- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Stres yapma cnm kavrulmamış kabak çekirdeği taze sıkılmış havuç suyu ve en önemlisi en az 2.5 litre su tüket hatta şimdiden şu içmeye başla ya mübdi çek bol bolmerhaba;bende şişli memorialda tedavi görenlerdenim. bugün opu işlemim oldu. İnsallah 5. güne giderlerse transferim gerçekleşecek..cok heycanlıyım ve çok stresliyim.bi korku sardı beni ya gitmezse 5. güne diye..bi taraftan da transfer olursa sonrasında ne yapim edim ne yiyim ne içim diye düşünüyorum..çok karışık duygular içindeyim.Allah yardımcımız olsun inşallah.
İlk önce hayırlı olsun canım benden tavsiye rahat ol önce inşallah çok güzel ilerleyecek bu zamanda etrafından sana çok akıl veren olacak dinleme Transfer sonrası normal nasıl besleniyorsan aynı beslen sadece ilaçların da etkisiyle bazı yiyecekler alerji yapabilir mesela bende yumurta yaptı abartmadan ceviz ye her gün gaz yapacak şeyler yeme kendi vucudunu sen bilirsin takip eden sen olacaksın asla onun suyu iyi yok şu otu kaynat ye asla yapma transferini etkileyebilir çünkü herkesin vucut yapısı farklı meyvede ye bak benim transfer sonrası canım hep portakal çekmiştimerhaba;bende şişli memorialda tedavi görenlerdenim. bugün opu işlemim oldu. İnsallah 5. güne giderlerse transferim gerçekleşecek..cok heycanlıyım ve çok stresliyim.bi korku sardı beni ya gitmezse 5. güne diye..bi taraftan da transfer olursa sonrasında ne yapim edim ne yiyim ne içim diye düşünüyorum..çok karışık duygular içindeyim.Allah yardımcımız olsun inşallah.
Canım istersen tekrar görüş o ilaç taşınabilen bi ilaç da değil tam zamanında yapmanda önemli die biliyorum çok uyarmıştılar ben dk dk sına yapmıştımGonal f kullanırken hemşire bana 16:00 ve 19.00 arası dedi ama herhangi bir saat sınırlaması var mıdır? Ben çalışıyorum ve o saatlerde de iş yerinde oluyorum sizce ne yapmalıyım?
Cnm rahat ol inş güzel olcak öyle bi his dğdu içime senin adınaAllah razı olsun.bir ay onceden su icmeye basladım..meyve yiyorum bol bol hergün havuç yiyorumki ınsallah tranfer olursa sonrasındada aynı rutinde devam etsin diye..vücut ne oluyo ne bu yüklenme demessinama embriyoların kaliteli olduğunu haberini alabilirsem inşaallhhh bi nebze yüregime su serpilcek yarın olsunda arıyim diye erkenden uyumak istiyorum.
Selam canım nbr? Uzun zamandır yoktun ortada nasıl gidiyor? En son laparoskopi olacaktın varmı bi gelişme?İnsallah bu sefer sonuna kadar gider hayirlisiyla kucağıniza alırsınız. Bizimkiler pgt ye gitmedi gerek duymadılar. Kalite de birisi 5aa diğeri 5ab .
Selam canım nbr? Uzun zamandır yoktun ortada nasıl gidiyor? En son laparoskopi olacaktın varmı bi gelişme?
Merhabalar
Dün opu işlemim oldu
6 olgun yumurta toplanmış
Bugünki verilen bilgide
Sadece 3ü döllenme gösterebilmiş
Yarın gelişimleri için ben arayıp öğreneceğim ne durumda diye
İnş içlerinden birisi evlat olarak konar kucağıma
Rabbim hepimizin mücadelesinin karşılığını verain inş.
Amin inş.Amin inşallah .. Geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider. .
inş tatlım, ama kromozom testim çıkmadı eğer geç çıkarsa ocakta da başlıyabılırım :)Başlıyorsun demek inşallah mutlu haberler gelsin :)
inş canım adetım pazar günü ... ama kromozom testim çıkmadı biraz kararsız kaldım açıkcası ocak gibide başlıyabılırım...S sinkar canım hadi bu kez olacak inşallah. Adetin ne zamandı? Bende geriye dönük bildirimler görünmüyor, maille bildirimi de kaldırmıştım okuyamadım önceki mesajlarını.
xra221 canım benim 4-5 gündür mide yanmam var. Ama öncesinde kusma bulantı hiç olmadı şükür. Bebeğin saçı çıkınca mide yanar diye rivayet var ne kadar doğru bilmiyorum :i Siz cinsiyeti öğrendiniz mi?
tedavın hayılrı olsun canım ... kaç senedır beklıyorsunuz ? ilk tedavinizmi? yaşınız ve sorununuz nedir? kaç yumurta toplandı inş bol bol embriyoların olur :))merhaba;bende şişli memorialda tedavi görenlerdenim. bugün opu işlemim oldu. İnsallah 5. güne giderlerse transferim gerçekleşecek..cok heycanlıyım ve çok stresliyim.bi korku sardı beni ya gitmezse 5. güne diye..bi taraftan da transfer olursa sonrasında ne yapim edim ne yiyim ne içim diye düşünüyorum..çok karışık duygular içindeyim.Allah yardımcımız olsun inşallah.
İyiyim canım daha iyi olacağım günleri iple çekiyorum malumKediligelin sen nasılsın canım ? bebişin nasıl?
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah. Aslında topikte hamile çok oldu ama uğramıyorlar pek sanırım. Ben 2. Tranaferimde pozitifi aldım canım. 9 haftalık olduk bile. İnşallah güzel haberlerin devamı gelir.Evet biraz kafa bosaltayim dedim uzak durdum bilerek . Histeroskopiyi oldum transfer için bekliyorum 18 20 si başlarım herhalde . Sizler ne yaptınız bende merak ettim ..xra221 hamile galiba
ewt canım ... birde tsh,t4,t3 ve antikor testlarınıde yanılemem gerekıyor en son mayıs ayında yenıledım... haşimeto var bende ama ilaç kullanıyorum kontrol altında şükür... geçer inş bu günlerde ilk 3 ay çok zor, az kaldı canım sabret... yada kromozoom sonucunu beklemeden hemen tedaviyemı başlasam diyorum ... benden istemediler zaten ben kendım yaptırdım içim rahat olsun diye... bu pazar adet olacagım , eğer başlayamazsam ocak ayında kesin başlıyacagım :))İyiyim canım daha iyi olacağım günleri iple çekiyorum malumdurumlar çok yoruyor beni. Hiç böyle olacağımı düşünmemiştim. 9 haftalık olduk. Sen nasılsın merakla takip ediyorum seni ve jalapenoo yu neler olmuş diye girip bakıyorum. En geç ocakta başlayacaksın dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?