- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Ağrı belirti olabilir, inşallah da öyledir güzel haberler verirsin bize:)Ah bu ağrıyı yaşayan bilir normal de regli den 2 gün önce fln ağrır bugün ise başladı Ağrı uyumaya çalıştım Yok bir de üzerine eşim geldi tartıştık beni hasta gibi görmek istemiyormuş ona da kızamıyorum çünkü beni anlaması imkansız... sonrasın da memorial aradım ama meşgül attılar bir de ben Alanya da yaşıyorum mecburen parol içtim bögürme şeklin de mide bulantım başladı bir de çok fazla agrım oldu mu oluyordu mide bulantısı Işık’ları kısıp sessiz bir yerde dua da açtım dinlerken hafif hafif yavaşladı ağrım suan daha iyiyim Allah’a şükür ama tavsiyelerini ilk kez duydum burda bulabilir miyim pek aktar falan Yok Burada transferim 6. Günü içimden tek duam inşallah bu bebeğin habercisidir
Bende baş ağrısının bebeğin tutunma belirtisi olduğunu duymuştum cnm inşallah öyledir. Aynen çekmeyen bilmez bu ağrıyı benimde adetten bikaç gün önce adet başlayınca ve bitince şiddetli ağrım oluyor stres gürültü ışık çok uyumak az uyumakta tetikliyor bide ben çalışıyorm evde dinlenme gibi imkanımda yok eşinin anlaması lazım seni tüp bebek tedavisinde kullanılan hormon ilaçları da ağrıyı tetikliyormuş ama ilerleyen aylarda hiç migren ağrısı olmuyormuş cnm migren taşı aktarda yoksa internette de satılıyor bak istersen çok rahatlatıyorAh bu ağrıyı yaşayan bilir normal de regli den 2 gün önce fln ağrır bugün ise başladı Ağrı uyumaya çalıştım Yok bir de üzerine eşim geldi tartıştık beni hasta gibi görmek istemiyormuş ona da kızamıyorum çünkü beni anlaması imkansız... sonrasın da memorial aradım ama meşgül attılar bir de ben Alanya da yaşıyorum mecburen parol içtim bögürme şeklin de mide bulantım başladı bir de çok fazla agrım oldu mu oluyordu mide bulantısı Işık’ları kısıp sessiz bir yerde dua da açtım dinlerken hafif hafif yavaşladı ağrım suan daha iyiyim Allah’a şükür ama tavsiyelerini ilk kez duydum burda bulabilir miyim pek aktar falan Yok Burada transferim 6. Günü içimden tek duam inşallah bu bebeğin habercisidir
İnşallah Cnm iyi sonuç olur darısı sana olur hepimizin yüzü güler inşallah bir olduk beraber olduk bu platformdaAğrı belirti olabilir, inşallah da öyledir güzel haberler verirsin bize:)
İnşallah canım gebelik belirtisi olur razıyım şimdi hemen araştırıyorum migren taşını çok sağolun lütfen dualarınızı eksik etmeyin birbirimize olan desteğimiz hiç bitmesinBende baş ağrısının bebeğin tutunma belirtisi olduğunu duymuştum cnm inşallah öyledir. Aynen çekmeyen bilmez bu ağrıyı benimde adetten bikaç gün önce adet başlayınca ve bitince şiddetli ağrım oluyor stres gürültü ışık çok uyumak az uyumakta tetikliyor bide ben çalışıyorm evde dinlenme gibi imkanımda yok eşinin anlaması lazım seni tüp bebek tedavisinde kullanılan hormon ilaçları da ağrıyı tetikliyormuş ama ilerleyen aylarda hiç migren ağrısı olmuyormuş cnm migren taşı aktarda yoksa internette de satılıyor bak istersen çok rahatlatıyor
Canım benim değerlerim çok yüksekti memorialde ilk denemem de pozitif sonuç aldım ama 5+3 günlük bebeğimi düşürdüm herşey nomaldi bir anda oldu ne olduğunu da anlamdm doktorlarda anlamdı açıkcası herşy yolundayken diyeceğim şu ki pko hastalarının da en büyük riski düşük çok dikkat edip sürekli yatmak gerekiyor bir müddet... Gerçi herksn bünyesi de farklıKızlar iyi akşamlar aramızda pcos hastası olup hamileliği sağlıklı devam eden arkadaşlar var mı ?
Kutu hiç açılmadı ve buzdolabındaydı hep. Sağol canımHiç dolaptan çıkarmadıysan cnm kullanabilirsin
HicHiç dolaptan çıkarmadıysan cnm kullanabilirsin
Hiç açılmadı. Sağol canımAçılırsa 28 gün içinde kullanılması gerekiyor. Hiç açılmadıysa sorun olmaz.
