Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Belirtiniz hiç oldu mu ben bugün test vericem ama hiç belirtim Yok normal mi bilemedim

Ocağa bişey kalmadı bu kadar zaman sabrettin azcık daha sabret için rahat başlarsın. Olacak inşallah. Güzel haberler alıcaz ben çok umutluyum. Gebelerle dolup taşacak bu topik

Belirtiniz hiç oldu mu ben bugün test vericem ama hiç belirtim Yok normal mi bilemedim
belirti aramayın bence herkesim vucudu farklı tepkiler veriyor. Hatta bence transferden transfere bile fark ediyor. İlk transferimde çok belim ağrımıştı gece uyuyamıyordum bile sonuç kimyasal oldu. 2. Si daha rahattı nasıl olsa olmayacak diye hiç birşeye dikkat etmedim ne hareketime ne yememe içmeme sonuç pozitif. Regli belirtilerimin bire bir aynısınu yaşadım o kadar emindim ki adet olacağımdan hiç bir farkı yoktu benim için. Hayırlı haberler alırız inşallah.

tedavın hayılrı olsun canım ... kaç senedır beklıyorsunuz ? ilk tedavinizmi? yaşınız ve sorununuz nedir? kaç yumurta toplandı inş bol bol embriyoların olur :))
3 senelik evliyim ikibuçuk yıldır bekliyorum yaş 34 1 negatif denemem var. burda sıfır tedaviye başladım 6 yumurta toplanmıtı. 6 sıda döllenmiş dün bugün bakmışlar 4 tanesi devam ediyomuş bölünmeye..vallahi çokda gözüm yok başta 6 yı duyunce üzülmedim desem yalan olur çok olması şansı arttırıyo..ama sonra dedim bunada şükür bana 1 tane yeter. şimdi beklemediym pazar günü yine arayıp bilgi vereceklermiş bakalım beklemeler devam..

cnm sayı hiç önemlı değil nasibinde varsa oalcak inş :)) cnm sorununuz nedir bizim sebebsiz infertilite... benımde ilk denemem negatif

Kızlar bende ilk iğnemi dün yaptım. Pazar günü Gönül Hanım ' la kontrolüm var :)
Hadi hayırlı olsun cnm inşallah herşey yolunda gider bende adet günümü bekliyorum pazar gününe denk gelecek galiba bakalım bana hangi dr denk gelecek

cnm sayı hiç önemlı değil nasibinde varsa oalcak inş :)) cnm sorununuz nedir bizim sebebsiz infertilite... benımde ilk denemem negatif
yumurta rezervim iyi değil..sorun ben kaynaklı sebep benim yani.Allah büyük bakalım nasibimizde ne var ne yaşıycaz. hayırlısıyla 5. güne giderlerse çok mutlu olucam..aşama aşama mutluluk yaşıyorum vallahı:) fsh yüksekti oyuzden kaç ay o düşsün diye bekledik sonra tedaviye başladık mutlu oldum ee tedavi süreci nasıl olcak yumurtalar artcakmı büyüycekmi telaşı neyse onlarda büyüdü mutlu oldum.. sonra opu oldu 6 yı duyunca mutlu oldum 4 tane devam ediyo ona da ayrı mutlu oldum..hepsini aynı anda düşününce olumsuzluga kapılıyorum bende böyle hedeflere böldüm. 1 i gerçekleşince seviniyorum sonra diger aşamayı düşünmeye başlıyorum:):)

Ay

Aynı şeyi yaşamışız 5+3te hiç bi aebep yokken düştü ve doktor açıklama yapamadı
Aynen hiç bir tatmim edici açıklama yok olabilir dedi biranda hiç anlamdm ki hiç beklemiordm değerlerm de çok güzeldi herşy yolunda denildi yani kanaması başlayan çok arkadaşm var hepsi sağlıkşa kucağına aldı bebeğini demekki zamanımz varmış beklicz mecbur sen düşükten kaç gün sonra adet oldun cnm ben adeti bekliorm 2. Transfer için

Hayırlı olsun tedaviniz inşallah
İnşallah sağ salim yavrunuzu kucağınıza alırısınız
Daha mutluluklar hiç bitmez bu aşamada
Transfer anı var bekleme süresi var
Tutacak mı tutmayacak mı heyecanı var
Tuttuğu zaman kese heyecanı var
Keseden sonra kalp atışı var
Sonra cinsiyet var
Ohoooooo var da vaarrrr Maşallah
Doğal hamile kalanlardan çok şanslıyız aslında
Bizim yaşadığımız her şey ayrı bir heyecan ayrı bir mutluluk

Transfer olan kızlar rahim kalınlığınjz kaçtı transfer yapışırken en ideali kaç olmalı rahim kalınlığının

Cnm ben düşük yaptım ama 1 aydır ara ara lekelenme oluyor daha yeni temizlendim ne zaman adet olcam bilmiyorum yani 2. İçinde pek hevesim kalmadı ama deneyeceğiz mecburen senin kaç gün sürdü kürtaj oldun mu

canım ne güzel anlattın.. Bak hersey yolunda gitmiş ne güzel olacak inş ... sen o 4 yumurtayla bebeğine kardeş bile yaparsın Allahın izniyle :))

arkadaşlar adetin 2. günü pazara denk gelince randevu alabiliyor muyuz pazar günü de dr oluyor mu acaba?

cnm çok geçmiş olsun takdir-i ilahi doktorlarda bir yere kadar bize yardımcı olabılıyorlar
benım rahim kalınlıgım 10.7 idi . Ama tutmadı maleseffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…