- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
İnşallah, beni hep cuma aradılar, inşallah sana da hayırlı günde güzel haberler gelir10 gün oldu canım .. inşallah sağlıklı gelir
İnşallah teşşekkür ederimİnşallah, beni hep cuma aradılar, inşallah sana da hayırlı günde güzel haberler gelir
Saol canım Rabbim cümlemize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahpiramitt çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim en hayırlı zamanda yeniden nasip etsin nasıl oldu
Aynı şeyi yaşamışız 5+3te hiç bi aebep yokken düştü ve doktor açıklama yapamadıCanım benim değerlerim çok yüksekti memorialde ilk denemem de pozitif sonuç aldım ama 5+3 günlük bebeğimi düşürdüm herşey nomaldi bir anda oldu ne olduğunu da anlamdm doktorlarda anlamdı açıkcası herşy yolundayken diyeceğim şu ki pko hastalarının da en büyük riski düşük çok dikkat edip sürekli yatmak gerekiyor bir müddet... Gerçi herksn bünyesi de farklı
bende de pko görünümü mevcut ilk denemem negatif inş pozitifi yakalar sağlıklı bir şekılde bebeğimizi kucağımıza alırızCanım geçmiş olsun bana da pcos görünümü dediler merak ettim o yüzden .. adetim düzenli .. inşallah sağlıklı gebelik geçirir ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
İnşallah canım .. dondurulmuşun var mıydıbende de pko görünümü mevcut ilk denemem negatif inş pozitifi yakalar sağlıklı bir şekılde bebeğimizi kucağımıza alırız
cnm klomeni 7-8 ay nasıl kullandın anlamadım en fazla 3 ay kullanman gerekiyor. fazlası zarar ve her klomen tedavisinde 1 ay ara vermen gerekıyor .... ben klomenden birsey anlamadım zaten çok fazla yumurta geliştiği için ilk 2 sinde çatlatma iğnesi bile vurulamadım sonuncusuda vuruldumEvet canım benim ilk tedavim Sevinç hanım pco yok dedi Gönül hanım var dedi sonra olduğuna karar verdiler .. ben klomenden sonra 48 kilodan 68 70 kiloya çıkmıştım nette hatırlamıyorum şimdi hayatımda hiç görmediğim kilo :) hatta kilo almaya çalışırdım alamazdım .. klomeni 7 8 ay kullandım .. 1 aşılamam var ..klomeni kestikten sonra 60 a düştüm 60 takılıp kalmıştı şimdi de 63 oldum birşey yiyip içtiğimde yok acil 55 olmam lazım :) soğan suyuna başlayacağım ama yan etki olur tedaviye diye de korktum .. pgt sonucu bekliyoruz biz de
evet canım 10 tane dondurulmuşum varİnşallah canım .. dondurulmuşun var mıydı
Ah sorma canım .. zaten bilmediğimden .. herkes o doktoru tavsiye etti gittim tam bir sene boyunca .. eşimin hareketlisi o zaman %15 falandı morfoloji 0 bize sperm süper dedi görünüşe göre düşük ama dedim hayır senden dolayı olmuyor çocuk dedi her ay bana klomen verip yolladı ha oldu ha olacak .. bi de o değerle aşılama oldum .. iyice şişmiştim zaten ilacı içe içe .. başka doktora gidince eşimde varikosel olduğunu öğrendik bana da yumurtlama günü bakıldı kendiliğinden yumurta oluşuyor gelişiyor denildi .. ameliyat oldu eşim sonra 0 a düştü olan 15 gitti :) sonra ne yediyse içtiyse düzelmedi bizde tüp tedavisine başladık bakalım hayırlısı inşallahcnm klomeni 7-8 ay nasıl kullandın anlamadım en fazla 3 ay kullanman gerekiyor. fazlası zarar ve her klomen tedavisinde 1 ay ara vermen gerekıyor .... ben klomenden birsey anlamadım zaten çok fazla yumurta geliştiği için ilk 2 sinde çatlatma iğnesi bile vurulamadım sonuncusuda vuruldum
