Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar transfer tarihim haftaya cumatesi belli oldu bugün geri sayım bizim için başlıyor darısı sürecin başında olan arkadaşlara inşallah güzel sonuçlarla..
Yaa hadi hayırlısı inşallah dilerim Allahtan embriyon içinde canlanir sana hayırlı evlat olur müjdeli haberlerini almak nasip olur insallah

Haklısın Cnm bende vazgeçtim agrım var ama dayanabilirim transfer oldum olalı çok sevdim Türk kahvesini bile içmiyorum

Sende sağol canım .. pgt mi istendi sizden
Semra hanım yaparız dedi ilk muayenede
Geçen günkü muayenedede sevinç hanım açıklamasını yaptı
Karar size kalmış zorlama bişi yok dedi
Öyle havada şimdilik ama ben düşünmeme tarafındayım
Zaten daha opu bile olamadım

Bu ayrıntılı genetik test yaptırmanızı memorial mı istedi sizden? Bizden hiç böyle bir test istemediler. Yaptırmak gerekli mi
Yok cnm semra hanım gerek yok dedi ben sadece tedbir olsun diye kendim yaptırmak istedim

Natürel transfer cnm. Ayrıntılı kromozom analizi benim yaptırdığım, aynı sey mi bilmiyorum. Ben daha geç çıkar mı diye düşünüyorum? Gerçi benden semra hanım da istemedi. Bu ay olmasa Ocak ayında başlarım napayım

Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun

Canım brn kanunide yaptırdım. Tam 2,5 ay sürmüştü çıkması. Kanda kromozom analizi testin adı. Kanuni haseki ye gönderiyor, biz en son durumu öğrenmek için orayı aramıştık, kanunidekilere tel ile ulaşamayınca.

Yaa hadi hayırlısı inşallah dilerim Allahtan embriyon içinde canlanir sana hayırlı evlat olur müjdeli haberlerini almak nasip olur insallah
İnşallah canım şu sıra grupta yakın tarihte transfer olacaklar çoğunlukta.. sen de onların içindesin Allah gönlümüze göre versin

Amin canım ben toplamda 3 kere gittim adetin 2. Günü 10 gün sonrası ve 3 gün sonrası yani bugün şimdi artık Transfere.. ilaçlı da kaç kere gidiyorsunuz ki?

Bende suan bant ve folik asit kullanıyorum bakalım perşembe günü benimde transfer tarihim belli olur çoğumuzun pes pese olucak insllah hepimiz pozitif sonuçlar alırız

offf ne yapsam dediğin gibi olursa bu adete yetişmez bir ay ertelesem mı? senden istenmiş miydi kromozom testi ? benden istenmedi ama yine yaptırdım ne akla hizmetse

offf ne yapsam dediğin gibi olursa bu adete yetişmez bir ay ertelesem mı? senden istenmiş miydi kromozom testi ? benden istenmedi ama yine yaptırdım ne akla hizmetse
Benim ilk hamilelik kromozom bozukluğu sebebiyle sonlanınca istediler. Sonra kalan dondurulmuşlara pgt yaptırmıştık zaten. O arada bizden de istediler bu testi yaptırdık, bikaç ay beklemiştim transfer için, tam o sırada sonuç da çıkmış oldu. Aklında kalmasın diye ertele istersen amav zaten transfer gününe kadar çıksa yeter. Yani 18 Aralık +20 gün ekle 7 Ocak.

Amin canım ben toplamda 3 kere gittim adetin 2. Günü 10 gün sonrası ve 3 gün sonrası yani bugün şimdi artık Transfere.. ilaçlı da kaç kere gidiyorsunuz ki?
Bilmiyorum ki cnm ben ordan söyleneni biliyorum biz devlette çalışıyoruz ve izin rapor sıkıntı oluyoo. yumurtalara bakılıyormuş sanırım daha önce hiç dondurulmuş olmadım cnm Allah hayırlısını versin inşallah

yane doğru diyorsun canım ben ne bileyim eğer bir sorun çıkarsa testlerde ve bende o zamana kadar transfer olursam diye biraz korkuyorum eğer zamanında adet olursam transferim 7-9 ocak arası olacak

Bende suan bant ve folik asit kullanıyorum bakalım perşembe günü benimde transfer tarihim belli olur çoğumuzun pes pese olucak insllah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Canım amin inşallah olur inşallah ben de senin gibi kullanıyorum bakalım nolacak inşallah ii olur pozitif olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…