Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cnm saat 2'den sonra gelen adeti 1. gün saymıyorlar... ertesi gini 1. gün sayıp ona göre randevu veriyorlar sana pazar veririler muhtemelen

Ohhhh çok şükür gözün aydın ne kadar sevindigimi tahmin bile edemezsin embriyo kalitem 6aa dediğin günden beri seni takip ediyordum çok şükür hamilesin inşallah bebeğini kucağına almakta nasip olur
Aynen bende takip ediyordum çok sewindim altın yumurta ve kalitesi çok ii demiştik Allah tamamına erdirsin inşallah

Kızlar ya donmuş transferi ilk defa olucam adetin kaçıncı gününde oldunuz acaba siz olanlar transferi ve adet olmanıza kaç gün kalmış oluyordu transfer olduğunuzda

A Asuuhazirannnn canım Maaşallah Allah tamamına erdirsin. Belirtilerin nelerdi bahsetsene bizlere de. Bir de 6. Gün müydü Balım ve pgt li miydi çok sordum kusura bakma merak ediyoruz
Ben cvp vereyim cnm yanlışsa o düzeltir çok mutludur şimdi onu takip ediyordum yakından 7tane yumurtası opuda toplandı 3 tanesi döllendi 1 tanesi 5. Gününde 6 aa oldu pgtli diildi taze transfer oldu hatta tek yumurtam kaldı diye üzülüyordu maşallah sonu ii oldu

Ohhhh çok şükür gözün aydın ne kadar sevindigimi tahmin bile edemezsin embriyo kalitem 6aa dediğin günden beri seni takip ediyordum çok şükür hamilesin inşallah bebeğini kucağına almakta nasip olur
Amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 3. Tedavim daha pozitiftim inşallah kismet olur devamı

Merhaba cok sevindim altın yumurta demistik. Allah kucağına almayi nasip etsin insallah bizimde altın yumurtamiz olur :)

hadi canım gözün aydın çok sevindim inşallah herşey olumlu ilerler darısı bizim başımıza

Allah razı olsun aynen demiştiniz hepimizin yüzünü güldürsün rabbim ama hep dua ettim yer gök dua darısı hepimizin başına
cnm çok sevındım testi erken mı yaptın?

Hayır Cnm 9. Gün test yap dediler ben de bekledim sabırla hatta idrar testi bile yaptırmadım

:) çok sevindim, işte hepimiz bu altın yumurtayı arıyoruz. İnşallah sonuna kadar devam eder
Hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ederim
Çok şükür inşallah saglicakla devam eder kat kat artar degerin
A Asuuhazirannnn tebrikler hayırlısıyla artar ve 9 ay sonra bebişine kavuşursun. Kaçıncı gün test yaptın 9. Günü bekledinmi
Allah razı olsun hepinizden burda bu heyecanı yaşayan herkese nasip olsun inşallah devamı gelir

A Asuuhazirannnn canım Maaşallah Allah tamamına erdirsin. Belirtilerin nelerdi bahsetsene bizlere de. Bir de 6. Gün müydü Balım ve pgt li miydi çok sordum kusura bakma merak ediyoruz
Aynen öyle 3. Tedavimdi ilkin de 3. Gün embriyosu 7 hücreliydi negatif ikinci tedavim döllenme olmadı için iptal ama memorial Şişli de tek embriyo oluştu 6aa kalitesine oluştu sonuç pozitif geldi Allah’a şükür

Aslın da hiç belirtim olmadı hatta üzüldüm bu duruma olmadı diye bir kaç gün önce rutin migren agrım oldu çok hafif kaşık agrım ama gayet normal geldi başka bir belirti yoktu yani

Balım senin de hayırlı olsun tedavin. Senin pgt lilerinin kalitesini öğrendin mi canım

Kızlar ya donmuş transferi ilk defa olucam adetin kaçıncı gününde oldunuz acaba siz olanlar transferi ve adet olmanıza kaç gün kalmış oluyordu transfer olduğunuzda
İlaçlıda ortalama 20.günde oluyor. En geç 22.güne kadar yapılabiliyor demişti doktor ilk transferim de 21.gün olmuştu.

canım ne güzel anlattın.. Bak hersey yolunda gitmiş ne güzel olacak inş ... sen o 4 yumurtayla bebeğine kardeş bile yaparsın Allahın izniyle :))
ay diyen agzın gönlün dert görmesin en güzel haberleri al en güzel mutlulukları yaşa inşallah. çok tatlısın vallahi inşallah hepimiz güzel güzel sonuçlar alalım

İlaçlıda ortalama 20.günde oluyor. En geç 22.güne kadar yapılabiliyor demişti doktor ilk transferim de 21.gün olmuştu.
Benimde 21. Güne denk geliyooo transferden bi kaç gün sonra da normal adet tarihi görünüyoo sorun olmaz inşallah peki ilk transferin tutmuş muydu cnm

Balım senin de hayırlı olsun tedavin. Senin pgt lilerinin kalitesini öğrendin mi canım
Sağol cnm amin inşallah zaten 3 tane gitmişti pgtye iki tanesi 6aa biri 6ba ydı.6aa lar çok şükürler olsun ki sağlam geldi diğerinde bi kromozomda kısalık çıktı ama bi arkadaş şey demişti kimdi hatırlamıyorum pgt den sağlıklı gelenlerde kalite aynıdır grade çokta mühim diil demişti inşallah tutar ve bu sefer sonuna kadar benimle kalırlarda sağlıkla kucağıma alırım hepimiz için aynı duayı ediyorum cnm rabbim nasip etsin inşallah

Benimde 21. Güne denk geliyooo transferden bi kaç gün sonra da normal adet tarihi görünüyoo sorun olmaz inşallah peki ilk transferin tutmuş muydu cnm
İlaçlar adet olmanı engelliyor. 2. transferim de 21.günde yapıldı o tuttu ama ilki tutmadı. 20.gün yapılan da pozitifti. Yani gün naturelde daha kesin ilaçlıda oynayabiliyor.

İlaçlar adet olmanı engelliyor. 2. transferim de 21.günde yapıldı o tuttu ama ilki tutmadı. 20.gün yapılan da pozitifti. Yani gün naturelde daha kesin ilaçlıda oynayabiliyor.
Anladım cnm sağol cvp verdiğin için ilaçlı benimkide bant kullanıyorum bakalım Rabbim hayırlı sını nasip etsin inşallah kucağımızda sewdirsin bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…