cnm bizimde 3 sene oluyor . Evlendiğimden beri ilk 3 ay falan korundum sonra bıraktım korunmayı... Eşime ve bana yapılan bütün testlerde hersey çok iyi görünüyordu. Klomen tedavisi işe yaramayınca bir tüp bebek uzmanına gitmeye karar verdim ilk gittiğim doktor Mustafa Acet ... ve bana dediği ilk şey histeroskopi olman gerekiyor rahim ağzında darlık var ve bu hamile kalmanı zorlaştırır dedi ... Bende tmm dedim ve histeroskopi oldum sonra kontrole gittiğimde herşey çok iyi 4 ay içerisinde büyük ihtimalle hamiele kalırsın dedı , gün aşırı ilişkı önerdi o kadar... Neyse 8 ay bekledım yine hamilelık yok bu sefer mustafa hocaya olan inancımı kaybettim ve mart ayında aşılama denedım buda negatif olunca mayıs ayında memorile gittim, semra hanımın ilk yaptığı yorum çok iyi yumurta rezerven var ve rahminde bir problem görünmüyor, adetlerın düzenlı mı dedi evet dedim pko görünümü mevcut ama adetlerın düzenlıyse çok sıkıntı değil. Sonra eşimin değerlerine baktı çok iyi dedi... Bnede sorun nedir hocam dedım endometroziz olabılır dedı sonra oda değil dediler... En son gittiğimde negatif görüşme için , hocam 3 senedir sebebsiz yere hamile kalamıyorum ,sizce bu normal mı dedim? Normal değil bizim anlamadığımız sebebten dolayı sizde içerde döllenme olmuyor, biz labaratuvar ortamında döllenmeyi sağladık, bundan sonrasını deneyeceğiz dedi, embriyoları pgt ye gönderelım mı dedim yok dedi gerek yok.. İlk negatifte bu yöntemi tercih etmıyoruz dedi. Bizim ailede sadece benım zihinsel engellı bir kardeşim var , başkada bir durum yok. Kardeşime bazı testler yapıldı, genetik falan temizi çıktı... Eşim ve bende yaptırdık her ihtimale karşı şimdi sonucu beklıyorum... Ayy kusura bakma çok uzun yazdım canm... Sonuç şimdilik elde birsey yok, inş bu 2. deneme işe yarar :))Ah sorma canım .. zaten bilmediğimden .. herkes o doktoru tavsiye etti gittim tam bir sene boyunca .. eşimin hareketlisi o zaman %15 falandı morfoloji 0 bize sperm süper dedi görünüşe göre düşük ama dedim hayır senden dolayı olmuyor çocuk dedi her ay bana klomen verip yolladı ha oldu ha olacak .. bi de o değerle aşılama oldum .. iyice şişmiştim zaten ilacı içe içe .. başka doktora gidince eşimde varikosel olduğunu öğrendik bana da yumurtlama günü bakıldı kendiliğinden yumurta oluşuyor gelişiyor denildi .. ameliyat oldu eşim sonra 0 a düştü olan 15 gitti :) sonra ne yediyse içtiyse düzelmedi bizde tüp tedavisine başladık bakalım hayırlısı inşallah
İnşallah canım Allah emeklerinizi bir bebişle taçlandırsın inşallah :)cnm bizimde 3 sene oluyor . Evlendiğimden beri ilk 3 ay falan korundum sonra bıraktım korunmayı... Eşime ve bana yapılan bütün testlerde hersey çok iyi görünüyordu. Klomen tedavisi işe yaramayınca bir tüp bebek uzmanına gitmeye karar verdim ilk gittiğim doktor Mustafa Acet ... ve bana dediği ilk şey histeroskopi olman gerekiyor rahim ağzında darlık var ve bu hamile kalmanı zorlaştırır dedi ... Bende tmm dedim ve histeroskopi oldum sonra kontrole gittiğimde herşey çok iyi 4 ay içerisinde büyük ihtimalle hamiele kalırsın dedı , gün aşırı ilişkı önerdi o kadar... Neyse 8 ay bekledım yine hamilelık yok bu sefer mustafa hocaya olan inancımı kaybettim ve mart ayında aşılama denedım buda negatif olunca mayıs ayında memorile gittim, semra hanımın ilk yaptığı yorum çok iyi yumurta rezerven var ve rahminde bir problem görünmüyor, adetlerın düzenlı mı dedi evet dedim pko görünümü mevcut ama adetlerın düzenlıyse çok sıkıntı değil. Sonra eşimin değerlerine baktı çok iyi dedi... Bnede sorun nedir hocam dedım endometroziz olabılır dedı sonra oda değil dediler... En son gittiğimde negatif görüşme için , hocam 3 senedir sebebsiz yere hamile kalamıyorum ,sizce bu normal mı dedim? Normal değil bizim anlamadığımız sebebten dolayı sizde içerde döllenme olmuyor, biz labaratuvar ortamında döllenmeyi sağladık, bundan sonrasını deneyeceğiz dedi, embriyoları pgt ye gönderelım mı dedim yok dedi gerek yok.. İlk negatifte bu yöntemi tercih etmıyoruz dedi. Bizim ailede sadece benım zihinsel engellı bir kardeşim var , başkada bir durum yok. Kardeşime bazı testler yapıldı, genetik falan temizi çıktı... Eşim ve bende yaptırdık her ihtimale karşı şimdi sonucu beklıyorum... Ayy kusura bakma çok uzun yazdım canm... Sonuç şimdilik elde birsey yok, inş bu 2. deneme işe yarar :))
İnşallahhhh darısı başınızaaaCanım Allah yardımcın olsun geçer inşallah sağlıkla kucağına alınca herşeyi unutacaksın
Aynı durumu yaşamışız ama bizim 7 yıl olmadı ilk gittiğim hastaneydi memorial sadece testler ve rahim filmi çekildi yine hiç bir şey yok ilk denemem tutunmadı ama ikinci tutundu ve hamileyim şu ancnm bizimde 3 sene oluyor . Evlendiğimden beri ilk 3 ay falan korundum sonra bıraktım korunmayı... Eşime ve bana yapılan bütün testlerde hersey çok iyi görünüyordu. Klomen tedavisi işe yaramayınca bir tüp bebek uzmanına gitmeye karar verdim ilk gittiğim doktor Mustafa Acet ... ve bana dediği ilk şey histeroskopi olman gerekiyor rahim ağzında darlık var ve bu hamile kalmanı zorlaştırır dedi ... Bende tmm dedim ve histeroskopi oldum sonra kontrole gittiğimde herşey çok iyi 4 ay içerisinde büyük ihtimalle hamiele kalırsın dedı , gün aşırı ilişkı önerdi o kadar... Neyse 8 ay bekledım yine hamilelık yok bu sefer mustafa hocaya olan inancımı kaybettim ve mart ayında aşılama denedım buda negatif olunca mayıs ayında memorile gittim, semra hanımın ilk yaptığı yorum çok iyi yumurta rezerven var ve rahminde bir problem görünmüyor, adetlerın düzenlı mı dedi evet dedim pko görünümü mevcut ama adetlerın düzenlıyse çok sıkıntı değil. Sonra eşimin değerlerine baktı çok iyi dedi... Bnede sorun nedir hocam dedım endometroziz olabılır dedı sonra oda değil dediler... En son gittiğimde negatif görüşme için , hocam 3 senedir sebebsiz yere hamile kalamıyorum ,sizce bu normal mı dedim? Normal değil bizim anlamadığımız sebebten dolayı sizde içerde döllenme olmuyor, biz labaratuvar ortamında döllenmeyi sağladık, bundan sonrasını deneyeceğiz dedi, embriyoları pgt ye gönderelım mı dedim yok dedi gerek yok.. İlk negatifte bu yöntemi tercih etmıyoruz dedi. Bizim ailede sadece benım zihinsel engellı bir kardeşim var , başkada bir durum yok. Kardeşime bazı testler yapıldı, genetik falan temizi çıktı... Eşim ve bende yaptırdık her ihtimale karşı şimdi sonucu beklıyorum... Ayy kusura bakma çok uzun yazdım canm... Sonuç şimdilik elde birsey yok, inş bu 2. deneme işe yarar :))
ayyy canım inş umut oldun banaAynı durumu yaşamışız ama bizim 7 yıl olmadı ilk gittiğim hastaneydi memorial sadece testler ve rahim filmi çekildi yine hiç bir şey yok ilk denemem tutunmadı ama ikinci tutundu ve hamileyim şu an
emre bey benım opuya girmişti gayet iyi ve pozitif bir doktorKızlar bende yarın başlıyorum. Doktor Emre Bey beni muayene edecekmiş nasıl birisi daha önce muayene olan var mı ?
Ben muayene olmadım hiç ama iyi olduğunu söylüyorlar. Benim opu ma girmişti, güleryüzlü pozitif biriKızlar bende yarın başlıyorum. Doktor Emre Bey beni muayene edecekmiş nasıl birisi daha önce muayene olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?