- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Alttan muayene ediyorlar, yumurta sayısına kist vs var mı onlara bakıyorlarAdetin 2. günü nasıl bir muayene yapılıyor arkadaşlar yumurtalıklara mı bakıyorlar alttan muayene oluyor mu tekrar?
Teşekkür ederim canımAlttan muayene ediyorlar, yumurta sayısına kist vs var mı onlara bakıyorlar
ayyy canım inş umut oldun bana
kaç tane dondurulmuşun vardı ve kalitesi ne idi?
Kızlar bende yarın başlıyorum. Doktor Emre Bey beni muayene edecekmiş nasıl birisi daha önce muayene olan var mı ?
Yarın adetimin ikinci günü canım ilk defa bir erkek doktora muayene olacağım hem de hasta hastaDoğru seçim aşırı iyi valla iyi denk gelmiş şaşma ondan
Yarın adetimin ikinci günü canım ilk defa bir erkek doktora muayene olacağım hem de hasta hastaBiraz tedirgin oldum ama bakalım hayırlısı olsun.
Yarın adetimin ikinci günü canım ilk defa bir erkek doktora muayene olacağım hem de hasta hastaBiraz tedirgin oldum ama bakalım hayırlısı olsun.
Hayır olsun inşallahKızlar rüyamda çok güzel bir kız çocuğu 4 yaşlarında pembe el örgüsü dantel bir yelek giymiş kumral dalgalı saçlı ve bana koşuyor. Ben onun bir günlük geçici annesi olacakmışım. Boynuma sarıldı. Çok heyecanlı uyandım. Rüya yoran varmı. Hayırlara çıksın inşallah. Kızım olacak galiba
Fıstıklar merhaba durumunuz nasıl? Ben sınava hazırlandığım için uzaklaştım kadınlar klubünden çünkü hiiiiç elimden bırakmıyordum telefonu.
İnşallah canım inşallah. Allah gönlüne göre versin, az kaldı, sayılı gün çabuk geçer :)Kızlar rüyamda çok güzel bir kız çocuğu 4 yaşlarında pembe el örgüsü dantel bir yelek giymiş kumral dalgalı saçlı ve bana koşuyor. Ben onun bir günlük geçici annesi olacakmışım. Boynuma sarıldı. Çok heyecanlı uyandım. Rüya yoran varmı. Hayırlara çıksın inşallah. Kızım olacak galiba
Merhaba hem üzüldüm hemde bir bebeğin olacak die sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. Gebeliğin nasıl geçiyor benim çok halsizlik oluyor kalkamayacak derece de ilaçlara bağlıyorum ama tam emin de değilimFıstıklar merhaba durumunuz nasıl? Ben sınava hazırlandığım için uzaklaştım kadınlar klubünden çünkü hiiiiç elimden bırakmıyordum telefonu.
Biz iyiyiz ama artık 3 kişi değil 2 kişiyiz. Bebeğim birinin 8. Haftada gelişimi durdu malesef. Hala benimle ama yavaş yavaş küçülüyor. Doğumda bebeğin eşiyle birlikte alınacakmış. Cinsiyeti öğrendik. Kızım olacak inşallah. İkili testi iyi çıktı çok şükür. 14+6 günlük. Şimdilik benden haberler böyle. @sinkar senin tedavin ne aşamada canım? @xra221 sen nasılsın kuzum? Umarim bir sıkıntı yoktur.
Bn uygulandığını hiç sanmıyorum ama yinede sor cnm sen doktorunaKızlar embriyo döllenrken kalsiyum iyonofor diye bir yontem kullanılıyormus yumurtalara kalsym veriyrlar sanrım ve daha basarılı döllenme oluyr bzm embrıyolarmz 5. Gune dgru giderkn baya azalıyr baska topikte bir arkadasa bu tedaviyi uygulamıs doktru ve daha fazla 5. Gıne ulasan embrıyosu olmus. Önceki tedavilrinde onunda ancak bir tane kalıyormus. Memorailda bu yontem uygulanyrmu semra hocaya soracgm ?
Hayırlısı buymuş diyebildim ben sadece. Nasip... benim hiç bulantım kusmam falan olmadı çok şükür ya. Kızım ders çalışayım diye insafa geldi galiba :)) halsizlik uykusuzluk 2 buçuk aya kadar çok oldu ama şimdi daha iyiyim. Senin ne kadar oldu?Merhaba hem üzüldüm hemde bir bebeğin olacak die sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. Gebeliğin nasıl geçiyor benim çok halsizlik oluyor kalkamayacak derece de ilaçlara bağlıyorum ama tam emin de değilim
Uygulanıyor ama belli kriterlere göre sanırım. Burda yazan arkadaşlar vardı bu konuda. Benim anladığım kadarıyla döllenme ile ilgili problemlerde uygulanıyor daha çok. Sen yine de sor Hocaya.Kızlar embriyo döllenrken kalsiyum iyonofor diye bir yontem kullanılıyormus yumurtalara kalsym veriyrlar sanrım ve daha basarılı döllenme oluyr bzm embrıyolarmz 5. Gune dgru giderkn baya azalıyr baska topikte bir arkadasa bu tedaviyi uygulamıs doktru ve daha fazla 5. Gıne ulasan embrıyosu olmus. Önceki tedavilrinde onunda ancak bir tane kalıyormus. Memorailda bu yontem uygulanyrmu semra hocaya soracgm ?
2012 yılına ait bi yazı okudum memorial sitesinde bu ıygulamayı gereklı vakalarda kullandıklarına dair ama suan dvm edıyorlarmı bılmıyrm. Bu baslıkta hıc rastlamadm uygulananı semra hocayla haftaya goruscgm not alıyrm soracaklarımıBn uygulandığını hiç sanmıyorum ama yinede sor cnm sen doktoruna
Sagol cnm belkı bizede uygun görür sorayım benUygulanıyor ama belli kriterlere göre sanırım. Burda yazan arkadaşlar vardı bu konuda. Benim anladığım kadarıyla döllenme ile ilgili problemlerde uygulanıyor daha çok. Sen yine de sor Hocaya.
Konu içinde arama yaparsan bu konuda daha önceki yazışmaları görebilirsin.Sagol cnm belkı bizede uygun görür sorayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?