Teşekkür ederm cnmm acil ve korkarak birşey daha sormak istiyorm adrt fln olmam dmi alt karında ağrm var dündn beri fazla dgl ama korkuttuyo bni doltoru araamam gerekirmi sizlerdede oldumu acaba
hadi inşallah cok güzel iki embriyon var umarım güzel hbrler alırsn cnmİnsallah bu sefer sonuna kadar gider hayirlisiyla kucağıniza alırsınız. Bizimkiler pgt ye gitmedi gerek duymadılar. Kalite de birisi 5aa diğeri 5ab .
Yk cnm şuan sadece estrofem matofin folk ast kullanıyorum haftaya perşembe transferim dünden beri anlamadğm alt karnda ağrm var hafifçeTransfer sonrasımı oldu bu
Allahım şifalar versin evladını bağışlasın balımkusura bakma canım yazamadım kanama hala devam ediyor arada kesiliyor tekrar başlıyor keseyi gördük cok şükür ama daha cok kücük kalp atışını duyamadık birde şu kanama bir dursa
Korkma oluyor öyle sanki adet olacaksin gibi ben transfer sonrası test günü bile ağlıyarak gittim adet olacam die öyle ağrım oluyordu meyerse hamileymişim ama hala da oluyor arada öyle ağrılarYk cnm şuan sadece estrofem matofin folk ast kullanıyorum haftaya perşembe transferim dünden beri anlamadğm alt karnda ağrm var hafifçe
Ah cnm inşallah sen gbi mutlu haberler alrm bende smdi ulaşabldm hemşirelere bormal ağrı olması dedi korkma dedi yinede allah razı olsn saolasnKorkma oluyor öyle sanki adet olacaksin gibi ben transfer sonrası test günü bile ağlıyarak gittim adet olacam die öyle ağrım oluyordu meyerse hamileymişim ama hala da oluyor arada öyle ağrılar
Ah cnm inşallah sen gbi mutlu haberler alrm bende smdi ulaşabldm hemşirelere bormal ağrı olması dedi korkma dedi yinede allah razı olsn saolasn
İnşallah cnm inşallahRica ederim ne demek transfer sonrası da korkma yani benim bir gün belim öyle ağırmıştı ki duramamıştım yerimde inşallah senindr olur güzel haberler verirsin
İş yerinde ayarlamaya çalış canım, saatlerin önemi var diye biliyorum, keşke sorsaydın oradaykenGonal f kullanırken hemşire bana 16:00 ve 19.00 arası dedi ama herhangi bir saat sınırlaması var mıdır? Ben çalışıyorum ve o saatlerde de iş yerinde oluyorum sizce ne yapmalıyım?
O saatlerden birini seç ve hergün ilk vurundğn saatte vurulması gerekiyor cnm bana öyle demişlerdi hayırlı olsn inşallahAnladim canim sagol cevabin icin yani hrler gun ayni saatte vurmak onemli ama illa 16 ile 19 arasi mi olmasi gerekiyor ?
Geçen sene tedaviye daha başlamadan glifor kullanrken kendiliğimden hamile kaldm ve doş gebelkmş laparskopyle tüpümün brimi aldılar baya zor süreçten geçtm cnm anca smdi tekrar tedaviye başladk inşallah bu sefer güzel olur herşeySanmıyorum, gün olarak çok olmaz gibi. İlaç kullanıyor musun estrofem falan belki onlar yapmıştır. İçin rahat etsin diye ara istersen doktorunla bi görüş
Evet o saatler arasinda olmasi önemli canim yani diger merkezlerde ayni saatleri tavsiye ediyor biyolojik saatimizle hormonlarin uyum saglamasi icin sanirim sen kacta evde oluyorsun hemsireleri arayip o saat uygun olurmu gec olurmu diye sor eger 19 dan once olmasi daha iyi derlerse riske atma is yerinde yapmaya calis zaten çok basit 2 dkni bile almaz tabi saklayabilecegin bi yer varsa is yerinde soguk zincir olmasi gerekiyor ya bu tedaviyi normal hayatimiza uydurmak uyum saglamasini calismak gercekten cok zor hep zorluklarla karsilasiyoruzAnladim canim sagol cevabin icin yani hrler gun ayni saatte vurmak onemli ama illa 16 ile 19 arasi mi olmasi gerekiyor ?
Seni hatırlıyorum canım, inşallah artık güzel günler göreceksin. Zor şeyler yaşadık peşine kolaylara sıra gelmiştir inşallah :)Geçen sene tedaviye daha başlamadan glifor kullanrken kendiliğimden hamile kaldm ve doş gebelkmş laparskopyle tüpümün brimi aldılar baya zor süreçten geçtm cnm anca smdi tekrar tedaviye başladk inşallah bu sefer güzel olur herşey
Bende seni hatırlıyorum cnm isimden inşallah hayırlı şeyler yaşarız rabbim hepmzn yardımcısı olsnSeni hatırlıyorum canım, inşallah artık güzel günler göreceksin. Zor şeyler yaşadık peşine kolaylara sıra gelmiştir inşallah :)
Başlıyorsun demek inşallah mutlu haberler gelsin :)cnm senı merak ettık ben senı etıketlemiştim ama cvp gelmedi...
ben iyiym sen nasıslın? nasıl gidiyor hamilelık?
haftaya bende adetle birlikte tedaviye başlıyacagım inş
bebişler nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?