Canım geçmiş olsun bana da pcos görünümü dediler merak ettim o yüzden .. adetim düzenli .. inşallah sağlıklı gebelik geçirir ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıCanım benim değerlerim çok yüksekti memorialde ilk denemem de pozitif sonuç aldım ama 5+3 günlük bebeğimi düşürdüm herşey nomaldi bir anda oldu ne olduğunu da anlamdm doktorlarda anlamdı açıkcası herşy yolundayken diyeceğim şu ki pko hastalarının da en büyük riski düşük çok dikkat edip sürekli yatmak gerekiyor bir müddet... Gerçi herksn bünyesi de farklı
İnşallah canım ya benim de tüy kilo problemim yoktu hatta adetlerm de düzenliydi ama ilaçlardan sonra bozuldu düzenim iyice 4. Tüp bebek denemem di başka merkezde 3 negatif denemem oldu başka da skntımz yok yumurta kalitemz de iyi bu düşüktn sonra genetiğe gönderir mi kalan embyoları bilmiorm umut bey aradı o da kalitesi gayet iyi falan dedi hep şaşkınız neden düştüğünü de anlamdk ya birde ben adanada yaşıyrm sürekli gittiğim bir doktor var hatta semra hanımı da o doktorum tavsiye etti bize daha ii bir doktor bulmam lazım adana da... adetimi bekliorm tekrar transfer için hakkımzda hayrlısı olsn senin ilk tedavin mi canımCanım geçmiş olsun bana da pcos görünümü dediler merak ettim o yüzden .. adetim düzenli .. inşallah sağlıklı gebelik geçirir ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
Çok zor çoook bu süreçKocan bu duruma alışsın bence transfer sonrası hamileliğimin sadece iki haftası normal geçti kanamam oldu sonra şimdi hergün ayılıp bayılıyorum öyle zor geçiyorki belki benim öyledir ama aşırı zor bazen kendimde bile olmuyorum
Evet canım benim ilk tedavim Sevinç hanım pco yok dedi Gönül hanım var dedi sonra olduğuna karar verdiler .. ben klomenden sonra 48 kilodan 68 70 kiloya çıkmıştım nette hatırlamıyorum şimdi hayatımda hiç görmediğim kilo :) hatta kilo almaya çalışırdım alamazdım .. klomeni 7 8 ay kullandım .. 1 aşılamam var ..klomeni kestikten sonra 60 a düştüm 60 takılıp kalmıştı şimdi de 63 oldum birşey yiyip içtiğimde yok acil 55 olmam lazım :) soğan suyuna başlayacağım ama yan etki olur tedaviye diye de korktum .. pgt sonucu bekliyoruz biz deİnşallah canım ya benim de tüy kilo problemim yoktu hatta adetlerm de düzenliydi ama ilaçlardan sonra bozuldu düzenim iyice 4. Tüp bebek denemem di başka merkezde 3 negatif denemem oldu başka da skntımz yok yumurta kalitemz de iyi bu düşüktn sonra genetiğe gönderir mi kalan embyoları bilmiorm umut bey aradı o da kalitesi gayet iyi falan dedi hep şaşkınız neden düştüğünü de anlamdk ya birde ben adanada yaşıyrm sürekli gittiğim bir doktor var hatta semra hanımı da o doktorum tavsiye etti bize daha ii bir doktor bulmam lazım adana da... adetimi bekliorm tekrar transfer için hakkımzda hayrlısı olsn senin ilk tedavin mi canım
Çok zor çoook bu süreç
Canım Allah yardımcın olsun geçer inşallah sağlıkla kucağına alınca herşeyi unutacaksınAynen yemek bile yemek zor geliyo 7 ay böyle geçerse benim için çok zor olacak
Canım aynen ya bende kilo almaya uğraşırdm hayatm boyunca kilo ne bilmedim zaten klomen maalesef kilo yapıor cnm tüp bebek tedavisinde soğan suyunu pek önermiorlr aslında bende içmek istiorm ama zararı olur diye de korkuorm inşallah güzel haberlernz gelir pgt denEvet canım benim ilk tedavim Sevinç hanım pco yok dedi Gönül hanım var dedi sonra olduğuna karar verdiler .. ben klomenden sonra 48 kilodan 68 70 kiloya çıkmıştım nette hatırlamıyorum şimdi hayatımda hiç görmediğim kilo :) hatta kilo almaya çalışırdım alamazdım .. klomeni 7 8 ay kullandım .. 1 aşılamam var ..klomeni kestikten sonra 60 a düştüm 60 takılıp kalmıştı şimdi de 63 oldum birşey yiyip içtiğimde yok acil 55 olmam lazım :) soğan suyuna başlayacağım ama yan etki olur tedaviye diye de korktum .. pgt sonucu bekliyoruz biz de
İnşallah canım sağolCanım aynen ya bende kilo almaya uğraşırdm hayatm boyunca kilo ne bilmedim zaten klomen maalesef kilo yapıor cnm tüp bebek tedavisinde soğan suyunu pek önermiorlr aslında bende içmek istiorm ama zararı olur diye de korkuorm inşallah güzel haberlernz gelir pgt den
Kaç gün oldu, sonuç yakında gelir, inşallah güzel gelirİnşallah canım sağol
10 gün oldu canım .. inşallah sağlıklı gelirKaç gün oldu, sonuç yakında gelir, inşallah güzel gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?