Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yk cnm şuan sadece estrofem matofin folk ast kullanıyorum haftaya perşembe transferim dünden beri anlamadğm alt karnda ağrm var hafifçe
Korkma oluyor öyle sanki adet olacaksin gibi ben transfer sonrası test günü bile ağlıyarak gittim adet olacam die öyle ağrım oluyordu meyerse hamileymişim ama hala da oluyor arada öyle ağrılar

Korkma oluyor öyle sanki adet olacaksin gibi ben transfer sonrası test günü bile ağlıyarak gittim adet olacam die öyle ağrım oluyordu meyerse hamileymişim ama hala da oluyor arada öyle ağrılar
Ah cnm inşallah sen gbi mutlu haberler alrm bende smdi ulaşabldm hemşirelere bormal ağrı olması dedi korkma dedi yinede allah razı olsn saolasn

Rica ederim ne demek transfer sonrası da korkma yani benim bir gün belim öyle ağırmıştı ki duramamıştım yerimde inşallah senindr olur güzel haberler verirsin
Ah cnm inşallah sen gbi mutlu haberler alrm bende smdi ulaşabldm hemşirelere bormal ağrı olması dedi korkma dedi yinede allah razı olsn saolasn

Kızlar bende bugün kan verdim ilaçları aldım beni aramalarını bekliyorum ilaçlara başlamak için...

Gonal f kullanırken hemşire bana 16:00 ve 19.00 arası dedi ama herhangi bir saat sınırlaması var mıdır? Ben çalışıyorum ve o saatlerde de iş yerinde oluyorum sizce ne yapmalıyım?

Gonal f kullanırken hemşire bana 16:00 ve 19.00 arası dedi ama herhangi bir saat sınırlaması var mıdır? Ben çalışıyorum ve o saatlerde de iş yerinde oluyorum sizce ne yapmalıyım?
İş yerinde ayarlamaya çalış canım, saatlerin önemi var diye biliyorum, keşke sorsaydın oradayken

Anladim canim sagol cevabin icin yani hrler gun ayni saatte vurmak onemli ama illa 16 ile 19 arasi mi olmasi gerekiyor ?

Sanmıyorum, gün olarak çok olmaz gibi. İlaç kullanıyor musun estrofem falan belki onlar yapmıştır. İçin rahat etsin diye ara istersen doktorunla bi görüş
Geçen sene tedaviye daha başlamadan glifor kullanrken kendiliğimden hamile kaldm ve doş gebelkmş laparskopyle tüpümün brimi aldılar baya zor süreçten geçtm cnm anca smdi tekrar tedaviye başladk inşallah bu sefer güzel olur herşey

Anladim canim sagol cevabin icin yani hrler gun ayni saatte vurmak onemli ama illa 16 ile 19 arasi mi olmasi gerekiyor ?
Evet o saatler arasinda olmasi önemli canim yani diger merkezlerde ayni saatleri tavsiye ediyor biyolojik saatimizle hormonlarin uyum saglamasi icin sanirim sen kacta evde oluyorsun hemsireleri arayip o saat uygun olurmu gec olurmu diye sor eger 19 dan once olmasi daha iyi derlerse riske atma is yerinde yapmaya calis zaten çok basit 2 dkni bile almaz tabi saklayabilecegin bi yer varsa is yerinde soguk zincir olmasi gerekiyor ya bu tedaviyi normal hayatimiza uydurmak uyum saglamasini calismak gercekten cok zor hep zorluklarla karsilasiyoruz

Seni hatırlıyorum canım, inşallah artık güzel günler göreceksin. Zor şeyler yaşadık peşine kolaylara sıra gelmiştir inşallah :)

cnm senı merak ettık ben senı etıketlemiştim ama cvp gelmedi...
ben iyiym sen nasıslın? nasıl gidiyor hamilelık?
haftaya bende adetle birlikte tedaviye başlıyacagım inş
bebişler nasıl :)
Başlıyorsun demek inşallah mutlu haberler gelsin :)

merhaba;bende şişli memorialda tedavi görenlerdenim. bugün opu işlemim oldu. İnsallah 5. güne giderlerse transferim gerçekleşecek..cok heycanlıyım ve çok stresliyim.bi korku sardı beni ya gitmezse 5. güne diye..bi taraftan da transfer olursa sonrasında ne yapim edim ne yiyim ne içim diye düşünüyorum..çok karışık duygular içindeyim.Allah yardımcımız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…