Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar lütfen acil cevap yazın... Daha iki ay önce yaptırdığımız testle burda yaptırdığımız test arasında dağlar kadar fark var. Ya ben inanmak istemiyorum ya da sonuçlar sıkıntılı
Aynı durum bizim de başımıza geldi. Bizim tespit edilebilmiş bir sorunumuz yoktu. Elimizde eşimin tek tahlili vardı onda da değerler çok çok iyi idi. Memorial burda tekrar yaptırın dedi. Biz tedaviye baslamıştık eşim test verdiğinde ve arada çok büyük uçurum vardı. 3 parametre de sorunlu çıktı. Eşim Murat hoca ile görüştü varikosel olduğu ortaya çıktı. Daha sonraki opulardaki sonuçlar da hep aynı seviyelerde çıktı. Yani ilk yaptırdığımız labaratuar ın pek güvenilir olmadığını anlamış olduk. Zaten bu testi embriyologların yapması gerekiyormuş. Siz daha önce nerde yaptırmıştıniz?

Kızlar napıyosunuz nasılsınız size bişey sorucam bu gonal-f 450’lik ya ben 225 doz yapıyorum böylece 2 kerede kalemin içinde ki ilaç bitmiş oluyo dimi
4 kalemde kalanlarla 1 doz daha çıkmıştı benim. 5.kalemi almak zorunda kalmamıştım.
Her defasında dozu kalemde ayarlayıp ekranda kalanı yeni kaleme ayarlayıp kullan. Ziyan olmasın.

Son düzenleme:
S sinkar sevgili arkadaşım. Kromozomlarda bir sorun olduğunda mutlaka belirti veriyor. Erkekte sperm değerlerinde sebebi belirlenemeyen bozukluklar, kadında yumurta problemleri. Sizde bu şüphelere sebep olacak hiç bir işaret yok. Embriyolara genetik yapilsa da çok yüksek oranda sağlıklı çıkar diye düşünüyorum. Ne kadar sabırsızlıkla anne olmak istediğini ve buna rağmen ne kadar sabırla beklediğinin farkındayım. Bu sefer olacak inanıyorum.

Canim daha once labistanbul diye bir yerde yaptirmistik.

Arkadaslar bir sey soracagim mikroçip ile sperm secimi sisli memorial da yapiliyor mu bilginiz var mi ?
Yok. Daha önce bunu Semra hanıma sorup burda yazanlar oldu. İmsi ile seçim yeterli cevabını vermişti. Bilimsel geçerliliği olmayan uygulamaları semra hoca kabul etmiyor ve para tuzağı olarak görüyor.

Canim daha once labistanbul diye bir yerde yaptirmistik.
Anladım. Bizimki de öyle bu labaratuardı. O kadar değişir mi o kadar fark olur mu benim de çok kafamı meşgul etmişti. Sonraları okuduklarımdan tüp bebek merkezinde yapılanın daha güvenilir olacağını gördüm erkek infertilitesi topiklerinde de.
Burda da zaman zaman arkadaşla yazişmalarimizda morfolojinin hep düşük çıktığı konu olmuştu. Bunun da sebebini öyle çözdüm ki labaratuar çok iyi ve yüksek büyütme ile çok daha ayrıntılı incelenebildigi için daha fazla sorun görünüyor. 50 milyon sayı iyi. Tamamen hareketsiz de olmadığı sürece ihtiyaç olan sperm bulunacaktır. Hayırlı olsun tedaviniz. Artık bunları kafaya takıp üzülmeyin moral çok önemli.

Sagol canim bende kafayi yiycem bu konu yuzunden benimde yarin adetim baslayacak buyuk ihtimal ve hala bizi aramadilar tedavi icin tel bekliyorum

Sagol canim bende kafayi yiycem bu konu yuzunden benimde yarin adetim baslayacak buyuk ihtimal ve hala bizi aramadilar tedavi icin tel bekliyorum
Adet olunca sen arıyorsun 2.gün için randevu alıyorsun. Başka özel bir durumdan dolayı haber bekliyorsanız onu bilemem tabi.

Canım ben şimdi 225’e ayarlıycam sonra iğneyi yaparken basıyoruz ya geriye ne kadar kalıyosa diğer iğneden takviye yapıcam dimi? Peki içinde ilaç bitmiş olsa bastığımızda sayıda düşüş olmaz dimi?

Değer sifirlanmadan sabit kalıyorsa içindeki bitmiş demektir. O sabitlenmiş gördüğün değeri diğer kalemde ayarlayıp öyle uyguluyorsun.

Kızlar şimdi biz tedaviye başlamak istiyoruz ama nasıl işleyecek süreç bilgi verebilir misiniz? Daha önce sadece Gönül Hanım' la görüştüm o da ön görüşme. Yarın adetim başlayacak muhtemelen ne yapmam gerekiyor. Testlerimizi falan da yaptırmıştık daha önce sadece rubella ıgg diye bi test var o kaldı.

Adet olunca hastaneyi arıyorsun ve adetinin 2.gününe randevu alıyorsun. İlk gün saymak için aktif kanamanın başlaması gerekiyor ve öğleden sonra olmuşsan ertesi günü ilk gün sayılıyor.
Gittiğinde muayene oluyorsun önce ve bir engel yoksa kan veriyorsun. Reçeten yazılıyor ilaç kullanımı için eğitim alıyorsun hemşirelerden ve eve gidiyorsun. Giderken eczaneden ilaçlarını alıyorsun. İdil var hastaneye yakın orası indirimli veriyor. Öğleden sonra ilaç dozu ile ilgili mesaj geliyor. Sonra hemşire yine arıyor mesaj geldi mi diye yine tekrar bilgi veriyor.
Yani sen sadece adet olunca arıyorsun hastaneyi ve sonrasında onlar seni yönlendiriyor. Yöne kafana takılan şeyleri burdan bize sor yardımcı olmaya çalışırız. Şimdiden hayırlı olsun.
O tahlil tedavinin hangı aşamasında önemli bilemiyorum tam olarak. İstersen hemen yarın bi yerde yaptırabilirsin.

Allahm sağ salim kucağına almayı nasip etsin sende az şeyler yaşamamışsın bende 27 haftalık kızımı kaybettim sonra tüpe geçtik pgt o da 6 haftalık düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…