda ısrarla yapmanız bizim gibi umut arayan insanları olumsuz etkiliyor ben bundan bahsediyorum. Allah hepimize evlat mutluluğunu yaşatsın inşaAllah hayırlarla sağlıkla. Daha fazla yorum yapmayı düşünmüyorum. Sevgiler herkese

Hay Allah :) zaten burdaki olumsuzluklardan negatif yorumlardan kafası karışmış biri olarak bütün oklar bende oldu nedense pekale iyi günler size de :)

Hay Allah :) zaten burdaki olumsuzluklardan negatif yorumlardan kafası karışmış biri olarak bütün oklar bende oldu nedense pekale iyi günler size de :)
seninle aynı fikirdeyim bu bu fikrim değişmeyecek. sağlıksız bir embriyonun anne rahminde kendini onardığınıda okudum. bu konuyla ilgili başka doktorada sordum. aslolan allahın takdiri. vakti gelmişse ve allah verecekse verir. her nasip vaktinin esiridir. herkes kendine göre haklıdır kim nasıl hissediyor nasıl inanıyorsa öyle yapsın. allah herkesin muradını tez zamsnda versin.

Evet bende okudum ve 2.gün embriyosunu transfer edip hastasına açıklaması bu olmuş anne rahmi en iyi laboratuvardan iyidir demiş ... Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ..

Evet bende okudum ve 2.gün embriyosunu transfer edip hastasına açıklaması bu olmuş anne rahmi en iyi laboratuvardan iyidir demiş ... Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ..
4 mm rahim kalınlığı gebeliğe uygun değil mesela tıbben ama tutmuş ve canlı doğum gerçekleşmiş. bende çok okudum. ve ne olmazlardan olmuş örnekler gördüm.tevekkül edip nasibimizi bekliyoruz.

Dahaa ilk denemem olucak inşaAllah canım düşüpüm negatifim yok o yüzden şuan için pgt düşünmüyorum canım

Kızlar gonal-f kullanmaya başladım 4 ila 7 arası yapmam gerekiyodu dün akşamda şehir dışına çıktık ben 8’de yapabildim yani 1 saat geçmişti 1 günden sorun olurmu acaba bilgisi olan varmı?

Kızlar gonal-f kullanmaya başladım 4 ila 7 arası yapmam gerekiyodu dün akşamda şehir dışına çıktık ben 8’de yapabildim yani 1 saat geçmişti 1 günden sorun olurmu acaba bilgisi olan varmı?
Olmuş olan için yapacak bişey yok. Çok büyük sorun oluşturmaz. Doktora da kontrole gittiğinde söylersin bilgisi olsun. Diğer günler verilen saatlerde hergün aynı vakitte yapmaya çalış.

kızlar biz ilk başlarken evlilik cüzdanı kimlik fotokopisi verdik imzalayarak. şimdi tekrar istiyorlar eşim trabsferde gelmeyecek benimle bir yanlışlıkmı var yoksa hem başlarken hem transferdemi veriliyor bu evraklar

kızlar biz ilk başlarken evlilik cüzdanı kimlik fotokopisi verdik imzalayarak. şimdi tekrar istiyorlar eşim trabsferde gelmeyecek benimle bir yanlışlıkmı var yoksa hem başlarken hem transferdemi veriliyor bu evraklar
Tedaviye başlarken,embriyolar dondurulup çözülürken eşlerin imzalı onayı alınıyor. Eğer eksik varsa trye gelmeden orda fotokopi çektirip imzalat eşine aksilik olmasın istedilerse. Biz sürekli eşimle gittiğimiz için bilemiyorum ayrıntısını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…