Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Valla canım kalitesini sormayı unuttuk biz 4 dondurulmuş vardı ikisi de 100 100 canlıydı iki tane denedik iki tane kaldı ama çok takılma yani biraz rahat ol ilkinde bende sok stres yapmıştım olmadı ikincisinde çok rahat gittim çok şükür oldu bi de transfer sonrası iki saat falan kal hastanede ayaklarını hafif kaldır ve lavaboya saatin dolunca git ve çok su içme ilkinde çok içmiştim dayanamamıştım ikincisinde az içtim çok rahattım
ayyy canım inş umut oldun bana
kaç tane dondurulmuşun vardı ve kalitesi ne idi?

Kızlar rüyamda çok güzel bir kız çocuğu 4 yaşlarında pembe el örgüsü dantel bir yelek giymiş kumral dalgalı saçlı ve bana koşuyor. Ben onun bir günlük geçici annesi olacakmışım. Boynuma sarıldı. Çok heyecanlı uyandım. Rüya yoran varmı. Hayırlara çıksın inşallah. Kızım olacak galiba

Hayır olsun inşallah

xra221 cnm bu arada benımde sankı erkek evladım olacak gibi hissediyorum ... sağlıklı olsunlarda hiç önemlı değil... inş R rune iyidir onun ikizdi galiba inş sorun yoktur
Fıstıklar merhaba durumunuz nasıl? Ben sınava hazırlandığım için uzaklaştım kadınlar klubünden çünkü hiiiiç elimden bırakmıyordum telefonu.
Biz iyiyiz ama artık 3 kişi değil 2 kişiyiz. Bebeğim birinin 8. Haftada gelişimi durdu malesef. Hala benimle ama yavaş yavaş küçülüyor. Doğumda bebeğin eşiyle birlikte alınacakmış. Cinsiyeti öğrendik. Kızım olacak inşallah. İkili testi iyi çıktı çok şükür. 14+6 günlük. Şimdilik benden haberler böyle. @sinkar senin tedavin ne aşamada canım? @xra221 sen nasılsın kuzum? Umarim bir sıkıntı yoktur.

İnşallah canım inşallah. Allah gönlüne göre versin, az kaldı, sayılı gün çabuk geçer :)

Merhaba hem üzüldüm hemde bir bebeğin olacak die sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. Gebeliğin nasıl geçiyor benim çok halsizlik oluyor kalkamayacak derece de ilaçlara bağlıyorum ama tam emin de değilim

Kızlar embriyo döllenrken kalsiyum iyonofor diye bir yontem kullanılıyormus yumurtalara kalsym veriyrlar sanrım ve daha basarılı döllenme oluyr bzm embrıyolarmz 5. Gune dgru giderkn baya azalıyr baska topikte bir arkadasa bu tedaviyi uygulamıs doktru ve daha fazla 5. Gıne ulasan embrıyosu olmus. Önceki tedavilrinde onunda ancak bir tane kalıyormus. Memorailda bu yontem uygulanyrmu semra hocaya soracgm ?

Bn uygulandığını hiç sanmıyorum ama yinede sor cnm sen doktoruna

Hayırlısı buymuş diyebildim ben sadece. Nasip... benim hiç bulantım kusmam falan olmadı çok şükür ya. Kızım ders çalışayım diye insafa geldi galiba :)) halsizlik uykusuzluk 2 buçuk aya kadar çok oldu ama şimdi daha iyiyim. Senin ne kadar oldu?

Uygulanıyor ama belli kriterlere göre sanırım. Burda yazan arkadaşlar vardı bu konuda. Benim anladığım kadarıyla döllenme ile ilgili problemlerde uygulanıyor daha çok. Sen yine de sor Hocaya.

Bn uygulandığını hiç sanmıyorum ama yinede sor cnm sen doktoruna
2012 yılına ait bi yazı okudum memorial sitesinde bu ıygulamayı gereklı vakalarda kullandıklarına dair ama suan dvm edıyorlarmı bılmıyrm. Bu baslıkta hıc rastlamadm uygulananı semra hocayla haftaya goruscgm not alıyrm soracaklarımı

Merhaba kizlar bende bugün ilk görüşme için gittim iyi gecti pozitif enerji aldim.umarim tedavim boyunca hep boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…