Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm 8,6 di benim kalınlık da ben transfer olurken geneli 11 13 falandı benimki az geldi ondam sordm cnm
Yok cnm geçen hafta kontrolüm vardı donmuş transfer için 9 gibi bi rakam çıktı haftaya transfer dediler o zmaana kadar da 11 yada 12 i geçer sanırım ne kadar kalınlaşıyoo günde bilmiyorum ama 9 ölçülmesinden 10 gün sonraya transfer dediler işte adet tarihime çok yakın oluyo inşallah bi sorun çıkmaz dua edin kızlar.kaç olması gerekiyo diye sorduğumda 7nin üzerinde olması kafi dediler ordan biliyom bende

Canim kendini üzme inşallah olaxak inan. R rune hamile misin

Yeni tedavim hayırlı olsun cnm

Ohhhh çok şükür gözün aydın ne kadar sevindigimi tahmin bile edemezsin embriyo kalitem 6aa dediğin günden beri seni takip ediyordum çok şükür hamilesin inşallah bebeğini kucağına almakta nasip olur

Merhaba cok sevindim altın yumurta demistik. Allah kucağına almayi nasip etsin insallah bizimde altın yumurtamiz olur :)

hadi canım gözün aydın çok sevindim inşallah herşey olumlu ilerler darısı bizim başımıza

cnm çok sevındım testi erken mı yaptın?

:) çok sevindim, işte hepimiz bu altın yumurtayı arıyoruz. İnşallah sonuna kadar devam eder

Hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ederim

Çok şükür inşallah saglicakla devam eder kat kat artar degerin

kızlar ya aklıma takıldı fulya hnm bana aktif adetinin 2. günü gelebilirsin dedi bende bugün itibariyle az az kan lekelenmeleri var ama şaldır şaldır değil muhtemelen bu gece aktif kanamam başlayacak bu gece adetin 1.günü mü oluyor ben hangi güne randevu almalıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…