Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm bu konu için demedim kendim için d3dim pruloton istiyorım ama jelden bi farkı yok bilimael bi kanıt yok olsa zaten veririz diyorlar o yüzden dedim cmm:)

Cnm bu konu için demedim kendim için d3dim pruloton istiyorım ama jelden bi farkı yok bilimael bi kanıt yok olsa zaten veririz diyorlar o yüzden dedim cmm:)
Anladn cnm bnde semra hocanin bu tavrini biliyrm hatta soracagm tum seylere bilimsel kaniti yok demesni bile bekliyrm bn yinede sorayim da icimde kalmasn

Canım transfer sonrası yarım saat sonra çıkabilirsiniz denmişti bize. Bende en fazla yarım saat kalıyoruz sandım. 2 saat kalinabiliyor mu?

Kızlar ben birkaç gündür kasık ağrıları yaşıyorum batma şeklinde. Bugün daha da belirgin oldu. Özellikle eğildiğimde ağrı oluyor. Şu an tedavi sürecinde değilim. Adet olmayı bekliyorum. Adete 6-7 gün var. Aynı durumu yaşayan var mı? Nedendir acaba?

Tabi ki uygulanıyor gerektiğinde. Bize uygulandı . Yalnız yumurta için değil sperm sorunlarında özellikle de morfoloji sıkıntısı olan hastalarda uygulanıyor. Calsiyum iyonofor eklenerek spermin dölleme kapasitesi artırılıyor. Bazı vakalarda da spermin dölleme yeteneği çok düşük yani yumurtanin içine girebilmesi için enzimler ya az yada hiç yok bu tedavi spermin gerek duyduğu o enzimlere destek gibi birşey. Umarim anlatabildim .

Bu yüzden gerekli vakalarda kullanıyorlar. Tabi ki Dr sorup öğrenmek daha rahatlatıcı olabilir sizin adınıza. .

Kızlar düşük yapalı tam 1 ay oldu nerdeyse ama hâlâ temizlenemedim cumadan beri bitti diyordum ama 2 gündür pembe akıntı başladı normal mi

S sinkar @xra221 kızlar önceki postta sizi etiketleyemedim sanırım. Nasılsınız??
cnm senı merak ettık ben senı etıketlemiştim ama cvp gelmedi...
ben iyiym sen nasıslın? nasıl gidiyor hamilelık?
haftaya bende adetle birlikte tedaviye başlıyacagım inş
bebişler nasıl :)

cnm senınkıler ikizdi ... ikiside kızmı ne güzel :))

canım yeni gördüğüm bu mesajı... hayırlısı böyleymiş demekkı.. Rabbim kızını sana bağışlasın sağlıklı ömürler versin inş
bende haftaya başlıyacagım inş tedaviye

Cok sagol cnm haftaya negatf gorusmesi yaptgmzda dollenmedeki sorunun sperme bagli oldgna dair brsy derlerse belki bu yontemi kullanirlar. Bnm korkum yumurta kalitesizse bunun cozumu yok sagliklisi denk gelene kdr deneyin diyorlar. Ne gerekiyorsa yapilsn istyrm bu sefer. Surekli bir embriyoyla transfere gidiyrz ve dondrulms kalmiyor hep bastan basliyrz cok yorucu oluyor.

Rica ederim. Anlayabiliyorum kaygınızı . İnsan yapılabilecek herşey yapılsın istiyor umutla . Stres yapmayın eğer nasibimizde de varsa tek yumurtaylada olur . Umarim hepimiz tez vakitte güzel haberler alırız ..

inşallah cnm hepimiz o güzel duyguyu yaşayalım. sizin tedaviniz ne aşamada? . Calsiyum iyonofor ile yapılan döllenmede bir farlılık oldumu ?

inşallah cnm hepimiz o güzel duyguyu yaşayalım. sizin tedaviniz ne aşamada? . Calsiyum iyonofor ile yapılan döllenmede bir farlılık oldumu ?

Amin insallah.. bizim Transfer olacak inşallah regli bekliyorum şuan .
Bu bizim ikinci tedavimiz. 1. Yi tedaviden saymıyorum aslında kocaeli üniversitesinde oldu . 5 yumurta toplandı ama malesef hiçbiri dollenmedi elimiz bomboş kaldı. İyice araştırıp on görüşmelere gittikten sonra memorialde karar verdik. İnanın hiç döllenme olusmayinca 2. Tedavide o aşamayı geçmek beklemek çok zor oldu bizim için .
Allahın da izniyle 3 yumurtadan 3 ü de döllendi ama 2 embriyomuz sağlam kaldı ama kaliteliler. Hayırlısı olsun inşallah ilk defa transfer olacak..

hadi inşallah güzel sonuclar alırsın ve saglıkla ilerler. pozitifi görmek de yetmıyor benim sevıncım 2 gun surdu snra kımyasal oldugunu anladık sımdı bende adet olmayı beklıyorum. genetıge gonderılmedı sanırım oluşan 2 embrıyon. kaliteleri nasılmış? bnm 5aa idi tutundu ama ilerleyemedı kromozomu mu bozuktu bılmıyorum bakalım semra hoca ne dıyecek

Yok canım ilk transferimde bende yarım saat kaldım sonra çok üzülmştüm bu transferim de 3 saate yakın kaldım çok şükür küçük bir minnoşum var o suya çok dikkat et iki veya 3 bardak iç fazla içme dayanamıyor insan çünkü
Canım transfer sonrası yarım saat sonra çıkabilirsiniz denmişti bize. Bende en fazla yarım saat kalıyoruz sandım. 2 saat kalinabiliyor mu?

Teşekkür ederm cnmm acil ve korkarak birşey daha sormak istiyorm adrt fln olmam dmi alt karında ağrm var dündn beri fazla dgl ama korkuttuyo bni doltoru araamam gerekirmi sizlerdede oldumu acaba
Sanmıyorum, gün olarak çok olmaz gibi. İlaç kullanıyor musun estrofem falan belki onlar yapmıştır. İçin rahat etsin diye ara istersen doktorunla bi görüş

İnsallah bu sefer sonuna kadar gider hayirlisiyla kucağıniza alırsınız. Bizimkiler pgt ye gitmedi gerek duymadılar. Kalite de birisi 5aa diğeri 5ab .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…