trabsferde olmayacak diye ilk başta söyledik bir evrak verdiler imzalasın gelince getir dediler. şimdi evlilik cüzdanı fotokopisi kimlik imzalasın mail yada faks ile gönder diyorlar.Tedaviye başlarken,embriyolar dondurulup çözülürken eşlerin imzalı onayı alınıyor. Eğer eksik varsa trye gelmeden orda fotokopi çektirip imzalat eşine aksilik olmasın istedilerse. Biz sürekli eşimle gittiğimiz için bilemiyorum ayrıntısını.
Aynen canım mecbur kaldım yapmamaktan iyidir diğer günler aybı saat olmasına dikkat ediyorum teşekkür edeeimOlmuş olan için yapacak bişey yok. Çok büyük sorun oluşturmaz. Doktora da kontrole gittiğinde söylersin bilgisi olsun. Diğer günler verilen saatlerde hergün aynı vakitte yapmaya çalış.
Yasal prosedür olduğu için evrak eksikse isterler.trabsferde olmayacak diye ilk başta söyledik bir evrak verdiler imzalasın gelince getir dediler. şimdi evlilik cüzdanı fotokopisi kimlik imzalasın mail yada faks ile gönder diyorlar.
yuzde 25 hasta.yuzde 25 saglikli.yuzde 50 de biz gibi tasiyici olabilirmis. Aynen oyle Rabbim buyuk.insallah bir sorun cikmayacak.Sizlerde duanizi esirgemeyin benden.Canım bu talasemi olma ihtimali % kaç? Yani olucaksa sağlıklı bebek dediklerinde de olabilir belkide çocukta bi sıkıntı olmıycak tabiki karar senin ama tevekkül et Rabbime sığın
Canım. Bizden de istediler bugün götürdük verdik sen orada fotokopileri çektir eşin imzalasın isim soyisim tarih ile birlikte scan edip mail olarak atabilirsintrabsferde olmayacak diye ilk başta söyledik bir evrak verdiler imzalasın gelince getir dediler. şimdi evlilik cüzdanı fotokopisi kimlik imzalasın mail yada faks ile gönder diyorlar.
Tatlım hemşire numarasını ara hemen sor istersen ben geçen transferde grip olmuştum parol kullanabilirsin sadece dediler ama korkumdan onu bile içmedim.. poşet çay kesinlikle kullanma .. çorba İç ılık şekilde suları ılık tüket bol c vitamini meyve tüket.. direncin düşmesin geçmiş olsun şimdidenArkadaşlar transfer aşamasındayım inanılmaz Boğaz agrım var strefen pastil zararı olur mu bilen var mı?
Hadi hayırlısı inşallah iki gün arayla pozitif haberler paylaşırızKızlar transfer tarihim haftaya cumatesi belli oldu bugün geri sayım bizim için başlıyor darısı sürecin başında olan arkadaşlara inşallah güzel sonuçlarla..
Henüz kullanmadım canım yarın başlıyorum şarjım bitti benim o yüzden sana buradan cevap veriyorumBu prednol neden bu kadar acı ve iğrenç. Banamı öyle geliyor yada.
Cnmm ben de de gripten kalma öksürük kaldı arada çok kötü tutuyor.ben bu işlere başladığımızdan beri hiç ağrı kesici yada grip ilacı almadım yani 3 senedir nerdeyse tek yaptığım limonlu ıhlamur ,kestane ballı yada ballı süt içmek ve portakal mandalina yemek.greyfurt bile tüketmiyorum çünkü sürekli kullanılan ilaçların yan etkileri değiştirebilme gibi bi özelliği var greyfurttun hamilelikte ilaç kullanılıyorsa ilaçların etkileşimini değiştiriyormus. Sana tavsiyem bunlar ben de öksürüğü atlatmaya çalışıyorum transferden önce.Allah yardımcımız olsun inşallahArkadaşlar transfer aşamasındayım inanılmaz Boğaz agrım var strefen pastil zararı olur mu bilen var mı?
İnşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız benimde 2. Randevum var haftaya belki bana da söyler ler transfer tarihini bu arada sen ilaçsız oluyordun dimi cnmKızlar transfer tarihim haftaya cumatesi belli oldu bugün geri sayım bizim için başlıyor darısı sürecin başında olan arkadaşlara inşallah güzel sonuçlarla..
İnşallah canım..İnşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız benimde 2. Randevum var haftaya belki bana da söyler ler transfer tarihini bu arada sen ilaçsız oluyordun dimi cnm
Canım onun çıkması uzun sürüyor ama bu tedaviye başlamanı engellemez için rahat olsunKızlar merhaba ben ve eşim 25 ekimde ayrıntılı genetik test yaptırdık (kromozom analizi) sonucuu 25 aralıkta çıkar dediler. Cuma günü aradım sonuç belli olmamış benim bat 18 Aralık ve bu ay tedaviye başlamak istiyorum. Sizce zamanında çıkar mı? Yaptıran arkadaşlar sizin ne zaman çıkmıştı? Bu arada İstanbul kanuni devlet hastanesinde yaptırdım testi
Banada ilk başta ilaçsız dendi ama ben kontrollerin ne kadar sıklıkta olduğunu sordum ilaçlıya göre biraz daha fazla sanırım öyle dediler bizde ilaçlıya karar verildi yakında olanlara ve sürekli gidebileceklere ilaçsız diyoruz dediler ilaçlıyla arasında başarı olarak fark yok dendi inşallah öyledir.ben de adetin 2.gününden beri folik asit ve bAnt kullanıyorum sadece 48 saat arayla bantı değiştiriyoruz sonra senin de dediğin gibi prednol falan gilan var galiba inşallah hayırlı olur ve bu sefer ilk önce göbişe sonra kucaklara gelir bebişlerİnşallah canım..evet haftaya transfer tarihin belli olur güzel haberlerle dön.. ilaçsız Benim sadece bugün çatlatma iğnesi vurdum onun dışında 4 gün kullanacağım 2 ilaç var antibiyotik ve kortizon bu arada kortizon ilacını aldığınızda tuz tüketmeyin vucutta ödem yapıyor haberiniz olsun. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden inşallah hepimiz sırayla güzel haberler veririz
Karyotipten farklı bir analiz mi bu size yapılan? Daha önce konuşmuştuk bizimki 3 haftada çıktı Haydarpaşa Numune EAH tıbbi genetik bölümünde. Bu sefer naturel transfer olacaktın değil mi? Ortalama 18.-20.gün civarında oluyor. 25 inde çıksa da bi sorun çıkarsa (ki inşallah çıkmaz) iptal edildiğinde bi kaybın olmaz. Hayırlısı olsunKızlar merhaba ben ve eşim 25 ekimde ayrıntılı genetik test yaptırdık (kromozom analizi) sonucuu 25 aralıkta çıkar dediler. Cuma günü aradım sonuç belli olmamış benim bat 18 Aralık ve bu ay tedaviye başlamak istiyorum. Sizce zamanında çıkar mı? Yaptıran arkadaşlar sizin ne zaman çıkmıştı? Bu arada İstanbul kanuni devlet hastanesinde yaptırdım testi
Bu ayrıntılı genetik test yaptırmanızı memorial mı istedi sizden? Bizden hiç böyle bir test istemediler. Yaptırmak gerekli miKızlar merhaba ben ve eşim 25 ekimde ayrıntılı genetik test yaptırdık (kromozom analizi) sonucuu 25 aralıkta çıkar dediler. Cuma günü aradım sonuç belli olmamış benim bat 18 Aralık ve bu ay tedaviye başlamak istiyorum. Sizce zamanında çıkar mı? Yaptıran arkadaşlar sizin ne zaman çıkmıştı? Bu arada İstanbul kanuni devlet hastanesinde yaptırdım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?