- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
İnşallah canım o çıkana kadar pgt sonucu çıkacak bizim :)hımm anladım canım hayırlısı ... inş sorun çıkmaz :)
vallahı öyle canım zaten pgt den sağlıklı embriyo gelırse kromozom analızıne çokta gerek kalmayacak ... :))İnşallah canım o çıkana kadar pgt sonucu çıkacak bizim :)
Aynı durum bizim de başımıza geldi. Bizim tespit edilebilmiş bir sorunumuz yoktu. Elimizde eşimin tek tahlili vardı onda da değerler çok çok iyi idi. Memorial burda tekrar yaptırın dedi. Biz tedaviye baslamıştık eşim test verdiğinde ve arada çok büyük uçurum vardı. 3 parametre de sorunlu çıktı. Eşim Murat hoca ile görüştü varikosel olduğu ortaya çıktı. Daha sonraki opulardaki sonuçlar da hep aynı seviyelerde çıktı. Yani ilk yaptırdığımız labaratuar ın pek güvenilir olmadığını anlamış olduk. Zaten bu testi embriyologların yapması gerekiyormuş. Siz daha önce nerde yaptırmıştıniz?Kızlar lütfen acil cevap yazın... Daha iki ay önce yaptırdığımız testle burda yaptırdığımız test arasında dağlar kadar fark var. Ya ben inanmak istemiyorum ya da sonuçlar sıkıntılı
4 kalemde kalanlarla 1 doz daha çıkmıştı benim. 5.kalemi almak zorunda kalmamıştım.Kızlar napıyosunuz nasılsınız size bişey sorucam bu gonal-f 450’lik ya ben 225 doz yapıyorum böylece 2 kerede kalemin içinde ki ilaç bitmiş oluyo dimi
Canim daha once labistanbul diye bir yerde yaptirmistik.Aynı durum bizim de başımıza geldi. Bizim tespit edilebilmiş bir sorunumuz yoktu. Elimizde eşimin tek tahlili vardı onda da değerler çok çok iyi idi. Memorial burda tekrar yaptırın dedi. Biz tedaviye baslamıştık eşim test verdiğinde ve arada çok büyük uçurum vardı. 3 parametre de sorunlu çıktı. Eşim Murat hoca ile görüştü varikosel olduğu ortaya çıktı. Daha sonraki opulardaki sonuçlar da hep aynı seviyelerde çıktı. Yani ilk yaptırdığımız labaratuar ın pek güvenilir olmadığını anlamış olduk. Zaten bu testi embriyologların yapması gerekiyormuş. Siz daha önce nerde yaptırmıştıniz?
Yok. Daha önce bunu Semra hanıma sorup burda yazanlar oldu. İmsi ile seçim yeterli cevabını vermişti. Bilimsel geçerliliği olmayan uygulamaları semra hoca kabul etmiyor ve para tuzağı olarak görüyor.Arkadaslar bir sey soracagim mikroçip ile sperm secimi sisli memorial da yapiliyor mu bilginiz var mi ?
Anladım. Bizimki de öyle bu labaratuardı. O kadar değişir mi o kadar fark olur mu benim de çok kafamı meşgul etmişti. Sonraları okuduklarımdan tüp bebek merkezinde yapılanın daha güvenilir olacağını gördüm erkek infertilitesi topiklerinde de.Canim daha once labistanbul diye bir yerde yaptirmistik.
Adet olunca sen arıyorsun 2.gün için randevu alıyorsun. Başka özel bir durumdan dolayı haber bekliyorsanız onu bilemem tabi.Sagol canim bende kafayi yiycem bu konu yuzunden benimde yarin adetim baslayacak buyuk ihtimal ve hala bizi aramadilar tedavi icin tel bekliyorum
Canım ben şimdi 225’e ayarlıycam sonra iğneyi yaparken basıyoruz ya geriye ne kadar kalıyosa diğer iğneden takviye yapıcam dimi? Peki içinde ilaç bitmiş olsa bastığımızda sayıda düşüş olmaz dimi?450 doz yazsa da içinde ekstradan 50 ya da bazen 70e kadar doz oluyor. Yani tam 0 lanmaz iki kere 225te. İçine bakınca da anlarsın camın içindeki ilaç bitmiyor. Yani kalanla yine 225 ayarlayıp gittiği yere kadar kullanabilirsin. İlaç bittiğinde kaçta gösteriyorsa onu yeni kalemde ayarlayıp tekrar vurabilirsin. Böylece ziyan olmamış olur. Bir kalem daha az satın alırsın belki de
Ayy tüh çöpemi attın keşke atmasaydınAaa valla benim diğer dozlar çöp oldu o zaman :)
Tamam canım teşekkür ederimGonalf 450 kalemin içinde 500 -520 doz oluyor canım.yani 50 ila 75 doz kalemde kalır.2/3kalem kullanınca,ya kendin o dozları topla ya da hemşireden rica et.
Değer sifirlanmadan sabit kalıyorsa içindeki bitmiş demektir. O sabitlenmiş gördüğün değeri diğer kalemde ayarlayıp öyle uyguluyorsun.Canım ben şimdi 225’e ayarlıycam sonra iğneyi yaparken basıyoruz ya geriye ne kadar kalıyosa diğer iğneden takviye yapıcam dimi? Peki içinde ilaç bitmiş olsa bastığımızda sayıda düşüş olmaz dimi?
2 sini attım biri duruyordu ona baktım 50 var gibi görünüyor yazık oldu hemşire odasına bırakırdım en azından neyse öğrenmiş oldumAyy tüh çöpemi attın keşke atmasaydın
Kızlar transfer tarihim haftaya cumatesi belli oldu bugün geri sayım bizim için başlıyor darısı sürecin başında olan arkadaşlara inşallah güzel sonuçlarla..
Adet olunca hastaneyi arıyorsun ve adetinin 2.gününe randevu alıyorsun. İlk gün saymak için aktif kanamanın başlaması gerekiyor ve öğleden sonra olmuşsan ertesi günü ilk gün sayılıyor.Kızlar şimdi biz tedaviye başlamak istiyoruz ama nasıl işleyecek süreç bilgi verebilir misiniz? Daha önce sadece Gönül Hanım' la görüştüm o da ön görüşme. Yarın adetim başlayacak muhtemelen ne yapmam gerekiyor. Testlerimizi falan da yaptırmıştık daha önce sadece rubella ıgg diye bi test var o kaldı.
Allahm sağ salim kucağına almayı nasip etsin sende az şeyler yaşamamışsın bende 27 haftalık kızımı kaybettim sonra tüpe geçtik pgt o da 6 haftalık düştüAşilama ile birkez hamile kaldim düşük yaptim sonra tüp bebek tedavimiz iģne vurulma asamasinda sonlandi denizlideydik o zaman polikistik olduğum icin asiri uyarilma oldu ilaçlari biraktim. Sonrasinda normal yolla hamile kaldim hersey yolunda giderken kese gelisimi yavasladi kalbi durdu 8. Hafta kürtaj oldum kromozom bozuklugundan olabilir dediler. Iyi bir yerde tüp bebek yapalim işi şansa birakmayalim dedik memoriali seçtik aslina bakarsan ilk tüp bebek denemesiydi ve pgt yapılmasi uygun görüldü ve hamile kaldım ilk denemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?