- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Yaa hadi hayırlısı inşallah dilerim Allahtan embriyon içinde canlanir sana hayırlı evlat olur müjdeli haberlerini almak nasip olur insallahKızlar transfer tarihim haftaya cumatesi belli oldu bugün geri sayım bizim için başlıyor darısı sürecin başında olan arkadaşlara inşallah güzel sonuçlarla..
Haklısın Cnm bende vazgeçtim agrım var ama dayanabilirim transfer oldum olalı çok sevdim Türk kahvesini bile içmiyorumCnmm ben de de gripten kalma öksürük kaldı arada çok kötü tutuyor.ben bu işlere başladığımızdan beri hiç ağrı kesici yada grip ilacı almadım yani 3 senedir nerdeyse tek yaptığım limonlu ıhlamur ,kestane ballı yada ballı süt içmek ve portakal mandalina yemek.greyfurt bile tüketmiyorum çünkü sürekli kullanılan ilaçların yan etkileri değiştirebilme gibi bi özelliği var greyfurttun hamilelikte ilaç kullanılıyorsa ilaçların etkileşimini değiştiriyormus. Sana tavsiyem bunlar ben de öksürüğü atlatmaya çalışıyorum transferden önce.Allah yardımcımız olsun inşallah
Tekrarlayan düşüklerEmbriyoya pgt ne durumlarında isteniyor?
Sanırım bizde başarız tüp bebek denemeleri kategorisine giriyoruzTekrarlayan düşükler
Yaş faktörü
Başarısız tüp bebek denemeleri
Sende sağol canım .. pgt mi istendi sizdenSanırım bizde başarız tüp bebek denemeleri kategorisine giriyoruz
Sağolasın cnm
Semra hanım yaparız dedi ilk muayenedeSende sağol canım .. pgt mi istendi sizden
Yok cnm semra hanım gerek yok dedi ben sadece tedbir olsun diye kendim yaptırmak istedimBu ayrıntılı genetik test yaptırmanızı memorial mı istedi sizden? Bizden hiç böyle bir test istemediler. Yaptırmak gerekli mi
Natürel transfer cnm. Ayrıntılı kromozom analizi benim yaptırdığım, aynı sey mi bilmiyorum. Ben daha geç çıkar mı diye düşünüyorum? Gerçi benden semra hanım da istemedi. Bu ay olmasa Ocak ayında başlarım napayımKaryotipten farklı bir analiz mi bu size yapılan? Daha önce konuşmuştuk bizimki 3 haftada çıktı Haydarpaşa Numune EAH tıbbi genetik bölümünde. Bu sefer naturel transfer olacaktın değil mi? Ortalama 18.-20.gün civarında oluyor. 25 inde çıksa da bi sorun çıkarsa (ki inşallah çıkmaz) iptal edildiğinde bi kaybın olmaz. Hayırlısı olsun
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsunSemra hanım yaparız dedi ilk muayenede
Geçen günkü muayenedede sevinç hanım açıklamasını yaptı
Karar size kalmış zorlama bişi yok dedi
Öyle havada şimdilik ama ben düşünmeme tarafındayım
Zaten daha opu bile olamadım
Canım brn kanunide yaptırdım. Tam 2,5 ay sürmüştü çıkması. Kanda kromozom analizi testin adı. Kanuni haseki ye gönderiyor, biz en son durumu öğrenmek için orayı aramıştık, kanunidekilere tel ile ulaşamayınca.Natürel transfer cnm. Ayrıntılı kromozom analizi benim yaptırdığım, aynı sey mi bilmiyorum. Ben daha geç çıkar mı diye düşünüyorum? Gerçi benden semra hanım da istemedi. Bu ay olmasa Ocak ayında başlarım napayım
Amin inş hepimizin hakkında hayırlısı olsunAnladım canım hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallah canım şu sıra grupta yakın tarihte transfer olacaklar çoğunlukta.. sen de onların içindesin Allah gönlümüze göre versinYaa hadi hayırlısı inşallah dilerim Allahtan embriyon içinde canlanir sana hayırlı evlat olur müjdeli haberlerini almak nasip olur insallah
