- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
Belirtiniz hiç oldu mu ben bugün test vericem ama hiç belirtim Yok normal mi bilemedimHadi bakalım hayırlısı olur inşallah. Aslında topikte hamile çok oldu ama uğramıyorlar pek sanırım. Ben 2. Tranaferimde pozitifi aldım canım. 9 haftalık olduk bile. İnşallah güzel haberlerin devamı gelir.
Ocağa bişey kalmadı bu kadar zaman sabrettin azcık daha sabret için rahat başlarsın. Olacak inşallah. Güzel haberler alıcaz ben çok umutluyum. Gebelerle dolup taşacak bu topikewt canım ... birde tsh,t4,t3 ve antikor testlarınıde yanılemem gerekıyor en son mayıs ayında yenıledım... haşimeto var bende ama ilaç kullanıyorum kontrol altında şükür... geçer inş bu günlerde ilk 3 ay çok zor, az kaldı canım sabret... yada kromozoom sonucunu beklemeden hemen tedaviyemı başlasam diyorum ... benden istemediler zaten ben kendım yaptırdım içim rahat olsun diye... bu pazar adet olacagım , eğer başlayamazsam ocak ayında kesin başlıyacagım :))
haklısın canım , inş dediğin gibi olur :))Ocağa bişey kalmadı bu kadar zaman sabrettin azcık daha sabret için rahat başlarsın. Olacak inşallah. Güzel haberler alıcaz ben çok umutluyum. Gebelerle dolup taşacak bu topik
belirti aramayın bence herkesim vucudu farklı tepkiler veriyor. Hatta bence transferden transfere bile fark ediyor. İlk transferimde çok belim ağrımıştı gece uyuyamıyordum bile sonuç kimyasal oldu. 2. Si daha rahattı nasıl olsa olmayacak diye hiç birşeye dikkat etmedim ne hareketime ne yememe içmeme sonuç pozitif. Regli belirtilerimin bire bir aynısınu yaşadım o kadar emindim ki adet olacağımdan hiç bir farkı yoktu benim için. Hayırlı haberler alırız inşallah.Belirtiniz hiç oldu mu ben bugün test vericem ama hiç belirtim Yok normal mi bilemedim
3 senelik evliyim ikibuçuk yıldır bekliyorum yaş 34 1 negatif denemem var. burda sıfır tedaviye başladım 6 yumurta toplanmıtı. 6 sıda döllenmiş dün bugün bakmışlar 4 tanesi devam ediyomuş bölünmeye..vallahi çokda gözüm yok başta 6 yı duyunce üzülmedim desem yalan olur çok olması şansı arttırıyo..ama sonra dedim bunada şükür bana 1 tane yeter. şimdi beklemediym pazar günü yine arayıp bilgi vereceklermiş bakalım beklemeler devam..tedavın hayılrı olsun canım ... kaç senedır beklıyorsunuz ? ilk tedavinizmi? yaşınız ve sorununuz nedir? kaç yumurta toplandı inş bol bol embriyoların olur :))
cnm sayı hiç önemlı değil nasibinde varsa oalcak inş :)) cnm sorununuz nedir bizim sebebsiz infertilite... benımde ilk denemem negatif3 senelik evliyim ikibuçuk yıldır bekliyorum yaş 34 1 negatif denemem var. burda sıfır tedaviye başladım 6 yumurta toplanmıtı. 6 sıda döllenmiş dün bugün bakmışlar 4 tanesi devam ediyomuş bölünmeye..vallahi çokda gözüm yok başta 6 yı duyunce üzülmedim desem yalan olur çok olması şansı arttırıyo..ama sonra dedim bunada şükür bana 1 tane yeter. şimdi beklemediym pazar günü yine arayıp bilgi vereceklermiş bakalım beklemeler devam..
