Arkadaslar bir sey soracagim mikroçip ile sperm secimi sisli memorial da yapiliyor mu bilginiz var mi ?
İyiyim çok şükür. Biz de seni merak ettik. Sen nasılsın kayboldun ama kafa dinlemek iyidir. En son histereskopi olacaktın transfer olmuş olman lazım şimdiye kadar normal şartlarda. Hadi güzel haber ver bize :)Kızlar merhabaJalapenoo nasılsın canım neler yaptın uzun zamandır girmiyorum kafamı dinlemek için merak ettim sizleri
Ben de merak ettim seni, inşallah mutlu haberlerin vardır, yoksa da yakındıyr:)Kızlar merhabaJalapenoo nasılsın canım neler yaptın uzun zamandır girmiyorum kafamı dinlemek için merak ettim sizleri
İyiyim çok şükür. Biz de seni merak ettik. Sen nasılsın kayboldun ama kafa dinlemek iyidir. En son histereskopi olacaktın transfer olmuş olman lazım şimdiye kadar normal şartlarda. Hadi güzel haber ver bize :)
Benim durum karışık. Yeni bir tedaviye başlayabilmek için gereken bekleme sürecindeyim diyelim.
Ben de merak ettim seni, inşallah mutlu haberlerin vardır, yoksa da yakındıyr:)
Ben de geçen hafta histereskopi oldum, ay sonu ay başı gibi adet olacağım transfer için gideceğim inşallah.Canım sağolasın histeroskopi oldum 2 hafta oldu transfer e başlayacağız inşallah.
Sen tedaviye baslayacaktin son durum ne. Diğer kızlardan haberiniz var mı ?
Pozitif sonuçlar oldu mu ?
Ben de geçen hafta histereskopi oldum, ay sonu ay başı gibi adet olacağım transfer için gideceğim inşallah.
Tatlı arkadaşım, güzel dileklerin için çok tesekkur ederim. Beni çok mutlu etti yazdıkların, inş dediğin gibi olur en kısa zamanda hepimiz anne oluruz, burda güzel haberler paylaşırız inşS sinkar sevgili arkadaşım. Kromozomlarda bir sorun olduğunda mutlaka belirti veriyor. Erkekte sperm değerlerinde sebebi belirlenemeyen bozukluklar, kadında yumurta problemleri. Sizde bu şüphelere sebep olacak hiç bir işaret yok. Embriyolara genetik yapilsa da çok yüksek oranda sağlıklı çıkar diye düşünüyorum. Ne kadar sabırsızlıkla anne olmak istediğini ve buna rağmen ne kadar sabırla beklediğinin farkındayım. Bu sefer olacak inanıyorum.
Bizde de benzer bir durum oldu cnm mavitıp lab.da yaptırmıştık sperm sayısı 23.68 milyondu morfoloji %8 ileri hareket %40 tı 1ay sonra memorialde yaptırdık sayısı 72milyon artmıştı ama morfoloji 1 hareketlilik 1 di androlog dışardaki sperm testine hiç bakmadı bile neofortil diye bi ilaç verdi adetin 2.günü tedaviye başlayabilirsiniz dendi eşim neofortili transfer gününe kadar 1ay bile içemeyecek bu süre sperm kalitesinin artması için yeterli miKızlar lütfen acil cevap yazın... Daha iki ay önce yaptırdığımız testle burda yaptırdığımız test arasında dağlar kadar fark var. Ya ben inanmak istemiyorum ya da sonuçlar sıkıntılı
Bizde de benzer bir durum oldu cnm mavitıp lab.da yaptırmıştık sperm sayısı 23.68 milyondu morfoloji %8 ileri hareket %40 tı 1ay sonra memorialde yaptırdık sayısı 72milyon artmıştı ama morfoloji 1 hareketlilik 1 di androlog dışardaki sperm testine hiç bakmadı bile neofortil diye bi ilaç verdi adetin 2.günü tedaviye başlayabilirsiniz dendi eşim neofortili transfer gününe kadar 1ay bile içemeyecek bu süre sperm kalitesinin artması için yeterli mi
Bizde laboratuvarı iyi diye memorali tercih ettik cnm teşekkür ederim gönlüme su serptin peki imsi tekniğine nasıl karar veriliyor arkadaşlar biz mi talepte bulunuyoruz yoksa değerlere göre kendileri mi karar veriyor tüp bebek paketinin içinde mi oluyor ayrı bir ücreti mi varSağlıklı sperm bulacaklardır muhakkak stres yapmayın o çok düşük 100 de 1 morfoloji bile iyi bir sayı . Morfoloji sıfır olan bir hastaydik biz ama 2 adet embriyomuz oluştu . Hastanenin en güzel yanı kaliteli bir labaratuvar ı olması ve işini bilen embriyologlar.
Stres yapmayın tedaviye kadar kullanın zira ilaç da morfoloji yi etkilemiyor .Sayı da yeterli zaten .
Bizde laboratuvarı iyi diye memorali tercih ettik cnm teşekkür ederim gönlüme su serptin peki imsi tekniğine nasıl karar veriliyor arkadaşlar biz mi talepte bulunuyoruz yoksa değerlere göre kendileri mi karar veriyor tüp bebek paketinin içinde mi oluyor ayrı bir ücreti mi var
5 ya da 6 defa gidiyorsun. Bende devlette çalışıyorum hastanede olduğuma dair bir belge götürdüm verdim yani sevk olarak gözüküyor. Eğer İstanbul daysan 2 saatte iş yerinde olursunBilmiyorum ki cnm ben ordan söyleneni biliyorum biz devlette çalışıyoruz ve izin rapor sıkıntı oluyoo. yumurtalara bakılıyormuş sanırım daha önce hiç dondurulmuş olmadım cnm Allah hayırlısını versin inşallah
Hiç dolaptan çıkarmadıysan cnm kullanabilirsinArkadaşlar benim gonalf 450 bir kutu var. Bu iğneyi 8 Kasım da almıştım. Bu ayın 20 sinde tedaviye tekrar başlayacağım. Üzerinde 3 ay içinde kullanılır diyor. Kullanabilirim değil mi? Boşa gitmesin
Açılırsa 28 gün içinde kullanılması gerekiyor. Hiç açılmadıysa sorun olmaz.Arkadaşlar benim gonalf 450 bir kutu var. Bu iğneyi 8 Kasım da almıştım. Bu ayın 20 sinde tedaviye tekrar başlayacağım. Üzerinde 3 ay içinde kullanılır diyor. Kullanabilirim değil mi? Boşa gitmesin
Bizim ilk tedavimiz olacağı için detaylara hakim değilim bir çok şeyi burda sizlerden öğreniyorum Allah razı olsunDosyanıza gerekli notu almışlardır. Talepte bulunmaya gerek yok, sanırım bütün işlemleri imsi ile yapıyorlar diye biliyorum . Hepsi pakete dahil
Öyle yaptım canım ama sağol yinede :)Değer sifirlanmadan sabit kalıyorsa içindeki bitmiş demektir. O sabitlenmiş gördüğün değeri diğer kalemde ayarlayıp öyle uyguluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?