İnş uygulanıyodur arkadaşlarımız faydalanır ama ben ne sorsam bilimsel kanıtı yok diyip duruyo2012 yılına ait bi yazı okudum memorial sitesinde bu ıygulamayı gereklı vakalarda kullandıklarına dair ama suan dvm edıyorlarmı bılmıyrm. Bu baslıkta hıc rastlamadm uygulananı semra hocayla haftaya goruscgm not alıyrm soracaklarımı
kusura bakma canım yazamadım kanama hala devam ediyor arada kesiliyor tekrar başlıyor keseyi gördük cok şükür ama daha cok kücük kalp atışını duyamadık birde şu kanama bir dursaMavera3 canın nasılsın haber etmedin son durumun nedir merak ettim seni
Bende de bulantılar yeni başladı çok hafif ama 9 hafta bizmkisiHayırlısı buymuş diyebildim ben sadece. Nasip... benim hiç bulantım kusmam falan olmadı çok şükür ya. Kızım ders çalışayım diye insafa geldi galiba :)) halsizlik uykusuzluk 2 buçuk aya kadar çok oldu ama şimdi daha iyiyim. Senin ne kadar oldu?
Crinone jel kullanılıyor progesteron olarak. İğne verilmiyor. Hayırlı olsun tedavinizBayanlar hayırlı akşamlar
Bugün opu işlemim oldu
Yarın sabah vajinal fitile başlanmam istendi
Transferi olan arkadaşlara sormak istiyorum
Tranfer sonrası kullanılan ilaçlar nelerdir
Sadece fitilmi
İğne ne gibi durumlarda veriliyor?
Başka merkezdeki tedavimde fitilin hiç lafı geçmedi direk progestan iğne verilmişti?
Memorial sadece vajinal fitilmi veriyor?
Cnm sana tavsiyem tranafer sonrası taze sıkılmış havuç suyu içBayanlar hayırlı akşamlar
Bugün opu işlemim oldu
Yarın sabah vajinal fitile başlanmam istendi
Transferi olan arkadaşlara sormak istiyorum
Tranfer sonrası kullanılan ilaçlar nelerdir
Sadece fitilmi
İğne ne gibi durumlarda veriliyor?
Başka merkezdeki tedavimde fitilin hiç lafı geçmedi direk progestan iğne verilmişti?
Memorial sadece vajinal fitilmi veriyor?
Canım senin uykusuzluk halsizlik normal o zaman. Geçer geçer az kaldı :)Bende de bulantılar yeni başladı çok hafif ama 9 hafta bizmkisi
Sana öyle dediğime bakma. Bana sa hiç zaman geçmiyor :)) sanki doğum vakti hiç gelmicek gibi :))Sanki hiç bitmiyecek gibi geliyor hemen büyüse de doğsa die can atıyorum herkes
Dimiii yaaa cinsiyet belli mi senin biz şu an onun için de çok heycanlıyız haftalar geçeçekmi acaba die günleri sayıyoruzSana öyle dediğime bakma. Bana sa hiç zaman geçmiyor :)) sanki doğum vakti hiç gelmicek gibi :))
Benim doktor 10. Hafta kız dedi. 2 gün önce de muayenede sordum hocam hala kız mı diye. Evet dediDimiii yaaa cinsiyet belli mi senin biz şu an onun için de çok heycanlıyız haftalar geçeçekmi acaba die günleri sayıyoruz
Ayyy ne güzelll sağlıkla kucağına alırsın inşallah bakalım haftaya bize ne diyecek merakla bekliyoruzzzzBenim doktor 10. Hafta kız dedi. 2 gün önce de muayenede sordum hocam hala kız mı diye. Evet dediçok erken gördüğü için tam güvenemedim başta ama demekki iyi doktormuş demek, erken gördü :))
Erkek de olsa elbette başımız gözümiz üstüne. Ne tedavilerden ne yollardan sonra geldi. Ama kız olmasını istiyordum be yalan söyleyeyim.
Allah aenin de gönlüne göre versin
Çok teşekkür ederimCrinone jel kullanılıyor progesteron olarak. İğne verilmiyor. Hayırlı olsun tedaviniz
Aa duymamıştım tmm cnm içmeye çalışırımCnm sana tavsiyem tranafer sonrası taze sıkılmış havuç suyu iç
Saraçoğlu söylüypr cnm muhakkak denemelisin :)Çok teşekkür ederim
Aa duymamıştım tmm cnm içmeye çalışırım
Varsa güzel tavsiyeleriniz alırım
Bu tür metodları ya rutin ya da gerek gördükleri vakalarda uyguluyorlar. Pgt yapılanlarda zaten yapılmış oluyor.assisted hatching yapılan oldu mu bilen var mı?
4 gun once 66 ya dusmustu yrn tekrar kan verecgm baya dusmustr herhlde cnku lekelenmem basladi adet olurm bi iki gune sanrm. Toparladm sayilir kndimi yeni tedaviye odaklandm semra hocayla olacak gorusmeyi iple cekiyrm bklm neler onerecekKonu içinde arama yaparsan bu konuda daha önceki yazışmaları görebilirsin.
Sen ne yaptın son değerin ne durumda iyi misin?
Bu islemle ilgili bilimsel kanitlar var sanrm soyle bi goz gezdrnce arastrmalara rastladm olumlu sonuclar olmus bu yontemi kullanan tup bebek merkezleride var. ise yarayacagina inandgmz herseyi denemeye raziyiz. Gorusmeden snra detaylica yazarm ztn hocanin ne dediginiİnş uygulanıyodur arkadaşlarımız faydalanır ama ben ne sorsam bilimsel kanıtı yok diyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?