Hadi hayırlı olsun cnm inşallah herşey yolunda gider bende adet günümü bekliyorum pazar gününe denk gelecek galiba bakalım bana hangi dr denk gelecekKızlar bende ilk iğnemi dün yaptım. Pazar günü Gönül Hanım ' la kontrolüm var :)
cnm sayı hiç önemlı değil nasibinde varsa oalcak inş :)) cnm sorununuz nedir bizim sebebsiz infertilite... benımde ilk denemem negatif
yumurta rezervim iyi değil..sorun ben kaynaklı sebep benim yani.Allah büyük bakalım nasibimizde ne var ne yaşıycaz. hayırlısıyla 5. güne giderlerse çok mutlu olucam..aşama aşama mutluluk yaşıyorum vallahı:) fsh yüksekti oyuzden kaç ay o düşsün diye bekledik sonra tedaviye başladık mutlu oldum ee tedavi süreci nasıl olcak yumurtalar artcakmı büyüycekmi telaşı neyse onlarda büyüdü mutlu oldum.. sonra opu oldu 6 yı duyunca mutlu oldum 4 tane devam ediyo ona da ayrı mutlu oldum..hepsini aynı anda düşününce olumsuzluga kapılıyorum bende böyle hedeflere böldüm. 1 i gerçekleşince seviniyorum sonra diger aşamayı düşünmeye başlıyorum:):)cnm sayı hiç önemlı değil nasibinde varsa oalcak inş :)) cnm sorununuz nedir bizim sebebsiz infertilite... benımde ilk denemem negatif
Canım bende anlamdm bir anda kananmam başladı evde tektim ağrımda çoktu eşimi bekledm mecbur gittiğimde kese görünmedi eve geldiğimde de wc de de düşürdüm bebeğipiramitt çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim en hayırlı zamanda yeniden nasip etsin nasıl oldu
Aynen hiç bir tatmim edici açıklama yok olabilir dedi biranda hiç anlamdm ki hiç beklemiordm değerlerm de çok güzeldi herşy yolunda denildi yani kanaması başlayan çok arkadaşm var hepsi sağlıkşa kucağına aldı bebeğini demekki zamanımz varmış beklicz mecbur sen düşükten kaç gün sonra adet oldun cnm ben adeti bekliorm 2. Transfer içinAy
Aynı şeyi yaşamışız 5+3te hiç bi aebep yokken düştü ve doktor açıklama yapamadı
yumurta rezervim iyi değil..sorun ben kaynaklı sebep benim yani.Allah büyük bakalım nasibimizde ne var ne yaşıycaz. hayırlısıyla 5. güne giderlerse çok mutlu olucam..aşama aşama mutluluk yaşıyorum vallahı:) fsh yüksekti oyuzden kaç ay o düşsün diye bekledik sonra tedaviye başladık mutlu oldum ee tedavi süreci nasıl olcak yumurtalar artcakmı büyüycekmi telaşı neyse onlarda büyüdü mutlu oldum.. sonra opu oldu 6 yı duyunca mutlu oldum 4 tane devam ediyo ona da ayrı mutlu oldum..hepsini aynı anda düşününce olumsuzluga kapılıyorum bende böyle hedeflere böldüm. 1 i gerçekleşince seviniyorum sonra diger aşamayı düşünmeye başlıyorum:):)
Heralde 9-10 olmalı en az. Çünkü dondurulmuş tedavide o kalınlığa gelince transfer günü veriyorlar.Transfer olan kızlar rahim kalınlığınjz kaçtı transfer yapışırken en ideali kaç olmalı rahim kalınlığının
Cnm ben düşük yaptım ama 1 aydır ara ara lekelenme oluyor daha yeni temizlendim ne zaman adet olcam bilmiyorum yani 2. İçinde pek hevesim kalmadı ama deneyeceğiz mecburen senin kaç gün sürdü kürtaj oldun muAynen hiç bir tatmim edici açıklama yok olabilir dedi biranda hiç anlamdm ki hiç beklemiordm değerlerm de çok güzeldi herşy yolunda denildi yani kanaması başlayan çok arkadaşm var hepsi sağlıkşa kucağına aldı bebeğini demekki zamanımz varmış beklicz mecbur sen düşükten kaç gün sonra adet oldun cnm ben adeti bekliorm 2. Transfer için
Cnm 7 nin üzerinde olması gerekiyormuş öle dedilerTransfer olan kızlar rahim kalınlığınjz kaçtı transfer yapışırken en ideali kaç olmalı rahim kalınlığının
canım ne güzel anlattın.. Bak hersey yolunda gitmiş ne güzel olacak inş ... sen o 4 yumurtayla bebeğine kardeş bile yaparsın Allahın izniyle :))yumurta rezervim iyi değil..sorun ben kaynaklı sebep benim yani.Allah büyük bakalım nasibimizde ne var ne yaşıycaz. hayırlısıyla 5. güne giderlerse çok mutlu olucam..aşama aşama mutluluk yaşıyorum vallahı:) fsh yüksekti oyuzden kaç ay o düşsün diye bekledik sonra tedaviye başladık mutlu oldum ee tedavi süreci nasıl olcak yumurtalar artcakmı büyüycekmi telaşı neyse onlarda büyüdü mutlu oldum.. sonra opu oldu 6 yı duyunca mutlu oldum 4 tane devam ediyo ona da ayrı mutlu oldum..hepsini aynı anda düşününce olumsuzluga kapılıyorum bende böyle hedeflere böldüm. 1 i gerçekleşince seviniyorum sonra diger aşamayı düşünmeye başlıyorum:):)
cnm çok geçmiş olsun takdir-i ilahi doktorlarda bir yere kadar bize yardımcı olabılıyorlarAynen hiç bir tatmim edici açıklama yok olabilir dedi biranda hiç anlamdm ki hiç beklemiordm değerlerm de çok güzeldi herşy yolunda denildi yani kanaması başlayan çok arkadaşm var hepsi sağlıkşa kucağına aldı bebeğini demekki zamanımz varmış beklicz mecbur sen düşükten kaç gün sonra adet oldun cnm ben adeti bekliorm 2. Transfer için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?