ewt cnm oluyorarkadaşlar adetin 2. günü pazara denk gelince randevu alabiliyor muyuz pazar günü de dr oluyor mu acaba?
Evet oluyor sıkıntı olmaz canımarkadaşlar adetin 2. günü pazara denk gelince randevu alabiliyor muyuz pazar günü de dr oluyor mu acaba?
Benimde 8,6 di cnm dediğin gibi Allahın takdiri buymuş. Sizde sorun ney cnmcnm çok geçmiş olsun takdir-i ilahi doktorlarda bir yere kadar bize yardımcı olabılıyorlar
benım rahim kalınlıgım 10.7 idi . Ama tutmadı maleseffff
Cnm 8,6 di benim kalınlık da ben transfer olurken geneli 11 13 falandı benimki az geldi ondam sordm cnmCnm 7 nin üzerinde olması gerekiyormuş öle dediler
Benimde 8,6 di bana az geldi kalınlığıHeralde 9-10 olmalı en az. Çünkü dondurulmuş tedavide o kalınlığa gelince transfer günü veriyorlar.
Yok cnm geçen hafta kontrolüm vardı donmuş transfer için 9 gibi bi rakam çıktı haftaya transfer dediler o zmaana kadar da 11 yada 12 i geçer sanırım ne kadar kalınlaşıyoo günde bilmiyorum ama 9 ölçülmesinden 10 gün sonraya transfer dediler işte adet tarihime çok yakın oluyo inşallah bi sorun çıkmaz dua edin kızlar.kaç olması gerekiyo diye sorduğumda 7nin üzerinde olması kafi dediler ordan biliyom bendeCnm 8,6 di benim kalınlık da ben transfer olurken geneli 11 13 falandı benimki az geldi ondam sordm cnm
sebesiz infertiliteBenimde 8,6 di cnm dediğin gibi Allahın takdiri buymuş. Sizde sorun ney cnm
inş canım adetım pazar günü ... ama kromozom testim çıkmadı biraz kararsız kaldım açıkcası ocak gibide başlıyabılırım... @xra221 onun da kız... MaşallahAmine Busra da kızı olmuştu... bakalım ben de durmlar nasıl olacak benım de kız olursa çok iyi denk gelır... :))) tabi öncelıkle sağlıklı olsun :)) fazla saç çıkan bebeklerın annesinde mide yanması daha fazla olur ... bunu ben de duydum çevremde... bana da dua edın kızlar fazla sayıda embriyom var umudum var ama ne bileyım bir yandan da tedirginim... dün akşam bir rüya gördüm negatif almışım ve senra hocanın karşısında ağlıyorum, sabah uyanınca 2 damla göz yaşı aktı gözlerımden inş tersi çıkar ne diyeyım :)
Yeni tedavim hayırlı olsun cnmPazartesi günü gittim herşey cok güzeldi Semra hanımı cok sevdim Ocak ayında başlayalım dedi daha yeni baska bir merkezde negatif aldığım için beklicez benim 9. Deneme olacağı için ptg yapılacak ecomarda rahim filmi çektirdim onu değerlendirdi Rahim de biraz darlık varmış his yapacak sonrada transfer izmirden geleceğim için kışın zor olur diye düşünüyorum ama yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı Semra hanım ve merkez cok içime sindi sizden de güzel haberler bekliyoruz görüşmeniz sizinde içinize siner inşallah
Ohhhh çok şükür gözün aydın ne kadar sevindigimi tahmin bile edemezsin embriyo kalitem 6aa dediğin günden beri seni takip ediyordum çok şükür hamilesin inşallah bebeğini kucağına almakta nasip olurArkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba cok sevindim altın yumurta demistik. Allah kucağına almayi nasip etsin insallah bizimde altın yumurtamiz olur :)Arkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
hadi canım gözün aydın çok sevindim inşallah herşey olumlu ilerler darısı bizim başımızaArkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ewt cnm 15 haftalık kızı olucak inş :)
cnm çok sevındım testi erken mı yaptın?Arkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sevindimm. İnsallah darisi basina yeni yilda senden guzel haberler bekliyorumewt cnm 15 haftalık kızı olucak inş :)
:) çok sevindim, işte hepimiz bu altın yumurtayı arıyoruz. İnşallah sonuna kadar devam ederArkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ederimArkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok şükür inşallah saglicakla devam eder kat kat artar degerinArkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?