Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

offf ne yapsam dediğin gibi olursa bu adete yetişmez bir ay ertelesem mı? senden istenmiş miydi kromozom testi ? benden istenmedi ama yine yaptırdım ne akla hizmetse
iç huzur önemli diye düşünüyorum kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle karar ver bu kadar beklemişsin bir ay daha bekle istersen hiç bir soru işareti olmadan başlamış olursun.Biliyorum beklemek zor yürek anne olma isteğiyle yanıp tutuşurken. en doğru kararı vereceğinden eminim.

İşte canım diyorum ya Rabbim bize bişeyleri vesile kılıyo şuan sende imtihandasın Rabbime sığın ve çokça dua et inşaAllah bebeğin sağlıklı hayırlı evlat olur sana

Kızlar napıyosunuz nasılsınız size bişey sorucam bu gonal-f 450’lik ya ben 225 doz yapıyorum böylece 2 kerede kalemin içinde ki ilaç bitmiş oluyo dimi

İnşallah canım şu sıra grupta yakın tarihte transfer olacaklar çoğunlukta.. sen de onların içindesin Allah gönlümüze göre versin
Kızlar transfer tarihim haftaya cumatesi belli oldu bugün geri sayım bizim için başlıyor darısı sürecin başında olan arkadaşlara inşallah güzel sonuçlarla..
hadi hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnn hepimize inşaAllah

inş canım , sanırım sonuç çıkana kadar beklıyecegım inş erken çıkarda fazla beklemek zorunda kalmam...

inş canım , sanırım sonuç çıkana kadar beklıyecegım inş erken çıkarda fazla beklemek zorunda kalmam...
Bizim sonuçlarda çıkmadı hala .. memorialde yeniden yaptıracaktım daha erken çıkıyor diye.. embriyolar pgt gideceği için yaptırma boşuna 750 tl verme dedi Gönül Hanım ..

Kızlar napıyosunuz nasılsınız size bişey sorucam bu gonal-f 450’lik ya ben 225 doz yapıyorum böylece 2 kerede kalemin içinde ki ilaç bitmiş oluyo dimi
Gonalf 450 kalemin içinde 500 -520 doz oluyor canım.yani 50 ila 75 doz kalemde kalır.2/3kalem kullanınca,ya kendin o dozları topla ya da hemşireden rica et.

Gonalf 450 kalemin içinde 500 -520 doz oluyor canım.yani 50 ila 75 doz kalemde kalır.2/3kalem kullanınca,ya kendin o dozları topla ya da hemşireden rica et.
Nasıl 500 520 oluyor .. bana 150 doz verdi ilk günler bir kalemi 3 gün kullandım gonal-f 450 idi benim iğnemde

Kızlar lütfen acil cevap yazın... Daha iki ay önce yaptırdığımız testle burda yaptırdığımız test arasında dağlar kadar fark var. Ya ben inanmak istemiyorum ya da sonuçlar sıkıntılı

Nasıl 500 520 oluyor .. bana 150 doz verdi ilk günler bir kalemi 3 gün kullandım gonal-f 450 idi benim iğnemde
450 doz yazsa da içinde ekstradan 50 ya da bazen 70e kadar doz oluyor. Yani tam 0 lanmaz iki kere 225te. İçine bakınca da anlarsın camın içindeki ilaç bitmiyor. Yani kalanla yine 225 ayarlayıp gittiği yere kadar kullanabilirsin. İlaç bittiğinde kaçta gösteriyorsa onu yeni kalemde ayarlayıp tekrar vurabilirsin. Böylece ziyan olmamış olur. Bir kalem daha az satın alırsın belki de

Kızlar lütfen acil cevap yazın... Daha iki ay önce yaptırdığımız testle burda yaptırdığımız test arasında dağlar kadar fark var. Ya ben inanmak istemiyorum ya da sonuçlar sıkıntılı
Bizde eşimle ilgili sorun yok o yüzden net yorum yapamam çıkan sonuca ama hastanedekinde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Denemelerde de çünkü örneklerin sonucuna göre hareket ediyorlardır.
Öncekiyle kıyaslayınca nelerde fark var?

Sayi ve hareketlilik bi onceki testte sayi 180 milyon hareketli 32 idi. Bu hafta burdaki testte 50 milyon hareketli 3. Yani normal mi sence ?

Bizim sonuçlarda çıkmadı hala .. memorialde yeniden yaptıracaktım daha erken çıkıyor diye.. embriyolar pgt gideceği için yaptırma boşuna 750 tl verme dedi Gönül Hanım ..
cnm senın kromozom analizimi?
yoksa trambofoli testi mi? benım trambofoli temiz çıktı genetiği beklıyormmm

cnm hangi testler sonuçları yazarsan yardımc olabılırız

Aaa valla benim diğer dozlar çöp oldu o zaman :)

Sayi ve hareketlilik bi onceki testte sayi 180 milyon hareketli 32 idi. Bu hafta burdaki testte 50 milyon hareketli 3. Yani normal mi sence ?
cnm sperm testi 2 yöntemle ölçülüyor ... ilkini ismini hatırlamıyorum ama ikincisi krunger yöntemi... memorial krunger yöntemi ile sperm testi yapıyor ben sana şöyle örrnek vereyim benım eşimin ilk testinde sperm sayısı 460.000.000 hareketlılık %52 ve morfoloji %19 çıktı değerler süper görünüyor ama memorilde yaptırdığımızda bizde biraz şaşrıdık sayı 240.000.000 ileri hareketlılık %32 ve morfoloji %1 çıktı şok olduk özelıkkle morfoloji bizi çok şaşırttı... ama semra hanım değerler çok iyi diye yorum yapmıştı... sizin değerlerde iyi canım ... moralını hiç bozma bize lazım olan en fazla 20 sağlıklı sperm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…