Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ne kadara vericeksin canım?

cnm herkese ımsı yapıyorlar ve pakete dahil

cnm herkese ımsı yapıyorlar ve pakete dahil
Artık öyle mi bilmiyorum ben 2016 Eylül de yaptırdığımda imsi olmadı. İkinci tedavide temmuz ayında ben istedim Gönül hanım sizde gerek yok dedi ama yine de işaretlerim dedi dosyaya imsi oldu. Son tedavide ne yaptılar bilmiyorum ama ben de bişe söylememiştim. Transfer de olmadığı için herhangi bir kağıt verilmedi o yüzden de net bilgim yok henüz.
İhtiyaç olunca kesin yaptıklarını biliyorum, ama herkese yapılıyor mu ondan emin olamadım. Oraya gidince sormak lazım doktora,

Anladım canım ne olur ne olmaz diye oraya gidince sorayım bizde gerekli diye düşünüyorum

IMSI (Yüksek Mikroskobik Büyütmeyle Seçilmiş Sperm Mikroenjeksiyonu)
Mikroenjeksiyon işlemi (Klasik ICSI), 200–400 kat mikroskobik büyütme altında, hareketli spermler arasından, şekil olarak en düzgün olanların seçilmesine imkan vermektedir. Fakat bu durum spermin döllenme, embriyo gelişimi ve gebelik için çok önemli olan bozuklukların tanımlanmasına imkân vermemektedir. Androloji laboratuarında özel boyama teknikleri ile bu bozukluklar tanımlanabilmekte, fakat bu spermler boyama sonrası canlı kalamadıklarından mikroenjeksiyon için kullanılamamaktadır. IMSI işleminde kullanılan yüksek büyütmeli objektifler ve özel optik sistemler aracılığı ile mikroenjeksiyon için hazırlanan spermleri 8050 kata kadar büyütmek ve spermin başı içerisindeki bozuk yapıları ayırt ederek seçim yapmak mümkün olmaktadır. memorialin sitesinde buldum cnm http://www.tupbebek-genetik.com/laboratuvar-yontemleri/embriyoloji-laboratuvari/

cnm ben kendi dosyamda gördüm imsi işaretliydi sonra meraktan sordum bize imsi yöntemi mi uygulayacaksınız diye evet dedi gönül hanım... benim eşimin sperm değerleri iyi, sayı ve hız çok iyi, ama morfoloji %1 ... burda da çoğu arkadaşada uygulandığını gördüm, hangi kriterlere göre seçiyorlar bilmiyorum... ama bence çoğu kişiye uyguluyorlar...

Arkadaşlar parol içebilir miyim sizce inanılmaz bir migren agrım var? Transferimin 6. Günü
Transferin 2.günü yüksek ateşle acile gidip damardan parol serum almıştım. Hemşireyle görüşmüştüm memorial dan sorun olmaz demişti, acildeki doktor da bişe olmaz diyordu. Kendi doktorum da günde 3tsneye kadar izin var demişti. Hemşire numarasına hala ulaşabilirsin, arayıp danış istersen.

Arkadaşlar parol içebilir miyim sizce inanılmaz bir migren agrım var? Transferimin 6. Günü
Kaderdaşım benimde migrenim var adet döneminde migren ilacı içmeden geçmiyor o dönemleri relpax içmeden nasıl atlatıcam şimdiden kara kara düşünüyorum parol maalesef bende hiçbi işe yaramıyor çok şiddetliyse memoriale danışıp parol serum mu taktırsan cnm bide mutlaka aktardan migren taşı almanı tavsiye ederim kristal mentol okaliptus falan var içinde acayip rahatlatıyor 99kere ya gani oku baş ağrısına iyi geliyor çok geçmiş olsun gelişmelerden haberdar edersen sevinirim bana da yol göstermiş olursun

Aradım meşgule attılar dayanamadım öğle bir ağrıydı ki bir parol içtim korka korka suan yavaş yavaş sakinliyor Allah’a şükür bir de mide bulantısı yaptı beyaz leblebi yiyerek bastırdım Allah’a şükür

Ah bu ağrıyı yaşayan bilir normal de regli den 2 gün önce fln ağrır bugün ise başladı Ağrı uyumaya çalıştım Yok bir de üzerine eşim geldi tartıştık beni hasta gibi görmek istemiyormuş ona da kızamıyorum çünkü beni anlaması imkansız... sonrasın da memorial aradım ama meşgül attılar bir de ben Alanya da yaşıyorum mecburen parol içtim bögürme şeklin de mide bulantım başladı bir de çok fazla agrım oldu mu oluyordu mide bulantısı Işık’ları kısıp sessiz bir yerde dua da açtım dinlerken hafif hafif yavaşladı ağrım suan daha iyiyim Allah’a şükür ama tavsiyelerini ilk kez duydum burda bulabilir miyim pek aktar falan Yok Burada transferim 6. Günü içimden tek duam inşallah bu bebeğin habercisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…