Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay
Aynı şeyi yaşamışız 5+3te hiç bi aebep yokken düştü ve doktor açıklama yapamadı

Kızlar selam bişi soracaktım doktorlara sormadık ta biz normal tedavide ilaçlara başlarken cinsel ilişki yasaktı acaba dondurulmuş tedavide de bu yasak aynen öylemi

Canım geçmiş olsun bana da pcos görünümü dediler merak ettim o yüzden .. adetim düzenli .. inşallah sağlıklı gebelik geçirir ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
bende de pko görünümü mevcut ilk denemem negatif inş pozitifi yakalar sağlıklı bir şekılde bebeğimizi kucağımıza alırız

cnm klomeni 7-8 ay nasıl kullandın anlamadım en fazla 3 ay kullanman gerekiyor. fazlası zarar ve her klomen tedavisinde 1 ay ara vermen gerekıyor .... ben klomenden birsey anlamadım zaten çok fazla yumurta geliştiği için ilk 2 sinde çatlatma iğnesi bile vurulamadım sonuncusuda vuruldum

Ah sorma canım .. zaten bilmediğimden .. herkes o doktoru tavsiye etti gittim tam bir sene boyunca .. eşimin hareketlisi o zaman %15 falandı morfoloji 0 bize sperm süper dedi görünüşe göre düşük ama dedim hayır senden dolayı olmuyor çocuk dedi her ay bana klomen verip yolladı ha oldu ha olacak .. bi de o değerle aşılama oldum .. iyice şişmiştim zaten ilacı içe içe .. başka doktora gidince eşimde varikosel olduğunu öğrendik bana da yumurtlama günü bakıldı kendiliğinden yumurta oluşuyor gelişiyor denildi .. ameliyat oldu eşim sonra 0 a düştü olan 15 gitti :) sonra ne yediyse içtiyse düzelmedi bizde tüp tedavisine başladık bakalım hayırlısı inşallah

cnm bizimde 3 sene oluyor . Evlendiğimden beri ilk 3 ay falan korundum sonra bıraktım korunmayı... Eşime ve bana yapılan bütün testlerde hersey çok iyi görünüyordu. Klomen tedavisi işe yaramayınca bir tüp bebek uzmanına gitmeye karar verdim ilk gittiğim doktor Mustafa Acet ... ve bana dediği ilk şey histeroskopi olman gerekiyor rahim ağzında darlık var ve bu hamile kalmanı zorlaştırır dedi ... Bende tmm dedim ve histeroskopi oldum sonra kontrole gittiğimde herşey çok iyi 4 ay içerisinde büyük ihtimalle hamiele kalırsın dedı , gün aşırı ilişkı önerdi o kadar... Neyse 8 ay bekledım yine hamilelık yok bu sefer mustafa hocaya olan inancımı kaybettim ve mart ayında aşılama denedım buda negatif olunca mayıs ayında memorile gittim, semra hanımın ilk yaptığı yorum çok iyi yumurta rezerven var ve rahminde bir problem görünmüyor, adetlerın düzenlı mı dedi evet dedim pko görünümü mevcut ama adetlerın düzenlıyse çok sıkıntı değil. Sonra eşimin değerlerine baktı çok iyi dedi... Bnede sorun nedir hocam dedım endometroziz olabılır dedı sonra oda değil dediler... En son gittiğimde negatif görüşme için , hocam 3 senedir sebebsiz yere hamile kalamıyorum ,sizce bu normal mı dedim? Normal değil bizim anlamadığımız sebebten dolayı sizde içerde döllenme olmuyor, biz labaratuvar ortamında döllenmeyi sağladık, bundan sonrasını deneyeceğiz dedi, embriyoları pgt ye gönderelım mı dedim yok dedi gerek yok.. İlk negatifte bu yöntemi tercih etmıyoruz dedi. Bizim ailede sadece benım zihinsel engellı bir kardeşim var , başkada bir durum yok. Kardeşime bazı testler yapıldı, genetik falan temizi çıktı... Eşim ve bende yaptırdık her ihtimale karşı şimdi sonucu beklıyorum... Ayy kusura bakma çok uzun yazdım canm... Sonuç şimdilik elde birsey yok, inş bu 2. deneme işe yarar :))

İnşallah canım Allah emeklerinizi bir bebişle taçlandırsın inşallah :)

Aynı durumu yaşamışız ama bizim 7 yıl olmadı ilk gittiğim hastaneydi memorial sadece testler ve rahim filmi çekildi yine hiç bir şey yok ilk denemem tutunmadı ama ikinci tutundu ve hamileyim şu an

Kızlar bende yarın başlıyorum. Doktor Emre Bey beni muayene edecekmiş nasıl birisi daha önce muayene olan var mı ?

Aynı durumu yaşamışız ama bizim 7 yıl olmadı ilk gittiğim hastaneydi memorial sadece testler ve rahim filmi çekildi yine hiç bir şey yok ilk denemem tutunmadı ama ikinci tutundu ve hamileyim şu an
ayyy canım inş umut oldun bana
kaç tane dondurulmuşun vardı ve kalitesi ne idi?

Adetin 2. günü nasıl bir muayene yapılıyor arkadaşlar yumurtalıklara mı bakıyorlar alttan muayene oluyor mu tekrar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…