Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnş uygulanıyodur arkadaşlarımız faydalanır ama ben ne sorsam bilimsel kanıtı yok diyip duruyo

Arkadaşlar ilk zamanlar normal jel yapıyorum pek öyle gelmiyordu hep hareket ediyordum ama bugün 7. Günüm öyle bir suyla karışık geldi ki hala da sürekli geliyor böyle yaşayan var mı?

Bayanlar hayırlı akşamlar
Bugün opu işlemim oldu
Yarın sabah vajinal fitile başlanmam istendi
Transferi olan arkadaşlara sormak istiyorum
Tranfer sonrası kullanılan ilaçlar nelerdir
Sadece fitilmi
İğne ne gibi durumlarda veriliyor?
Başka merkezdeki tedavimde fitilin hiç lafı geçmedi direk progestan iğne verilmişti?
Memorial sadece vajinal fitilmi veriyor?

Bende de bulantılar yeni başladı çok hafif ama 9 hafta bizmkisi

Crinone jel kullanılıyor progesteron olarak. İğne verilmiyor. Hayırlı olsun tedaviniz

Cnm sana tavsiyem tranafer sonrası taze sıkılmış havuç suyu iç

Dimiii yaaa cinsiyet belli mi senin biz şu an onun için de çok heycanlıyız haftalar geçeçekmi acaba die günleri sayıyoruz
Benim doktor 10. Hafta kız dedi. 2 gün önce de muayenede sordum hocam hala kız mı diye. Evet dedi çok erken gördüğü için tam güvenemedim başta ama demekki iyi doktormuş demek, erken gördü :))
Erkek de olsa elbette başımız gözümiz üstüne. Ne tedavilerden ne yollardan sonra geldi. Ama kız olmasını istiyordum be yalan söyleyeyim.
Allah aenin de gönlüne göre versin

Ayyy ne güzelll sağlıkla kucağına alırsın inşallah bakalım haftaya bize ne diyecek merakla bekliyoruzzzz

Konu içinde arama yaparsan bu konuda daha önceki yazışmaları görebilirsin.
Sen ne yaptın son değerin ne durumda iyi misin?
4 gun once 66 ya dusmustu yrn tekrar kan verecgm baya dusmustr herhlde cnku lekelenmem basladi adet olurm bi iki gune sanrm. Toparladm sayilir kndimi yeni tedaviye odaklandm semra hocayla olacak gorusmeyi iple cekiyrm bklm neler onerecek

İnş uygulanıyodur arkadaşlarımız faydalanır ama ben ne sorsam bilimsel kanıtı yok diyip duruyo
Bu islemle ilgili bilimsel kanitlar var sanrm soyle bi goz gezdrnce arastrmalara rastladm olumlu sonuclar olmus bu yontemi kullanan tup bebek merkezleride var. ise yarayacagina inandgmz herseyi denemeye raziyiz. Gorusmeden snra detaylica yazarm ztn hocanin ne dedigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…