Amin canım ben toplamda 3 kere gittim adetin 2. Günü 10 gün sonrası ve 3 gün sonrası yani bugün şimdi artık Transfere.. ilaçlı da kaç kere gidiyorsunuz ki?Banada ilk başta ilaçsız dendi ama ben kontrollerin ne kadar sıklıkta olduğunu sordum ilaçlıya göre biraz daha fazla sanırım öyle dediler bizde ilaçlıya karar verildi yakında olanlara ve sürekli gidebileceklere ilaçsız diyoruz dediler ilaçlıyla arasında başarı olarak fark yok dendi inşallah öyledir.ben de adetin 2.gününden beri folik asit ve bAnt kullanıyorum sadece 48 saat arayla bantı değiştiriyoruz sonra senin de dediğin gibi prednol falan gilan var galiba inşallah hayırlı olur ve bu sefer ilk önce göbişe sonra kucaklara gelir bebişler
Bende suan bant ve folik asit kullanıyorum bakalım perşembe günü benimde transfer tarihim belli olur çoğumuzun pes pese olucak insllah hepimiz pozitif sonuçlar alırızBanada ilk başta ilaçsız dendi ama ben kontrollerin ne kadar sıklıkta olduğunu sordum ilaçlıya göre biraz daha fazla sanırım öyle dediler bizde ilaçlıya karar verildi yakında olanlara ve sürekli gidebileceklere ilaçsız diyoruz dediler ilaçlıyla arasında başarı olarak fark yok dendi inşallah öyledir.ben de adetin 2.gününden beri folik asit ve bAnt kullanıyorum sadece 48 saat arayla bantı değiştiriyoruz sonra senin de dediğin gibi prednol falan gilan var galiba inşallah hayırlı olur ve bu sefer ilk önce göbişe sonra kucaklara gelir bebişler
offf ne yapsam dediğin gibi olursa bu adete yetişmezCanım brn kanunide yaptırdım. Tam 2,5 ay sürmüştü çıkması. Kanda kromozom analizi testin adı. Kanuni haseki ye gönderiyor, biz en son durumu öğrenmek için orayı aramıştık, kanunidekilere tel ile ulaşamayınca.
Benim ilk hamilelik kromozom bozukluğu sebebiyle sonlanınca istediler. Sonra kalan dondurulmuşlara pgt yaptırmıştık zaten. O arada bizden de istediler bu testi yaptırdık, bikaç ay beklemiştim transfer için, tam o sırada sonuç da çıkmış oldu. Aklında kalmasın diye ertele istersen amav zaten transfer gününe kadar çıksa yeter. Yani 18 Aralık +20 gün ekle 7 Ocak.offf ne yapsam dediğin gibi olursa bu adete yetişmezbir ay ertelesem mı? senden istenmiş miydi kromozom testi ? benden istenmedi ama yine yaptırdım ne akla hizmetse
Bilmiyorum ki cnm ben ordan söyleneni biliyorum biz devlette çalışıyoruz ve izin rapor sıkıntı oluyoo. yumurtalara bakılıyormuş sanırım daha önce hiç dondurulmuş olmadım cnm Allah hayırlısını versin inşallahAmin canım ben toplamda 3 kere gittim adetin 2. Günü 10 gün sonrası ve 3 gün sonrası yani bugün şimdi artık Transfere.. ilaçlı da kaç kere gidiyorsunuz ki?
yane doğru diyorsun canım ben ne bileyim eğer bir sorun çıkarsa testlerde ve bende o zamana kadar transfer olursam diye biraz korkuyorum eğer zamanında adet olursam transferim 7-9 ocak arası olacakBenim ilk hamilelik kromozom bozukluğu sebebiyle sonlanınca istediler. Sonra kalan dondurulmuşlara pgt yaptırmıştık zaten. O arada bizden de istediler bu testi yaptırdık, bikaç ay beklemiştim transfer için, tam o sırada sonuç da çıkmış oldu. Aklında kalmasın diye ertele istersen amav zaten transfer gününe kadar çıksa yeter. Yani 18 Aralık +20 gün ekle 7 Ocak.
Canım amin inşallah olur inşallah ben de senin gibi kullanıyorum bakalım nolacak inşallah ii olur pozitif olur hepimizinBende suan bant ve folik asit kullanıyorum bakalım perşembe günü benimde transfer tarihim belli olur çoğumuzun pes pese olucak insllah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?